reklama
dziecię nakarmione, wykąpane, bekło jak stary i poogląda łchoinkę hehehehehehe ;p tak tak jeszcze nie rozmontowałam. teraz już mały w wyrku swoim ;p pogada do misiów fisiów i lulua A. skoczył mi po pierniczki bezmleczne i bezjajeczne do kauflanda i po karmii
![]()
p.s. zostały jeszcze jakieś mamy piersiowe ze stwierdzoną skazą u dzieci?? i ile jeszcze wogóle karmi piersią?
przeniosłam post bo nie tu gdzie trzeba najpierw wrzuciłam
Ja też karmię, ale nie wiem jak długo jeszcze, bo jak już pisałam zaczynam powoli odpuszczać,
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
natolin mieszkamy w bloku w dużym dość mieszkaniu. A czemu pytasz?:-)
Mój Łuki już też śpi. Grzeczniutki chłopaczek:-).
A mój mąż znowu gra w jakąś grę na kompie eh. Niby mamy potem jakiś film jeszcze oglądnąć.
Mój Łuki już też śpi. Grzeczniutki chłopaczek:-).
A mój mąż znowu gra w jakąś grę na kompie eh. Niby mamy potem jakiś film jeszcze oglądnąć.
JOLI77
Fanka BB :)
My też cały czas na cycusiu i też mamy skazę białkową.Także trzymam dietę.dziecię nakarmione, wykąpane, bekło jak stary i poogląda łchoinkę hehehehehehe ;p tak tak jeszcze nie rozmontowałam. teraz już mały w wyrku swoim ;p pogada do misiów fisiów i lulua A. skoczył mi po pierniczki bezmleczne i bezjajeczne do kauflanda i po karmii
![]()
p.s. zostały jeszcze jakieś mamy piersiowe ze stwierdzoną skazą u dzieci?? i ile jeszcze wogóle karmi piersią?
przeniosłam post bo nie tu gdzie trzeba najpierw wrzuciłam
natolin
aha, no to spoko, bo jak rozumiem to też mieszkanie wynajmujesz, więc też są kosztaNatolin rewelacji nie ma ale od 6 lat utrzymuje sie sama wiec nie musi byc tragicznie.
wiesz co, bo jak dzisiaj napisałaś o tym 2 piętrze i noszeniu wózka to ja dopiero sobie uświadomiłam, że to chyba nie może być dom, a nie wiedzieć czemu miałam takie wyobrażenie, że mieszkacie w domu jednorodzinnym... nie wiem skąd mi się to wzięło ;-)natolin mieszkamy w bloku w dużym dość mieszkaniu. A czemu pytasz?:-)
Ty nie zazdrość, bo najpiękniejszego dnia urodziłaś ;-)aniawa zazdroszcze daty urodzin dziecka, ja miałam na 9, a urodziłam 8, dwa dni mi zabrakły, ale nie dało się dłużej hehe
zastanawiałam się dzisiaj jak długo będziemy sobie razem na tym forum :-)
stripMYmind
mój usnął 20 minut temu.
ponawiam swoje pytanko o nianie elektroniczne, nianie video, któraś używa? bo chciałam zakupić.
natolin twoje posty ZAWSZE poprawiają mi humor
uwielbiam twoje luzackie podejście do obowiązków domowych:*
rysia, mama 86 i jeśli pamiętam cass? kurcze jak dajecie rade na tej diecie skazowej;p ja powoli wymiękam język do tyłka ucieka za pysznościami.... marzę o pstrągu w soli............ u nas dieta na max okrojona bo i ryby i mleko i jaja i przetwory i część warzyw i owoców odpadła. z jednej strony przywyczaiłam się, a z drugiej zazdroszczę tym mamom, które mogą od czasu do czasu dać butlę.
dawidowe nie chcę być wścibska ale nie możecie się z mężem wzajemnie wspierać finansowo on Ciebie czy coś, co prawda nie wiem jaka sytuacja, ale piszę bo szkoda mi jak piszesz o tych swoich problemach i naprawdę dzielna jesteś, podziwiam Cię szczerze, za to jak dajesz sobie radę. przysyłam ciepłe fluidki. i twoje zdrowie karmi wznoszę. Przepraszam jeśli moje pytanie jest nie na miejscu.
