reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja zwariuje. maly wykapany o 19 usnal szybko, ale obudzil sie o 20 pogadal z nami i poszedl o 21 spac. A. poszedl na pijanstwo ze szwagrem, a ja karmilam o 22 i o 00. maly caly czas wiercil sie widac, ze mu brak kupy doskwiera, nawet te gruszki williamsa i jablko nic nie daje.... po polnocy maly wstal jeszcze na karmienie o 1.20 i po 2 a o 3 obudzil sie i nie spi do teraz, ale odlozylam do lozeczka szalonego bobasa i gada do karuzeli i nei wyglada jakby mial usnac:szok: do tego A. nie pomoze bo niedawno wrocil w stanie po spozyciu, a ja chce sie wyspac bo chyba oszaleje....
dzisiaj maly na ta kupe z pol h stekal czerwony sie robil i nic. i na kazda pobudke do cca budzil sie ze strasznym placzem :( mam dola.
i do tego jeszcze jak pomysle, ze do szkoly wracam za niecaly miesiac i imgr mam oddac na wrzesien najpozniej sie obronic to mi sie slabo robi.... mam strasznie wymagajce dziecko w dzien nie dam rady pisac, a co w nocy mam pisac?! to kied bede spac :(:( jakos tak kiepsciunio..
a daj Mu kopru wloskiego u Nas jesli jest taki problem to dajemy(na kolki podawalismy miedzy innymi) po tym od razu ida baki i niedlugo po tym kupa:) pomasuj brzusio,bedzie dobrze:)

reklama
Witam sie znad dojarki,

strip - przytulam, kochana.

margerrita, mam nadzieje, ze Patryk jedak nic nie polknal i ze znajdziesz te czesc maty predzej, czy pozniej.

Ida - gratuluje Malej nocki :-)

A ja dzis WYSPANA, bo spalam w salonie na kanapie, a maz z Pawciem w sypialni dyzurowal:-) I mial...4 pobudki. Teraz juz nie ma bata, raz na tydzien odsypiam w salonie. Tata sobie super poradzil, wiec mama spokojna i szczesliwa.

ida super ,ze Inka tak ładnie spala w nocy i dała Tobie pospac. U nas pobudki dzis co 3h i mój małż mówi ,zebym darowała sobie mm bo nie ma większej róznicy czy zje cyca czy mm. Nie wiem juz sama co zrobic ,zeby maly spal w nocy.

onesmile fajnie to wymyslilas , przynajmniej sie od czasu do czasu wyspisz:-)

Witam się i ja!
Margerrita mam nadzieję,że brakujący element się znajdzie...nawet w kupie Patryczka.
Ida,onesmile gratuluję przespanych(w miarę)nocy:-)
Strip a tobie współczuję nieprzespanej:-(

My już po zakupach. Kupiliśmy obiadki i deserki na cały tydzień i kupiłam jeszcze kleik ryżowy,tylko nie wiem ,jak podawać:zawstydzona/y:. Muszę poczytać,ja wyście to robiły...A w tesco Franek obudził się po 10 minutach(jak nigdy) i przy samej kasie dał koncert(ryk). Na szczęście kolejka była mała,więc czym prędzej do auta i tam się uspokoił. Wróciliśmy do domu,przepakowałam synka do wózia i wysłałam z mężem na spacer. Nie,przepraszam,mąż SAM powiedział,że pójdzie się przejść:szok:.
Teraz obiad mam naszykowany,pranie wstawiłam i...odpoczywam;-).

Miłego dnia!
P.S. A my mamy małe święto....:tak:

A ja dzis WYSPANA, bo spalam w salonie na kanapie, a maz z Pawciem w sypialni dyzurowal:-) I mial...4 pobudki. Teraz juz nie ma bata, raz na tydzien odsypiam w salonie. Tata sobie super poradzil, wiec mama spokojna i szczesliwa.

gratulacje! Świetny pomysł! No i przy okazji mąż doświadczy jak to jest i doceni :tak: :-)

Ida - również gratuluję nocki :-)

strip - bidulko, przesyłam przytulańce

emiliab my również przesyłamy mega buziole dla Frania! :-)

reklama
Do góry