reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

przyszłam tylko wszsytkim powiedziec Dziendoberek i lece sprzatac i prac bo cos od tygodnia mi nie idzie.

Wiecie ze jestescie cudowne to wasze chwalenie mnie dodaje mi tylko sił do działania.
A co do gotowania to ja lubie ugotowac obiadek nawet dla siebie samej. Inaczej poł roku bym jechała na kanapkach. Maz zawsze jak wracał w pracy a ja np w ciazy siedziałam w domu to obiadek wjedzał na stół. Chyba ze wychodzac mowił nie gotuj bo bedziemy jesc na miescie.

reklama
U mnie to mąż lepiej gotuje,niż ja:tak:. A jak ostatnio jest na diecie,to już w ogóle mam małe pole do popisu. Jeszcze mam dobrze,bo Jakub je w przedszkolu,więc nie muszę gotować dla dziecka.

powiem Wam ,że sie ciesze, ze bedziemy mieszkać sami ale jakos tak dziwnie sie czuje nie potrafie tak do konca okazac radosci, to chyba prze tą sytuacje jaka miałam wczesniej, mam nadzieje,ze zmieni sie to jak juz bedziemy mieszkac,

Dawidowe dla mnie tez jestes the besciara:). Ja pewnie bym sie juz na poczatku poddała.
Kasis zobaczysz, ze teraz to juz bedzie tylko lepiej. I czym predzej zapomnisz( w sensie takim, zeby bylo dobrze i zdecydowalas sie wybaczyc,to teraz musisz o tym zapomniec jak o zlym snie-wiem,ze nie latwo. Bo jesli bedziesz mu wypominac na kazdym kroku to ciezko bedzie Wam razem)tym bedzie Wam sie lepiej zylo. trzymam kciuki
Miłka witam nowa Mamusie
Doris twój ładniejszy :-), ale fajnie ze zauważyłaś :-). Aha i niewiem czy on w Media nie jest droższy? RTV on kosztował 230 zł( a wczesniej 400 zl) i dlatego wzielismy, ale i ze względu na mała, bo jak zobaczyłam ze pogrzewa do 40 stopni to wow nawet sie nie zastanawialam

Ostatnia edycja:
powiem Wam ,że sie ciesze, ze bedziemy mieszkać sami ale jakos tak dziwnie sie czuje nie potrafie tak do konca okazac radosci, to chyba prze tą sytuacje jaka miałam wczesniej, mam nadzieje,ze zmieni sie to jak juz bedziemy mieszkac,
chwile kiedy będziecie razem tylko Ty, mąż i synek potrafią tworzyć tak cudowną więź...zobaczysz z każdym dniem który będziecie razem spędzali będzie tylko lepiej i lepiej. On ma cudowną rodzinę i na pewno to zrozumiał i będzie potrafił docenić. trzymam za to mocno kciuki!

Witam:-)
Dzisiaj kolejna noc z serii NIEPRZESPANYCH...:-(już więcej nie pochwalę swojego Młodego bo odkąd napisałam że jest lepiej to dziecko mi się "popsuło"i znowu nie sypia tak jak powinno i jest marudne...achhh;-)
Miłka witaj:-)
Rysia, a ile Twoj Miloszek spi w dzien? Bo dziwi mnie, ze on Wam tak szaleje po nocach - moze ma poprzestawiany noc z dniem?
W dzień śpi w sumie ok.2 godz.więc chyba nie tak długo ale wydaje mi się że dla niego w ogóle nie ma podziału na noc i dzień...jeszcze nigdy nie spał dłużej niż 4 godz.ciągiem ale już chyba o tym pisałam...
witam się i ja :-).
mnie do tego trendu dobranocka nie zachęci ;-) i Bogu niech będą dzięki, że mój mąż je w pracy
hihi niestety ten trend też jest mi obcy,chociaż M pewnie byłby w siódmym niebie gdybym było inaczej;-)

Mam nadzieje kochane ,że to już dziś:))nie ma takiej opcji innej:)lodówka pełna,zakupy porobione ,wszystko poustawiane i w domu cieplutko:)))
...ale fajnie że będziecie już dzisiaj na swoim i życzę Wam by nowe miejsce było lekarstwem na wszystkie Wasze wcześniejsze problemy małżeńskie:-)

Aaaa i Dawidowe ja już nie raz pisałam że jak dla mnie to jesteś kobietą "na medal".Podziwiam Cię i wierzę że los już nie długo wynagrodzi CI wszystkie ciężkie chwile:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:-)
Dzisiaj kolejna noc z serii NIEPRZESPANYCH...:-(już więcej nie pochwalę swojego Młodego bo odkąd napisałam że jest lepiej to dziecko mi się "popsuło"i znowu nie sypia tak jak powinno i jest marudne...achhh;-)
Miłka witaj:-)

W dzień śpi w sumie ok.2 godz.więc chyba nie tak długo ale wydaje mi się że dla niego w ogóle nie ma podziału na noc i dzień...jeszcze nigdy nie spał dłużej niż 4 godz.ciągiem ale już chyba o tym pisałam...

hihi niestety ten trend też jest mi obcy,chociaż M pewnie byłby w siódmym niebie gdybym było inaczej;-)

...ale fajnie że będziecie już dzisiaj na swoim i życzę Wam by nowe miejsce było lekarstwem na wszystkie Wasze wcześniejsze problemy małżeńskie:-)

Aaaa i Dawidowe ja już nie raz pisałam że jak dla mnie to jesteś kobietą "na medal".Podziwiam Cię i wierzę że los już nie długo wynagrodzi CI wszystkie ciężkie chwile:-)

witaj w klubie :-( ... ja wlasnie kawkę robię - mocną! chcesz też? :-)

reklama
dzieki Alicja , kochana jestes , ale kurde przez monitor nie smakują tak dobrze jak wygladają ;-D

sarisa dzieki za info . Faktycznie róznica w cenie spora więc rozejrzę się najpierw coby nie przeplacac.

Do góry