nie mieszkamy super blisko ale 30 min samochodem i jesteśmy:-)mamaagusi to kciuki za siostrę, a w ogóle to blisko siebie mieszkacie? Wasze dzieci będą mogły się razem bawić - super!!!
sariska ja nie wiem jaki jest stosunek boków w tych zdjęciach, bo ja niektóre tak ostro wykadrowałam i teraz martwię się co wyjdzie. ja będę je wklejać do albumu to mogą być w różnych formatach
kasis co się dzieje????? :-( no i zdrówka!!! doczytałam (choć niestety podejrzewałam, że o to chodzi. jesteś pewna, że on Cię nie kocha? bo jeśli tak to chyba nie ma sensu być razem :-(
mila ale masz fajnie, szkoda, że mój nie odziedziczył miłości do spania po mnie ;-) to by do południa spał ;-) ale i tak nie będę narzekać, bo dziś byli znajomi, których córcia nadal wstaje w nocy 2 razy mimo iż ma prawie 1,5 roku...
rysia nieźle, a jaki masz tak w ogóle kontakt z teściową?
Efa masz trochę rację z tym ruskim szpiegiemale mam nadzieję, że z BB mnie nie wyrzucicie za to ;-)
dobranocki to jakby wczoraj też nie było :-/ bo ulisia to często czyta, a nie pisze
kahaa zdrówka i jak będziesz miała możliwość to spróbuj tego mailika posłać
onesmile Ty zazdrościsz doris skoków, a ja Tobie naleśników ;-)
o kurcze, Alicja, to niezłą miałaś nockę!!!
chyba napiszę do dobranocki
reklama
Hej!
Sarisa, Malutka wszystkiego naj dla dzieciaczków.
Kasis może siądźcie razem i porozmawiajcie. W tej chwili wszystko jest jeszcze zbyt świeże i jest ciężko.
Mamaagusi trzymam kciuki za siostrę.
Moni gratuluję zakupu
A u mnie szpital dziecięcy się zrobił, bo oba szkraby chore. Dzisiaj byliśmy z Laurą u lekarza i na szczęście nie jest źle, bo antybiotyk nie potrzebny. Ma katar i kaszel taki już odrywający się. Najgorszy ten katar. Może w maju choróbska się skończą.
Sarisa, Malutka wszystkiego naj dla dzieciaczków.
Kasis może siądźcie razem i porozmawiajcie. W tej chwili wszystko jest jeszcze zbyt świeże i jest ciężko.
Mamaagusi trzymam kciuki za siostrę.
Moni gratuluję zakupu
A u mnie szpital dziecięcy się zrobił, bo oba szkraby chore. Dzisiaj byliśmy z Laurą u lekarza i na szczęście nie jest źle, bo antybiotyk nie potrzebny. Ma katar i kaszel taki już odrywający się. Najgorszy ten katar. Może w maju choróbska się skończą.
dorisday2512
Fanka BB :)
sarisa i malutka wielkie gratulacje takich pieknych czwórkowych suwaczków i buziaki dla dziecióf 
rysia wspólczuje zaistnialej sytuacji :-( i zycze zachowania zimnej krwi !
kasis zdrówka i pomyślnego poukladania spraw serduszkowych
kahaa zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!
onesmile e tam skoki , nalesników tam nie bylo :-(.
magnolia no to Ci córa pospała :-)
za to u Alicji widze ,ze nocka kiepska :-( buuuuu. Ale wiesz z reguły masz fajne noce więc potraktuj to jako wypadek przy pracy . Po co od razu komis???? Za uszkodzony sprzęt i tak duzo nie dostaniesz ;-)
aha mialam to najpierw napisac :mamaagusi dołączam sie do trzymania kciuków za Twoja siostrę!!!!
emiliab transmisja byla na tvp1 o 12.10 a na tvp sport o 11.10 (na żywo) :-) wrzucę może jakąs foteczkę na zamknięty
natolin szpiegu co Ty wygadujesz ? Spróbuj się stąd ruszyc to Cię znajdziemy , ale nie bedzie juz haha hihi !
no , to u mnie dzieć już spi :-) jak miło !

rysia wspólczuje zaistnialej sytuacji :-( i zycze zachowania zimnej krwi !
kasis zdrówka i pomyślnego poukladania spraw serduszkowych
kahaa zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!
onesmile e tam skoki , nalesników tam nie bylo :-(.
magnolia no to Ci córa pospała :-)
za to u Alicji widze ,ze nocka kiepska :-( buuuuu. Ale wiesz z reguły masz fajne noce więc potraktuj to jako wypadek przy pracy . Po co od razu komis???? Za uszkodzony sprzęt i tak duzo nie dostaniesz ;-)
aha mialam to najpierw napisac :mamaagusi dołączam sie do trzymania kciuków za Twoja siostrę!!!!
emiliab transmisja byla na tvp1 o 12.10 a na tvp sport o 11.10 (na żywo) :-) wrzucę może jakąs foteczkę na zamknięty
natolin szpiegu co Ty wygadujesz ? Spróbuj się stąd ruszyc to Cię znajdziemy , ale nie bedzie juz haha hihi !
no , to u mnie dzieć już spi :-) jak miło !
dorisday2512
Fanka BB :)
olać portki :-), zawsze są jeszcze kiecki -wiosna idzie :-)
Dzisiaj od rana odkrywam swoje "talenty". Tym razem na wzrok mi padło, bo nie zauważyłam suwaczków dziewczyn. Sarisa, malutka wszystkiego najlepszego z okazji czwóreczki.
DZIULKA rzuć trochę, chociaż kawałeczek. Mmm, zjadłabym pizzę.
E-lona współczuję choróbska. Moja córcia też chora i aż się boję się co jej się wykluje. Od środy ciągle jej się pogarsza zamiast być lepiej. Dzisiaj do kaszlu, chrypy i kataru, które z dnia na dzień są coraz gorsze, doszła temperatura :-(
Monimoni chyba muszę się do ciebie intensywnie pouśmiechać, bo widzę, że coraz więcej zdjęć jest na zamkniętej galerii. Zresztą osobiście też bym tam wolała zamieszczać zdjecia małego i nie tylko.
E-lona współczuję choróbska. Moja córcia też chora i aż się boję się co jej się wykluje. Od środy ciągle jej się pogarsza zamiast być lepiej. Dzisiaj do kaszlu, chrypy i kataru, które z dnia na dzień są coraz gorsze, doszła temperatura :-(
Monimoni chyba muszę się do ciebie intensywnie pouśmiechać, bo widzę, że coraz więcej zdjęć jest na zamkniętej galerii. Zresztą osobiście też bym tam wolała zamieszczać zdjecia małego i nie tylko.
Dzisiaj od rana odkrywam swoje "talenty". Tym razem na wzrok mi padło, bo nie zauważyłam suwaczków dziewczyn. Sarisa, malutka wszystkiego najlepszego z okazji czwóreczki.
masz przepustkę!
reklama
masz przepustkę!
Ślicznie dziękuję :-)