Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
taaaaaa, jasne, jak susełida wróc zanim się obudzimy , bo inaczej bedziemy tęsknic :-) a co do spania u teściów , to a nóż malutka będzie spała jak susel?!
no to jak widać wróciłam
ale:
Rzutka, nie łam się!!! wiem że łatwo się mówi... sama jak przeczytałam o Trixi (bo chyba taki ma nick ta wrześniówka) to miałam różne myśli na temat "co by było gdybym to była ja... ale JEŚLI los tak chciał... zresztą dopóki lekarz tego nie potwierdzi nie ma sensu się załamywać!!! tak tak łatwo komuś tak radzić... cobyśmy nie napisały to i tak nie będzie to wystarczajaco pocieszające czy wspierające, ale pamiętaj, ze my tu już prawie jak rodzina i na pewno w każdej sytuacji i niezależnie od tego co miałoby sie stać BĘDZIEMY Z TOBĄ(hmmmmmmm, to chyba nawet wiecej niz w standardowej rodzinie
strip, czy ty nie masz czasem myśli żeby sie złamać i podać mm? twardzielka jesteś, ale pamietaj że twoje zdrowie i dobre samopoczucie są nie mniej ważne niż jakieś założenia czy poczucie obowiazku!!!
mała mi, gratuluje zaliczeń!!!
doris, kochana na pewno bedzie wszystko w porządku ale i tak kciuki będą zacisnięte!!!!!!!!!!!!!!!
co do spania z maluchami: my od nocnej pobudki ok.3 zazwyczaj - śpimy razem. na razie (nie licząc kręgosłupa) mi to nie przeszkadza (M chyba też nie
no i zapomniałam co jeszcze miałam napisać...
zdrówka chorym!!!
lecę nadrabiać inne wątki