Hej!
Korzystając z chwili może uda mi się tu coś skrobnąć, bo o nadrobieniu wszystkiego to nie ma mowy. Czytam codziennie, ale wybiórczo co mi akurat w oko wpadnie.
Ulisia mnie wyszło 65C. Normalnie w szoku jestem. Od razu kupiłam jeden stanik na allegro. :-) Zobaczymy czy będzie dobry. A co tak długo te kursy masz? Ty prowadzisz jakieś czy uczestniczysz?
Sarisa na córę zagłosowałam. Staram się to robić codziennie jak tylko pamiętam. Trzymam kciuki za większą wygraną i gratuluję ostatniej.
Mona również zagłosowałam.
Ale nam się konkursowo zrobiło.
Kania, Strip gratuluję piąteczki.
Dawidowe gratulację szósteczki. Ale ten czas leci.
Kania trzymam kciuki, żeby w końcu te dokuczliwe zębole wyszły.
Kasis życzę, żeby szybko u Błażejka poprawa nastąpiła i mogliście wrócić do domu.
Sugar jakiś pechowy ten laptop masz.
Kasia33 odeślij stojak, masz do tego prawo, a sprzedawcą się nie przejmuj. Najważniejsze, że nie zapłaciłaś to nie będziesz musiała się upominać o zwrot pieniędzy.
A właśnie,
Maregrrita jak u Ciebie skończyła się sprawa z zabawkami?
Doris wierszyk o winach świetny. A tak nawiasem pisząc ;-) to czego oni Cię w szkole uczyli :-)
Kahaaa jak lokatorzy? Nie wywaliliście ich jeszcze? A może już się wyprowadzili. Z tego co pisałaś to z Ilony niezła paniusia, a jej mąż to okropny malkontent. Ja bym z nimi nie wytrzymała.
Rzutka nie denerwuj się, przecież to tylko 3-4 godziny. Będzie dobrze i na pewno Hubson Cię rozpozna jak wrócisz :-) Co do okien to ja mam żaluzje.
Dobranocka uwielbiam lane kluski. Możesz podać przepis jak robisz? Mnie raz wyjdą, a raz nie, bo robię na oko. Ostatnio to mi z zupy zrobiła się jedna wielka klucha
Mała_mi współczuję przeżyć Łukaszkowi. Oby już czegoś takiego nie musiał przechodzić. Cieszę się, że wyniki wyszły ok.
Emilia Laura dostaje cyca zaraz jak usłyszę, że się budzi i palce do buzi wkłada, bo nie chcę czekać aż zupełnie się rozbudzi. Potem jak ją odkładam do łóżeczka to się budzi, ale udaje mi się jąululać po 30-60 min.
Roxannka masz rację, najważniejsze, że Patryk zdrowy i koniec z rehabilitacją, reszta to sprawy materialne. Może mąż się myli i tak drogo nie będzie naprawa kosztowała. Na ślub zamiast pieniędzy możecie dać prezent, zawsze to taniej może być, a na chrzciny można zaoszczędzić np. na ubranku kupując używane w b. dobrym stanie, bo przeważnie dzieciaki mają je na sobie chwilę. Ja właśnie tak zrobiłam i wylicytowałam za 56 zł, a z przesyłką wyszło 70. Nowe kosztuje ponad 100 zł. Daniela jak chrzciłam to za nowe płaciłam 70zł. Ceny poszły mocno w górę.
Natolin też bym się nieźle wkurzyła jakby mi tak w ostatniej chwili wizytę odwołali. Dobrze, że udało Ci się mailowo porozumieć z doktorkiem.
Mamaagusi trzymam kciuki za opanowanie obrotów.
Lolisza niech te zęby w końcu wyjdą Frankowi. Biedaczek się namęczy. A w ogóle to powinny być niepsujące się, bo jak wychodzą to problem, jak już są to też problemy sprawiają.
Onesmile współczuję.
Więcej nie dam rady już się cofnąć w postach.
Dziś dowiedziałam się, że ceny strasznie w górę idą i cukier po 6 zł, tak samo mąka ziemniaczana, paliwo też w górę. Nie wiem ile w tym prawdy, bo takich rzeczy często nie kupuję.