a daj Mu kopru wloskiego u Nas jesli jest taki problem to dajemy(na kolki podawalismy miedzy innymi) po tym od razu ida baki i niedlugo po tym kupaa ja zwariuje. maly wykapany o 19 usnal szybko, ale obudzil sie o 20 pogadal z nami i poszedl o 21 spac. A. poszedl na pijanstwo ze szwagrem, a ja karmilam o 22 i o 00. maly caly czas wiercil sie widac, ze mu brak kupy doskwiera, nawet te gruszki williamsa i jablko nic nie daje.... po polnocy maly wstal jeszcze na karmienie o 1.20 i po 2 a o 3 obudzil sie i nie spi do teraz, ale odlozylam do lozeczka szalonego bobasa i gada do karuzeli i nei wyglada jakby mial usnacdo tego A. nie pomoze bo niedawno wrocil w stanie po spozyciu, a ja chce sie wyspac bo chyba oszaleje....
dzisiaj maly na ta kupe z pol h stekal czerwony sie robil i nic. i na kazda pobudke do cca budzil sie ze strasznym placzemmam dola.
i do tego jeszcze jak pomysle, ze do szkoly wracam za niecaly miesiac i imgr mam oddac na wrzesien najpozniej sie obronic to mi sie slabo robi.... mam strasznie wymagajce dziecko w dzien nie dam rady pisac, a co w nocy mam pisac?! to kied bede spacjakos tak kiepsciunio..
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Witam sie znad dojarki,
strip - przytulam, kochana.
margerrita, mam nadzieje, ze Patryk jedak nic nie polknal i ze znajdziesz te czesc maty predzej, czy pozniej.
Ida - gratuluje Malej nocki :-)
A ja dzis WYSPANA, bo spalam w salonie na kanapie, a maz z Pawciem w sypialni dyzurowal:-) I mial...4 pobudki. Teraz juz nie ma bata, raz na tydzien odsypiam w salonie. Tata sobie super poradzil, wiec mama spokojna i szczesliwa.
strip - przytulam, kochana.
margerrita, mam nadzieje, ze Patryk jedak nic nie polknal i ze znajdziesz te czesc maty predzej, czy pozniej.
Ida - gratuluje Malej nocki :-)
A ja dzis WYSPANA, bo spalam w salonie na kanapie, a maz z Pawciem w sypialni dyzurowal:-) I mial...4 pobudki. Teraz juz nie ma bata, raz na tydzien odsypiam w salonie. Tata sobie super poradzil, wiec mama spokojna i szczesliwa.
dorisday2512
Fanka BB :)
ida super ,ze Inka tak ładnie spala w nocy i dała Tobie pospac. U nas pobudki dzis co 3h i mój małż mówi ,zebym darowała sobie mm bo nie ma większej róznicy czy zje cyca czy mm. Nie wiem juz sama co zrobic ,zeby maly spal w nocy.
onesmile fajnie to wymyslilas , przynajmniej sie od czasu do czasu wyspisz:-)
onesmile fajnie to wymyslilas , przynajmniej sie od czasu do czasu wyspisz:-)
emiliab
Witam się i ja!
Margerrita mam nadzieję,że brakujący element się znajdzie...nawet w kupie Patryczka.
Ida,onesmile gratuluję przespanych(w miarę)nocy:-)
Strip a tobie współczuję nieprzespanej:-(
My już po zakupach. Kupiliśmy obiadki i deserki na cały tydzień i kupiłam jeszcze kleik ryżowy,tylko nie wiem ,jak podawać
. Muszę poczytać,ja wyście to robiły...A w tesco Franek obudził się po 10 minutach(jak nigdy) i przy samej kasie dał koncert(ryk). Na szczęście kolejka była mała,więc czym prędzej do auta i tam się uspokoił. Wróciliśmy do domu,przepakowałam synka do wózia i wysłałam z mężem na spacer. Nie,przepraszam,mąż SAM powiedział,że pójdzie się przejść
.
Teraz obiad mam naszykowany,pranie wstawiłam i...odpoczywam;-).
Miłego dnia!
P.S. A my mamy małe święto....
Margerrita mam nadzieję,że brakujący element się znajdzie...nawet w kupie Patryczka.
Ida,onesmile gratuluję przespanych(w miarę)nocy:-)
Strip a tobie współczuję nieprzespanej:-(
My już po zakupach. Kupiliśmy obiadki i deserki na cały tydzień i kupiłam jeszcze kleik ryżowy,tylko nie wiem ,jak podawać

Teraz obiad mam naszykowany,pranie wstawiłam i...odpoczywam;-).
Miłego dnia!
P.S. A my mamy małe święto....

JOLI77
EMILIAB-gratki z okazji czwóreczki Franka
To chyba to święto?
To chyba to święto?
emiliab
EMILIAB-gratki z okazji czwóreczki Franka
To chyba to święto?
Tak,to święto;-). Dziękuję:-)
kasis
Tak,to święto;-). Dziękuję:-)
wszystkiego najlepszego dla Frania
Dzisiaj to ja siedze jeszcze w piżamie hehe
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
gratulacje! Świetny pomysł! No i przy okazji mąż doświadczy jak to jest i doceni

Ida - również gratuluję nocki :-)
strip - bidulko, przesyłam przytulańce
emiliab my również przesyłamy mega buziole dla Frania! :-)
reklama
dorisday2512
emiliab gratulacje dla Franko