reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Cześć dziewczyny,
melduję się, żebyście nie pomyślały że znikłam, chociaż pewnie i tak nikt nie martwiłby się o mnie
Zaliczyłam dzisiaj 11h na uczelni i wiecie co ? Niby padam,ale zdążyłam jeszcze w domu posprzątać za chłopakami, posprzątać łazienkę,wyprać ręczniki i wyprostować włosy prostownicą po umyciu. A teraz padam już i chyba zaraz pójdę spać, bo jutro znowu na 8,ale tym razem do 14, uf.. powiem Wam że mnie te zjazdy wykańczają tym bardziej że byłam przyzwyczajona do systemu dziennego. No ale kto widział 11h siedzieć na uczelni?
Zaś mam problem z nadrobieniem wszystkiego i odniesieniem się do postów. Tak to jest jak człowiek cały dzień nie czyta.
Rzutka, malutka80, sarisa wszystkiego najlepszego z okazji pięknych czwóreczek w suwaczkach!!
kasis przytulam Cię bardzo mocno!!
Alicja życzę lepszej nocki dzisiaj!
E-lona zdrówka dla Twoich dzieciaczków!
Co do przyjęcia rysi85 na grupę zamkniętą to nie mam nic przeciwko! Moje zaufanie zdobyła, tak więc jestem za!
Chyba nie jestem w stanie nic więcej napisać już. W ogóle mam wrażenie że jakoś nikt nie lubi mnie czytać.... :/
melduję się, żebyście nie pomyślały że znikłam, chociaż pewnie i tak nikt nie martwiłby się o mnie
Zaliczyłam dzisiaj 11h na uczelni i wiecie co ? Niby padam,ale zdążyłam jeszcze w domu posprzątać za chłopakami, posprzątać łazienkę,wyprać ręczniki i wyprostować włosy prostownicą po umyciu. A teraz padam już i chyba zaraz pójdę spać, bo jutro znowu na 8,ale tym razem do 14, uf.. powiem Wam że mnie te zjazdy wykańczają tym bardziej że byłam przyzwyczajona do systemu dziennego. No ale kto widział 11h siedzieć na uczelni?
Zaś mam problem z nadrobieniem wszystkiego i odniesieniem się do postów. Tak to jest jak człowiek cały dzień nie czyta.
Rzutka, malutka80, sarisa wszystkiego najlepszego z okazji pięknych czwóreczek w suwaczkach!!
kasis przytulam Cię bardzo mocno!!
Alicja życzę lepszej nocki dzisiaj!
E-lona zdrówka dla Twoich dzieciaczków!
Co do przyjęcia rysi85 na grupę zamkniętą to nie mam nic przeciwko! Moje zaufanie zdobyła, tak więc jestem za!
Chyba nie jestem w stanie nic więcej napisać już. W ogóle mam wrażenie że jakoś nikt nie lubi mnie czytać.... :/
natolin
Fanka BB :)
mala mi to masz złe wrażenie! ja myślałam dzisiaj o Tobie, a nie dopytywałam się, bo wiedziałam, że jesteś na uczelni. natomiast podziwiam Cię choć nie rozumiem jak możesz po całym dniu na uczelni jeszcze sprzątać. dla kontrastu powiem Ci, że ja ok 19 zaczęłam sprzątać w szafce z ubrankami małego, a ponieważ jakoś potem mnie zajęło co innego to zamiast z mężem śpię z ubrankami :-)
Mala mi a ja dzis o Tobie myslalam
Edit: Natolin wlasnie oplułam monitor
Doris o macie przeczytalam na innym watki wiesz ja mam ta mate i ona jesr super
( mam ja w spadku od psiapsioly) i moge ja smialo polecic, ale cholera czemu to taaaaaaakie drogie ehhh
Edit: Natolin wlasnie oplułam monitor
Doris o macie przeczytalam na innym watki wiesz ja mam ta mate i ona jesr super
Ostatnia edycja:
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
natuś i sarisa dziękuje Wam!!
Ja to chyba ze zmęczenia już głupoty gadam
natus daj znać rano jak się spało z ubrankami hehe
Ja sama nie wiem co mi tak odwaliło,że mimo tylu godzin spędzonych na uczelni ja jeszcze miałam na cokolwiek siłę wręcz był to taki przypływ energii. A może odpowiedź tkwi w tym że nie ma TEŚCIÓW w domu??
Tyle że jutro pod wieczór pewnie wrócą już ,eh.
Ja to chyba ze zmęczenia już głupoty gadam
natus daj znać rano jak się spało z ubrankami hehe
Tyle że jutro pod wieczór pewnie wrócą już ,eh.
R
rysia85
Gość
Teściowa ululana...w końcu mam święty spokój!!!Dziewczyny które mieszkają z teściowymi-wielki szacun dla Was bo ja bym ześwirowała i chyba szybko wylądowałabym w wariatkowie;-)
Dziulka,doris,onesmile,natolin,sarisa,efa,mała_mi dziękuje za to że jesteście za. Bardzo mi się milutko zrobiło w ten pochrzaniony weekend:-)
Monimoni wiem że jesteś strażniczką prywatności i rozumiem wszystkie Twoje obawy itp.i żebyś wiedziała że "nieufne dziewuchy" napisałam tylko w żartobliwej przenośni a nie złośliwie:-)
Natolin ja też często sypiam z kochankami "ciuchami":-)Nie ma to jak dobra organizacja;-)
Dziulka,doris,onesmile,natolin,sarisa,efa,mała_mi dziękuje za to że jesteście za. Bardzo mi się milutko zrobiło w ten pochrzaniony weekend:-)
Monimoni wiem że jesteś strażniczką prywatności i rozumiem wszystkie Twoje obawy itp.i żebyś wiedziała że "nieufne dziewuchy" napisałam tylko w żartobliwej przenośni a nie złośliwie:-)
Natolin ja też często sypiam z kochankami "ciuchami":-)Nie ma to jak dobra organizacja;-)
A ja myślę, że to jest tak, że im więcej się ma obowiązków tym lepiej dysponuje się czasem i nagle ze wszystkim można zdąrzyć :-)
Ja się żegnam, ide karmić na śpiocha i spadam do wyra. Mąż jeszcze chce horror oglądać, ale ja już nie mam siły. Paaaaa
A i też jestem za Rysią. Już naprawdę spiżdżam...
Ja się żegnam, ide karmić na śpiocha i spadam do wyra. Mąż jeszcze chce horror oglądać, ale ja już nie mam siły. Paaaaa
A i też jestem za Rysią. Już naprawdę spiżdżam...
reklama