reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

monimoni gratuluje zdanego egzaminu!
natolin super, że Piotruś usnął dziś w dzień w łóżeczku:-) ja dziś próbuje samodzielne usypianie w łóżeczku, zobaczymy czy wytrwam:-)
Dziulka mieszkanko super urządzone:-)

A my już po spacerku, niestety pół godzinnym bo mała tak się rozryczała, że leciałam biegiem do domu. Myślałam, że może kupala strzeliła po 6 dniach nierobienia ale niestety pielucha pusta:-(
Miłego dnia :-)

reklama
dziulka fajnie, że wstawiłaś fotki!! kocham fiolet, więc sypialnia mi się podoba :-) tylko jakieś łóżko wąskie się wydaje ;-) no i u nas bez tv by nie przeszło ;-) ale za to salon!!! to zdjęcie, plakat, obrazek czy nie wiem co sprawia, że zakochałam się w Twoim salonie ;-) :)))
pokój córci - super! i jaką ma dużą szafę :-)
a osiedle - bajka! muszę poczytać w necie o tym co piszesz, że to turystyczne osiedle ;-)
a młodemu mojemu udało się pół godziny dokładnie spać, ale dalej leży w łóżeczku. wiecie co? on powinien medal dostać, bo jak wstał o 9:20 na dobre i zjadł to w sumie cały czas się sam bawi. mam chyba złote dziecko...

nad lozeczkiem Leane za pare dni bedzie baldachim i inny wsytroj lozeczka jesli chodzi o posciel itp, bo jak pisalam jaja byly i wlasnei dzieki naszemu adwokatowi na dniach ma wszystko byc jak nalezy. najpierw mialam jaja z lozeczkiem-czekalam kilka mcy, potem materac wyslali mi za maly-zas czekalam kilka tygodni, a na koniec zamiast przyslac to co zamowilam jesli chodzi o wystroj lozeczka to przyslali mi dekoracje dla chlopca z lokomotywkami i kolor zielony a ja zamowilam misie kolor jasniutenko zolty. a co do dzielnicy -sprobuj wklikac w gogle: dzielnica TONY GARNIER w Lyonie 8, albo cos wokolo tego.

witam Was

Wpadłam tylko (i pędzę Was nadrobic od soboty) zeby powiedziec ,ze bylismy dzis na tym usg główki i wszystko jest ok :-) szczegóły napiszę w odpowiednim wątku, ale dopiero jak nadrobie zaległosci.

Bardzo Wam dziękuję za trzymanie kciuków- jestescie the best :-)

Dziulka, ale da się wstawić fotki na grupę...! Możesz wysłać do mnie - wstawię Ci.

Ja tez nie jestem wstanie wstawic fotek na prywatnym wątku. A może taka natolin np. wstawiałaby wiecej fotek gdyby się tam dało ;-P

Dziulka, już teraz każdy złodziej wie gdzie mieszkasz i co warto ukraść :))))))))))))))))))))))) i że jak chce ukraść TV to musi kupić drabinę :p Jeszcze tylko napisz kiedy nie będzie Cię w domu albo gdzie chowasz klucze jak wychodzisz :))))))) A poważnie to przepiękną masz tę chatę. Przestrzeń nadal jest pomimo umeblowania, super! Dobrze ze Justyna śpi bo bym miała jazdę - na pewno by zazdrościła Leane pięknego pokoju, wieeelkiej szafy (zapewne pełnej super ciuchów) i ciosałaby mi kołki na głowie że też tak chce! W efekcie wysłałabym ją w paczce do Francji bo już ze zdjeć wiemy gdzie mieszkasz :p i miałabyś dwójkę łobuzów (a moze jednak trójkę? hihihi!)

nie wiem na którym wątku wczoraj o tym rozmawiałyśmy, ale w każdym razie włożyłam dzisiaj Piotrusia do łóżeczka z godzinę temu myśląc, że chce spać (od baaardzooo dawna w dzień nie wkładałam go do łóżeczka) i tak z godzinę był wszystkim zainteresowany co wokół niego, a przed chwilą usnął! no normalnie jestem w szoku! :-) dzięki Wam dziewczyny, bo ja myślałam,że już się nie da, żeby w dzień w łóżeczku usnął. oczywiście u niego sen to max.30 minut, ale zawsze coś...
a ja oczywiście nadal w piżamie,żeby nie było wątpliwości ;-)

Jakbym czytała o Franku:-). Identycznie zasypia. Tylko,że mój prawie od samego początku tak zasypia:tak:. I lubi przy tymm pozachwycać się karuzelą:-D.
A ja nie mogłabym być w piżamie,bo po pierwsze: Jakub by się nie przebrał("ty mamo w piżamie,to dlaczego ja mam się przebrać?),a po drugie właśnie jest u nas koleżanka Jakuba-sąsiadka -Emilka,więc tak paradować w piżamie to nie bardzo....

Dziulka ładnie urządzone mieszkanie:-)

Właśnie piekę chlebek z otrębów i szykuję obiad. Ja po wczorajszych problemach jakoś nie mam ochoty na jedzenie:no:

A ja wzięłam małą na kolanka przed komputer coby sobie forum poczytać i tak siedzę i piszę a tu jej główka opadła na bok, usnęła bidulka wynudzona klikaniem myszką przez mamę:-) Szkoda ze po kąpieli tak nie usypia

reklama
jakos zebrac sie nie moge do rozpisania, tyle sie dzialo, ledwo was nadrabiam z pisaniem juz gorzej,
maly domaga sie uwagi 24h na dobe i juz sil nie mam
a po tych Rzutkowych dwoch kreseczkach snilo mi sie ze w ciazy jestem i na 2 pazdziernika mam termin
i wogole gratulacje Rzutka dacie rade!!!

no i maly sie obudzil
caluski

Do góry