reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Nono same mocne mamusie :) A ja słucham idm-ów, breakcorów, drum&bass-ów, dubstep-ów i ewentualnie jungle :) muzy, której pewnie większość nie zna :)

reklama
hmm jesli chodzi o stroj domowy...no coz nie odbiegam od wiekszasci:)moj A to nawet zaoszczedzic chce na praniu i chodzi tylko w gaciach;)
ok moje kochane nocne mamuski smigam spac bo o 3 nocna wyzerka wiec trzeba miec oczy choc troche otwarte;)
milej nocki dobranoc:*

ja też chyba idę spać, bo rano będę nieprzytomna, a poza tym na nowo zaczęłam się martwić tym naczyniakiem. dobrej nocki.

Natolin hmmm łatwo mówić byś się nie martwiła,więc powiem może tak...wierzę że ten naczyniak to nic poważnego i z Piotrusiem wszystko będzie dobrze. Trzymam za to kciuki z całych sił:-)

no to jak forum pustoszeje to ja też uciekam...DOBRANOC MAMUŚKI:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja wpadam i wypadam skoro wszystkie uciekają ;)

muzycznie to już pisałam u mnie RHCP na pierwszym miejscu, a tak ogólnie to ROCK ROCK i jeszcze raz ROCK i ten lżejszy i ten cięższy byleby dobry, no i grunge, punk hmm generalnie ja to sie w latach 90-tych zatrzymałam, stara dobra Nirvana, Metalica i wiele wiele innych.

Rysia, twój repertuar też mnie przekonuje, u mnie teraz królują "jagódki" i "huhuha nasza zima zła" ;) No i hitem jest "Panie Janie" w moim wykonaniu, wiecie że Patryk przestaje płakać jak go ubieram na spacer i zaczynam to śpiewać, chyba nie ogarnia mojego "talentu" muzycznego ;)))

Natolin, wiem że nie jest ci łatwo bo chodzi o zdrowie twojego maleństwa ale napewno wszystko bedzie wporządku, najważniejsze że trzymasz rękę na pulsie i wszystko kontrolujesz. Będzie dobrze!

e-lona my chrzciny bedziemy robić w pierwszy dzień świąt wielkanocnych, ale wiem że wcześniej też można było spokojnie, nawet w tygodniu.

A co do stroju to u mnie też piżamka na pierwszym miejscu czasem nawet do 16 ;) a potem jakieś leginsy i podkoszulek luźny , do tego jeszcze nie ład na głowie coby wszystko sie komponowało ... generalnie mało seksownie :/

No to kolorowych snów :)

hej znow wpadam na chwile(jak przeciag:) jak to Doris okreslila:) )
chwale sie suwaczkiem, boczne watki nadrobione;) teraz troche zamarudze na glownym:)

to ja sie witam i mowie dobranoc.
Chwale się że zakupiłam małej zabawke edukacyjną - Telewizor hihihiih.
A do wtorku moze mnie nie byc bo jade jutro do rodziców i mama ma imieniny jutro.

reklama
to ja zdążę pogratulować 5teczek - moni, e-lona, moriam i ...ktoś jeszcze czy coś mi sie porypało?????????

dzień jak dzień, ale na wieczór włączył mi się taki nerw że sama siebie się bałam....... nie mam pojęcia gdzie i w czym przyczyna...
na szybko:
Soad rules!!!!!!!!!!!!! + metallica, nirvana, ale do tego S,Brightman, A.Boccelli, i mnóstwo innych wykluczających się nawzajem gatunków i śpiewaków:p:p:p
odpaliłam dzisiaj spacerówkę! zarypista sprawa, choć nie wiem czy młodej się podoba zmiana bo ją przespała:p
ehhhhhhh, więcej nie piszę bo zacznę marudzić...
idę siusiu, ząbki, spać...
:*
natuś, zdrówka!!!
Onesmile, widziałam posty na innych wątkach - wracaj do nas!!! ja tęsknię...

Do góry