reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

skanowanie0003.jpgskanowanie0004.jpgskanowanie0002.jpga to moja niunia:-)
no i oczywiscie wsio ok jest 2 raczki 2 noznki po 5 paluszkow:) 2 komory mozgowe serducho bije jest zoladek i pecherz moczowy czyli nerki pracuja NT-1.5 KOSC NOSOWA UWIDOCZNIONA:) NO I STRASZNIE LUBI ZAKLADAC NOGE NA NOGE...HMMM

reklama
Iwcia1234 prześliczne maleństwo:-) już nie umiem się doczekać a do 05.05 jeszcze daleko:-( ale mam nadzieję, że szybko minie. A jak reszta wizyt?

Fajne zdjątka:) iwcia1234

Super, że reszta wizyt się udała i jest okej, ja niestety wizytę z usg mam dopiero 17 maja:( daleko jeszcze...........................

Ja nadal męczę małża mizerią do obiadu, nawet do naleśników z czekoladą i bananami bym dodała:) Ale niestety na to mi nie pozwolił::(
Oczywiście lizaki z gumą też mi smakują bo, alb są słodkie bardzo bardzo, albo kwaśne, podniebienie mam zjechane na maksa, ale 3 lizaki to muszę zjeść( takie w paczkach w lidlu są okrągłe jak chupa chups).

Miłego reszty dzionka:):)

Fajne zdjątka:) iwcia1234

Ja nadal męczę małża mizerią do obiadu, nawet do naleśników z czekoladą i bananami bym dodała:) Ale niestety na to mi nie pozwolił::(
Widzę, że smaki nie tylko mnie się trzymają ja pojechałam z moją mamą po jej wyniki badań a później do carefoura na małe zakupy. Jak zobaczyłam arbuza to aż mną trzęsło, wiem że to nie sezon ale musiałam już nie mówiąc o truskawkach. Teraz znowu zaczynam łapać jakieś smaki ale jeszcze nie do końca sprecyzowane są:-)

reklama
a dziewczynki podziekowac p[odziekowac-a najwazniejsze to ja dziekuje za kciuki wasze!1a co do witaminek bo niedawno rozmawialyscie na ten temat to mi dzis gin przepisal jakas nowosc PREGNAPLUS hmmm ma 65% omega 3 i potrzebne wiatmainy za 39zl

Do góry