reklama
kasis
Fanka BB :)
raczej chyba wsytrazyc bo tak sie nie podrywap
A skąd wiesz jak ona bedzie podrywać ihihi
czarodziejkaM
Kasis jaką Błażejek ma cudną minkę na suwaczku u Ciebie:-)
jak bedzie miec moj charakter to pewnie najpierw chlopa pobije a potem pewnie zaciagnie mi go do domu za wlosy i powie "mamo to moj chlopak"))
hehehe muszę uważać żeby to nie był mój Filip
Moje Kochanie właśnie wróciło z pracy i przyniosło mi ze skrzynki paczkę z Bebilona a w niej śliniaczek, próbka mleczka po 6miesiącu, zakładka i breloczek Mama wraca do pracy, i poradnik dla mamy i taty
Ostatnia edycja:
Wróciłam do świata, był informatyk i naprawiła lapka, więc nie umre dziś z rozpaczy 
My też troche pospacerowaliśmy, troche siedzieliśmy w ogródku i generalnie było ok. Franko zaczął trzymać sam butelkę, czasami mu spada ale twardo próbuje a ja juz prawie rzygam filetami i moim najwiekszym marzeniem jest zjeść jabłko...
Efa nie dziwie sie ze noc nie przespana, ja już nawet nie licze ile mam w plecy po powrocie z pracy...ale kazdego dnia mysle jak to dobrze mieć zdrowe dziecko, nic innego sie nie liczy. Mam nawet w pracy dzieci które urodziły sie wtedy co nasze, niektóre jeszcze ani raz nie były u rodziców na rękach...
My też troche pospacerowaliśmy, troche siedzieliśmy w ogródku i generalnie było ok. Franko zaczął trzymać sam butelkę, czasami mu spada ale twardo próbuje a ja juz prawie rzygam filetami i moim najwiekszym marzeniem jest zjeść jabłko...
Efa nie dziwie sie ze noc nie przespana, ja już nawet nie licze ile mam w plecy po powrocie z pracy...ale kazdego dnia mysle jak to dobrze mieć zdrowe dziecko, nic innego sie nie liczy. Mam nawet w pracy dzieci które urodziły sie wtedy co nasze, niektóre jeszcze ani raz nie były u rodziców na rękach...
dobranocka
podwójna październikówka!
Frogg, no a ja się porejestrowałam a nic mi do skrzynki dotąd nie przyszło :-(
Efa, ja oczywiście się poyczałam jak przeczytałam informację o Leo. (Hormony... Znowu będę ryczeć na reklamie Beko :-)) Postaram się to rozpropagować.
OBIECUJĘ BYĆ GRZECZNA.
Rysia, ja mam tak, ze notorycznie coś rozlewam, tłukę, coś mi wypada z ręki, o coś się uderzam, ciagle się o coś zadrapuję, normalnie totalna fajtłapa :-)
Mała Mi, tulę Cię gorąco! Ale nie musisz aż tak sie ze mną solidaryzować
))))))))))))))) Wolę zebyś była zdrowa... I Łukaszek żeby był grzeczniutki. Mam nadzieję, że już jest wszystko ok.
Przyjechało dzisiaj mleko Bebilon, 6 dużych puszek. Wiec mamy zapas :-)
A u lekarza zostałam osłuchana, zmierzono mi ciśnienie, pozaglądano tu i tam i jak pani zapytała czy karmię nadal piersią, to powiedziałam że nie, ale że jestem w ciaży, w 4 tygodniu. Bardzo życzliwie do mnie podeszła, w ogóle lubię tę lekarkę.
osłuchowo czysto, mam zbijać gorączkę jak dotąd i tyle.
Efa, ja oczywiście się poyczałam jak przeczytałam informację o Leo. (Hormony... Znowu będę ryczeć na reklamie Beko :-)) Postaram się to rozpropagować.
dobranocka! Ty musisz o siebie dbać! a nie bez śniadanka i jeszcze po dworzu biegasz z gorączką, no nieładnie ;-)
drugi etap po nastawieniu prania w moich porządkach to stłuczenie wazonu;-)teraz patrzę na to potłuczone szkło i sprzątam je w myślach bo inaczej nie za bardzo (czytać:w ogóle)mi się nie chce;-):-)Tak sobie myślę że zrezygnuje z jedzenia,kupowania pampersów i płacenia rachunków by było mnie stać na zatrudnienie pani do sprzątania od zaraz!!!!!!!!!!:-):-)
Natolin gratuluje suwaczka a Piotrusiowi życzymy z Miłoszkiem wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji 4 miesięcy:-)
Dobranocka popieram dziewczyny że masz dbać o siebie a nie latać chora po dworze.Mam nadzieje że było to ostatni raz!!!!;-)
OBIECUJĘ BYĆ GRZECZNA.
Rysia, ja mam tak, ze notorycznie coś rozlewam, tłukę, coś mi wypada z ręki, o coś się uderzam, ciagle się o coś zadrapuję, normalnie totalna fajtłapa :-)
Głowa mi wręcz pęka i brzuch mnie boli jak przed okresem co powoduje u mnie totalny brak siły na wszystko. A tu na złość Łukasz nie chce spać, mam nadzieję że po obiadku zaśnie, eh proszę...
Mała Mi, tulę Cię gorąco! Ale nie musisz aż tak sie ze mną solidaryzować
Przyjechało dzisiaj mleko Bebilon, 6 dużych puszek. Wiec mamy zapas :-)
A u lekarza zostałam osłuchana, zmierzono mi ciśnienie, pozaglądano tu i tam i jak pani zapytała czy karmię nadal piersią, to powiedziałam że nie, ale że jestem w ciaży, w 4 tygodniu. Bardzo życzliwie do mnie podeszła, w ogóle lubię tę lekarkę.
osłuchowo czysto, mam zbijać gorączkę jak dotąd i tyle.
reklama
Kasia33
Witam.
Natolin i Dobranocka śliczne suwaczki. U nas nocka była kiepska, chyba Pawcio czuł, że rano szczepienie. Jakoś nawet nienajgorzej je zniósł, ja dzisiaj jakaś nie do życia nie wyspana a mały marudzi cały dzień po tym szczepieniu
Natolin i Dobranocka śliczne suwaczki. U nas nocka była kiepska, chyba Pawcio czuł, że rano szczepienie. Jakoś nawet nienajgorzej je zniósł, ja dzisiaj jakaś nie do życia nie wyspana a mały marudzi cały dzień po tym szczepieniu