reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ewelina co do napinania brzucha to nic nie pomogę. A z pogodą to ciekawe jak długo będzie ładna. Może na jakaś wycieczkę w weekend się wybiorę jak naprawdę będzie słonecznie.

reklama
hejka dziewczynki,
jak wam minal weekend.
dawidowe, jak po wizycie?
co do pogody, to mam nadzieje, ze zadne mgly i zaden wulkan nie zakloci jeszcze bardziej lotow i ze moi tesciowie jednak poleca do domu zgodnie z planem... uf!!!!

hej;) dziewqczynki mam pyatnie bardzo ważne czy któraś z was jest prawnikiem ?potrzebuje porady w zwaizku ze świadczeniem pielegnacyjnym

Ja mam dziś na 16 wizytę:) z usg mam nadzieję, że wszystko okej będzie:) Już się doczekać nie mogę tym bardziej, że od marca maleństwa nie widziałam i dziś tatusia zabieram:)

a ja chciałam na chwilkę wrócić do tematu zwolnień. mam pytanie do dziewczyn, które są na zwolnieniach. czy macie zwolnienia z kodem 1 - musi leżeć czy 2 - może chodzić? I czy żadna z Was nie obawia się kontroli z ZUS? bo rozumiem, że nie siedzicie ciągle w domu? ;)

witam wszystkie przyszłe mamy

ja też jestem na zwolnieniu ponieważ pracuję w agresywnym środowisku chemicznym z pełnym przeglądem chemii organicznej. U pierwszego lekarza miałam kod 2, a u tego mam 1. Ale moja kadrowa powiedziała,że ZUS robił kontrolę jak był swojego czasu zasiłek wypłacany teraz nie robi kontroli ciężarnym, kontrolę może przeprowadzić zakład pracy ponieważ to zakład pracy jest płatnikiem składek.

reklama
Do góry