reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mała mi jestem pełna podziwu,że po tylu godzinach na uczelni miałaś jeszcze na cokolwiek siły. Ja wrednych teściów nie mam w domu, na uczelnię nie jeżdżę a i tak nic mi się nie chce. Naprawdę podziwiam i oczywiście cieszę się, że wpadłaś do nas się przywitać.

Ja na dzisiaj odpadam. Zdjęcia mnie wykończyły. Poklikałam, porejestrowałam się, zaśmieciłam kompa, powysyłałam nie wiadomo gdzie a wstawić dalej nie potrafię, bo nie widzę ikonek z instrukcji. Ehh, głupia jestem :-(
Dobranoc wszystkim.

horrory łeee ja nie lubię się bać. I tu od razu dodam dla nas mam mała przestrogę : a mianowicie nie lubię sie bać,ponieważ kiedys byliśmy w gościach i madrzy dorosli postanowili, ze własnie beda ogladac " koszmar z ulicy wiazów" miałam wtedy 7 lat , nie spałam cała noc, strasznie sie potem bałam kilka kolejnych nie dni ale lat, na samą myśl wrrrrrrrr ... I dlatego trzeba myslec o tym co dzieci moga ogladac,a czego nie..

dziekuje Onesmilemanie wierny fanie hehe

Sariska,Rzutka,Malutka -gratki z okazji suwaczków:)
Widzę,że dyskusja o grupie zamknietej...no,cóż...rozumiem argumenty...ciekawe,kiedy zasłużę na zaproszenie:-).

a ja tam lubie horrory , ale nie jakies o wampirach czy jakichs potworach , bo to dla mnie komedia raczej. Wolę takie o duchach jak np. Paranormal Activity :-) , Krąg też był dobry :-)

Doris a ja niewiem o czym mówisz ehhh, ale tu napewno są Mamusie , które lubią sie bać heheh, ale w tym temacie to z moim bys się dogadała ;-)

Edit: Happi jesli chodzi o mnie to juz dawno :)

Ostatnia edycja:
sarisa , a bo rzutka cos wspomniala o horrorach i chcialam ją zagadnąć , ale nie zdązyłam ... :-/

a mnie sie dziecko zepsuło :-( ... od godziny nie spi (wręcz wygląda na baaaardzo wyspane) lezy w łóżeczku i zasmiewa się w głos , a jak podchodzę do łózeczka to juz wogóle kwiczy i banan na twarzy.... ja sie zastrzele , ani mysli o spaniu . A mnie pomału zbiera spanko :-/

cześć dziewczyny! mało piszę ostatnio - ale to dlatego że nic się u mnie nie dzieje.

Rehabilitujemy się, dostaliśmy skierowanie na basen, musimy zrobić badanie moczu i kilka badan z krwi przy okazji. Ja nadal nie pracuję i wrócę chyba dopiero po Świętach. Mąż chodzi do pracy i wraca popołudniami - ogólnie: wszystko po staremu. Nawet teściowa nas ostatnio nie nawiedziła.

Za to czytam Was w miarę regularnie.

Pozdrawiam wszystkie mamusie!

reklama
Do góry