reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
A ja sie naumiałam wstawiać zdj do grupy i jestem z siebie dumna:) dobra, z męża też bo mnie naumiał:-D

emiś, a co to za spadek formy????? i raz jeszcze zapytam gdzie jest nasza sąsiadka z Wysokiej??????????? hmmmm, nie podobało się jej u nas????????? natuś, szpiegu, mozesz sprawdzic????:))))))) ale nicku nie pamietam.....
aniawa, twój Wojtuś na zdj w grupie wymiata!!!!!!!!:))))))) piszę tu bo tam sie zakręciłam i zapomniałam:/ chyba z tej radosci że nową umiejętność nabyłam:-D

dzionek był aktywny, dzidź spał prawie 2godz na dworze i spałaby dłuzej ale dochodziła już 18ta i stwierdziłam że wystarczy no i w domu po kwadransie się obudziła, ale swoje wyspała:)))

Czarodziejka sliczny 5 suwaczek:)Gratulacje:)
ojjj cos mojemu Casperowi chyba dolega bo malo spal dzis i budzi sie co chwilke i jak zaczynam pisac na bb to musze konczyc bo sie budzi:(aby tylko on nie zlapal jakiegos chorubska:(jakby co to zycze spokojnej nocki:)

Ja pierdziu!! Pierwszy raz w życiu Was nie nadrobie!! Aż mi smutno;(
Nie było mnie dwa dni a Wy oszalałyście:)!
Wariatki w pozytywnym tego słowa znaczeniu!

Nie chce się też w takim wypadku wcinać ze swoimi rozterkami. W każdym razie moje dziecie ma chyba skok i nie daje żyć! Ale to mnie wcale nie tłumaczy - mimo wszystko proszę o rozgrzeszenie:)

A tymczasem pozdrawiam serdecznie:)

Czarodziejka gratuluje pięknego suwaczka:-)
I tym akcentem na dzisiaj kończę bo jestem tak zmęczona i zła że nie napisze nic sensownego;-)
Dobranoc Mamuśki:-)

reklama
doris, kochana jesteś :) a jak tam samopoczucie ?

magnolia,
faktycznie dzisiaj trójeczki mamy :) A u was oczko wyżej, super tylko patrzeć jak 5 z przodu będzie :D

czarodziejka
, gratulacje z okazji pięknej 5 w suwaczku :D

miniu
, spóźnione gratki z okazji wczorajszych 4 miesięcy i Tobie też spokojnej nocki, żeby Casperek się już nie budził :)

dagisu
, ja cie rozgrzeszam bo ten sam problem mam z nadrabianiem ;)

Patryk też żyć nie daje, oj absorbujący jest aż do bólu :/ nic go dłużej niż 3 sek nie zajmuje a ja już na głowie staje żeby go zabawić i czymś zainteresować. A do tego wszystkiego rozpoczęłam nauke zasypiania w łóżeczku no i od kilku dni mam, jakieś 3 razy dziennie, taką godzinna histerie przed zaśnięciem :( no masakra poprostu, ale zawziełam się że go w wózku usypiać nie będę ... gondola niedługo pójdzie w odstawke i co w spacerówce bede go bujać ? :/ tylko sił mi już troche brak jak on tak ryczy jakby mu się jakaś krzywda w tym łóżeczku działa :(((

Do góry