reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
jak bedzie miec moj charakter to pewnie najpierw chlopa pobije a potem pewnie zaciagnie mi go do domu za wlosy i powie "mamo to moj chlopak":)))

jak bedzie miec moj charakter to pewnie najpierw chlopa pobije a potem pewnie zaciagnie mi go do domu za wlosy i powie "mamo to moj chlopak":)))

hehehe muszę uważać żeby to nie był mój Filip :p

Moje Kochanie właśnie wróciło z pracy i przyniosło mi ze skrzynki paczkę z Bebilona a w niej śliniaczek, próbka mleczka po 6miesiącu, zakładka i breloczek Mama wraca do pracy, i poradnik dla mamy i taty:) Taka mała rzecz a cieszy :)

Ostatnia edycja:
Wróciłam do świata, był informatyk i naprawiła lapka, więc nie umre dziś z rozpaczy :)
My też troche pospacerowaliśmy, troche siedzieliśmy w ogródku i generalnie było ok. Franko zaczął trzymać sam butelkę, czasami mu spada ale twardo próbuje a ja juz prawie rzygam filetami i moim najwiekszym marzeniem jest zjeść jabłko...

Efa nie dziwie sie ze noc nie przespana, ja już nawet nie licze ile mam w plecy po powrocie z pracy...ale kazdego dnia mysle jak to dobrze mieć zdrowe dziecko, nic innego sie nie liczy. Mam nawet w pracy dzieci które urodziły sie wtedy co nasze, niektóre jeszcze ani raz nie były u rodziców na rękach...

Frogg, no a ja się porejestrowałam a nic mi do skrzynki dotąd nie przyszło :-(

Efa, ja oczywiście się poyczałam jak przeczytałam informację o Leo. (Hormony... Znowu będę ryczeć na reklamie Beko :-)) Postaram się to rozpropagować.

dobranocka! Ty musisz o siebie dbać! a nie bez śniadanka i jeszcze po dworzu biegasz z gorączką, no nieładnie ;-)
drugi etap po nastawieniu prania w moich porządkach to stłuczenie wazonu;-)teraz patrzę na to potłuczone szkło i sprzątam je w myślach bo inaczej nie za bardzo (czytać:w ogóle)mi się nie chce;-):-)Tak sobie myślę że zrezygnuje z jedzenia,kupowania pampersów i płacenia rachunków by było mnie stać na zatrudnienie pani do sprzątania od zaraz!!!!!!!!!!:-):-)
Natolin gratuluje suwaczka a Piotrusiowi życzymy z Miłoszkiem wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji 4 miesięcy:-)
Dobranocka popieram dziewczyny że masz dbać o siebie a nie latać chora po dworze.Mam nadzieje że było to ostatni raz!!!!;-)

OBIECUJĘ BYĆ GRZECZNA.

Rysia, ja mam tak, ze notorycznie coś rozlewam, tłukę, coś mi wypada z ręki, o coś się uderzam, ciagle się o coś zadrapuję, normalnie totalna fajtłapa :-)

Głowa mi wręcz pęka i brzuch mnie boli jak przed okresem co powoduje u mnie totalny brak siły na wszystko. A tu na złość Łukasz nie chce spać, mam nadzieję że po obiadku zaśnie, eh proszę...

Mała Mi
, tulę Cię gorąco! Ale nie musisz aż tak sie ze mną solidaryzować :)))))))))))))))) Wolę zebyś była zdrowa... I Łukaszek żeby był grzeczniutki. Mam nadzieję, że już jest wszystko ok.

Przyjechało dzisiaj mleko Bebilon, 6 dużych puszek. Wiec mamy zapas :-)

A u lekarza zostałam osłuchana, zmierzono mi ciśnienie, pozaglądano tu i tam i jak pani zapytała czy karmię nadal piersią, to powiedziałam że nie, ale że jestem w ciaży, w 4 tygodniu. Bardzo życzliwie do mnie podeszła, w ogóle lubię tę lekarkę.
osłuchowo czysto, mam zbijać gorączkę jak dotąd i tyle.

reklama
Witam.
Natolin i Dobranocka śliczne suwaczki. U nas nocka była kiepska, chyba Pawcio czuł, że rano szczepienie. Jakoś nawet nienajgorzej je zniósł, ja dzisiaj jakaś nie do życia nie wyspana a mały marudzi cały dzień po tym szczepieniu:no:

Do góry