dobranocka mój A. też myśli, że każdy facet ma tak dobrze... ;-) ON też ma obiadek pod nos, posprzątane zazwyczaj i ogólnie nie musi się domem martwić. Ale nie narzekam narazie się poprawił. No i rodzinny facet jest dla niego jednak na 1 miejscu jesteśmy.
onesmile i inne karmiące nocnie, ściskam kciuki co by nas dzieci za często nie budziły.
mała mi ja też nei lubię jak teść małego nosi, ale dlatego, że śmierdzi jak popielnica... aż się mał rozpłakał jak nos wsadził mu w sweter opierając się na jego ramieniu, Wojtek jest wrażliwy na zapachy bardzo. I wkurza mnie jak przychodzi siostrzenica A. ma 2.5 roku i mama jej pozwala bawić się zabawkami małego a chora teraz jest a ona je mymla i wogóle.... A ostatnio małego zostawiłam, a ona go położyła na kołdrze na łóżku koło smarkającej małej :| lubię ją bardzo, ale nie podoba mi się takie coś.
ponawiam swoje pytanko o nianie elektroniczne, nianie video, któraś używa? bo chciałam zakupić.
natolin twoje posty ZAWSZE poprawiają mi humor
rysia, mama 86 i jeśli pamiętam cass? kurcze jak dajecie rade na tej diecie skazowej;p ja powoli wymiękam język do tyłka ucieka za pysznościami.... marzę o pstrągu w soli............ u nas dieta na max okrojona bo i ryby i mleko i jaja i przetwory i część warzyw i owoców odpadła. z jednej strony przywyczaiłam się, a z drugiej zazdroszczę tym mamom, które mogą od czasu do czasu dać butlę.
dawidowe nie chcę być wścibska ale nie możecie się z mężem wzajemnie wspierać finansowo on Ciebie czy coś, co prawda nie wiem jaka sytuacja, ale piszę bo szkoda mi jak piszesz o tych swoich problemach i naprawdę dzielna jesteś, podziwiam Cię szczerze, za to jak dajesz sobie radę. przysyłam ciepłe fluidki. i twoje zdrowie karmi wznoszę. Przepraszam jeśli moje pytanie jest nie na miejscu.
dobranocka mój A. też myśli, że każdy facet ma tak dobrze... ;-) ON też ma obiadek pod nos, posprzątane zazwyczaj i ogólnie nie musi się domem martwić. Ale nie narzekam narazie się poprawił. No i rodzinny facet jest dla niego jednak na 1 miejscu jesteśmy.
onesmile i inne karmiące nocnie, ściskam kciuki co by nas dzieci za często nie budziły.
mała mi ja też nei lubię jak teść małego nosi, ale dlatego, że śmierdzi jak popielnica... aż się mał rozpłakał jak nos wsadził mu w sweter opierając się na jego ramieniu, Wojtek jest wrażliwy na zapachy bardzo. I wkurza mnie jak przychodzi siostrzenica A. ma 2.5 roku i mama jej pozwala bawić się zabawkami małego a chora teraz jest a ona je mymla i wogóle.... A ostatnio małego zostawiłam, a ona go położyła na kołdrze na łóżku koło smarkającej małej :| lubię ją bardzo, ale nie podoba mi się takie coś.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Heh, mieszkamy w blokuwiesz co, bo jak dzisiaj napisałaś o tym 2 piętrze i noszeniu wózka to ja dopiero sobie uświadomiłam, że to chyba nie może być dom, a nie wiedzieć czemu miałam takie wyobrażenie, że mieszkacie w domu jednorodzinnym... nie wiem skąd mi się to wzięło ;-)
Chciałam zapytać dziewczyny które mieszkają w W-wie, ile tam kosztuje wynajem mieszkania np 2-pokojowego? Pytam tak po prostu z ciekawości
natolin też tak myślałam o tym, bo na razie jesteśmy tutaj bardzo aktywne bo mamy małe dzieciaczki, siedzimy w domach .. a potem będą coraz starsze dzieci, my zaczniemy pracować... no ale ja nie zamierzam od Was odejść
reklama
Ty nie zazdrość, bo najpiękniejszego dnia urodziłaś ;-)
zastanawiałam się dzisiaj jak długo będziemy sobie razem na tym forum :-)
dlaczego najpiękniejszego? no taka data mi umknęła :-)