reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Doris,to juz jest taka piłeczka gotowa- miekka,z pluszu z dzwoneczkiem w środku- w Rossmanie były.Na szczęście nie odcięłam metki,to przywiązałam tasiemkę i przyczepiam ją wszędzie- mata,fotelik,pałąk...
A u nas pogoda sie popsuła- 2 ostatnie dni takie cudne były,śliczne słonko i ciepełko,a dzis znów pochmurno.No,ale ja na spacer codziennie chodze,chyba z 5 razy nie wyszłam w ogóle,a tak to obowiązkowo:).
O,hurra! właśnie słoneczko zaczęło wychodzić!
Iduś,ja juz do Ulisi na priv. napisałam:).

reklama
a ja dzis zwazyłam moja niunke przy okazji jak byłysmy w przychodni. Mam całe 7,5 kg szczescia. Spi juz od godziny a ja wpieprz.........m miseczke lodów czekoladowych z kawałkami czekolady i zaraz odlece. Musze sie odstresowac.
Pytanko do tych co pija winka z serami wino powinno byc takie z lodówki czy nie?
a ja nienawidze czekolady :-D
gratulacje z okazji 6 na suwaczku!!!!!!!!

zresztą nie tylko dlatego mnie zdołował brak tej wizyty, ale dobra, nie będę już Wam przeszkadzać
a komu ty przeszkadzasz??
co do tej wizyty odwołanej to też bym się wściekła... tylko nie płacz:blink:
Mała mi to wspaniale, że w końcu mozesz pojechać do rodziców:-)

pewnie słychać, że się rusza, wierci, ale rodzice nie wstają póki się nie będzie dziecię tego domagać :p
Skądś to znam :)
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim mamuśkom!
hehe u mnie też tak jest:-D
Kania tobie 5 gratuluję :-)
Lolisza żeby te ząbki wyszły jak najszybciej bo się Franek umęczy a ty razem z nim

moje dziecko normalnie szaleje. nie chce się sama bawić, zaczęła się maksymalnie obracać na boki tak z dnia na dzień i lada moment pewnie dziś lub jutro obróci się na plecy

hehehe, dawidowe dobre ;-)
tak piszecie o tych wyjściach na spacer, że i ja dzisiaj pójdę przed południem, szczególnie, że ja już i tak wstałam i się ubrałam ;-)

Szacun :-)

Justyna właśnie wtrąbiła pół wczorajszej zupki i cały słoiczek jabłuszek z delikatnym banankiem :)))))))) Chyba jestem szczęśliwa :-) Małe to słoiczki a jak cieszą!

Doris, wierszyk super :-)

My zaraz na spacer, bo słońce pełne, przystojni tatusiowie już wylegli (widzę z okna hihi!) a Justyna coś charczy... :-( nie chce zeby była znowu choraaaa!

Mamaagusi, też nie lubie czekolady :-)

Nie tylko Makuc nie ma coś - Madlein wieki nie było!

Ostatnia edycja:
A wogóle to jestem załamana moim biustem a raczej jego brakiem:-(, muszę nowe staniki zakupić.

zajrzyj na stanikomanię...
i polecam KONIECZNIE wpisz w google "elektroniczny bra fitter". Nie przerażaj się rozmiarem stanika, który Ci wyjdzie. Mi wyszło 70E i trochę nie mogłam w to uwierzyć, bo zawsze nosiłam 75b. Ale kupiłam taki na próbę na allegro (używany, tylko po to, żeby pomierzyć) i, kurcze, jest DOBRY!

ulisia, ze Szczecina jest Mona, a ze Stargardu Szczecińskiego jest Beti. jakbyście się bardzo nudzili w Szczecinie to zapraszam do siebie;) tylko "setka" od Sz-na.

Dziękuję Ci bardzo za zaproszenie! Ale raczej nie mamy szans się nudzić, niestety... Mam tam kurs, zajęcia od 9 - 20 każdego dnia... więc lekka masakra :-D

A Ty skąd jesteś dokładnie? Może będziemy tam przejazdem...?

Dobranocka do enkokrynologa 3 lata we Wro...? to UPS, bo mam skierowanie z Dziubem właśnie...

Ostatnia edycja:
ale: GDZIE MAKUC???

jestem, jestem:) właśnie chciałam siąść i zaległości nadrobić a tu łeeee, łeeee i ryk na cały blok. Nosz popsuła się mi Alicja i na nic nie mam czasu przez to. Poza tym drań o 2 w nocy wstaje gotowy do zabawy i jak się ją "oleje" to tylko paszczorka piłuje.... ufff cisza;) już Was nadrabiam. I dziękuję za pamięć Iduś:)

głosy dla Jureczka od Was dostać, ale widzę, że niestety nie wszystkie z chęcią to robią.
bez komentarza

Jeśli chodzi o wina to ja ze szkoły pamietam taki wierszyk ,który mówi wszystko :
' Ryby, drób i cielęcina lubia tylko białe wina
zaś pod woły, sarny , wieprze jest czerwone wino lepsze.
Frukty ,deser i łakotki lubią tylko wina słodkie;
A szampana – wie i kiep, można podczas , po i przed.' :-)
(

Piekny wierszyk heheh i na BB mozna sie czegoś nauczyć hehe . trzymam kciuki, zeby Dori nie złapał ospy.
Czarodziejka ciesze sie, ze lepiej. A płaczem sie nie przejmuj to nadal hormony. Ja poszłam na Burleske do kina i Christina tym swoim glosem zachodziła i sie popłakałam heheh

cóż ja miałam pisać , ja bym chciala na spacer, ale musze na kuriera czekac chyba oszaleje, aza oknem słonce i 9 stopni ehhh cud miod orzeszki

edit:Makuc ja cie na geleri zuwazylam, wiec obecnisc dla mnie zaliczona dlatego nie wywoływałam
Dobranocka Medlein na pobocznych sie udziela i Wiktorek znowu chory :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry