reklama
hmm jesli chodzi o stroj domowy...no coz nie odbiegam od wiekszasci
moj A to nawet zaoszczedzic chce na praniu i chodzi tylko w gaciach
ok moje kochane nocne mamuski smigam spac bo o 3 nocna wyzerka wiec trzeba miec oczy choc troche otwarte
milej nocki dobranoc:*
ok moje kochane nocne mamuski smigam spac bo o 3 nocna wyzerka wiec trzeba miec oczy choc troche otwarte
milej nocki dobranoc:*
R
rysia85
Gość
Natolin hmmm łatwo mówić byś się nie martwiła,więc powiem może tak...wierzę że ten naczyniak to nic poważnego i z Piotrusiem wszystko będzie dobrze. Trzymam za to kciuki z całych sił:-)
no to jak forum pustoszeje to ja też uciekam...DOBRANOC MAMUŚKI:-)
no to jak forum pustoszeje to ja też uciekam...DOBRANOC MAMUŚKI:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roxannka
Pracująca mama!
to ja wpadam i wypadam skoro wszystkie uciekają 
muzycznie to już pisałam u mnie RHCP na pierwszym miejscu, a tak ogólnie to ROCK ROCK i jeszcze raz ROCK i ten lżejszy i ten cięższy byleby dobry, no i grunge, punk hmm generalnie ja to sie w latach 90-tych zatrzymałam, stara dobra Nirvana, Metalica i wiele wiele innych.
Rysia, twój repertuar też mnie przekonuje, u mnie teraz królują "jagódki" i "huhuha nasza zima zła"
No i hitem jest "Panie Janie" w moim wykonaniu, wiecie że Patryk przestaje płakać jak go ubieram na spacer i zaczynam to śpiewać, chyba nie ogarnia mojego "talentu" muzycznego
))
Natolin, wiem że nie jest ci łatwo bo chodzi o zdrowie twojego maleństwa ale napewno wszystko bedzie wporządku, najważniejsze że trzymasz rękę na pulsie i wszystko kontrolujesz. Będzie dobrze!
e-lona my chrzciny bedziemy robić w pierwszy dzień świąt wielkanocnych, ale wiem że wcześniej też można było spokojnie, nawet w tygodniu.
A co do stroju to u mnie też piżamka na pierwszym miejscu czasem nawet do 16
a potem jakieś leginsy i podkoszulek luźny , do tego jeszcze nie ład na głowie coby wszystko sie komponowało ... generalnie mało seksownie :/
No to kolorowych snów
muzycznie to już pisałam u mnie RHCP na pierwszym miejscu, a tak ogólnie to ROCK ROCK i jeszcze raz ROCK i ten lżejszy i ten cięższy byleby dobry, no i grunge, punk hmm generalnie ja to sie w latach 90-tych zatrzymałam, stara dobra Nirvana, Metalica i wiele wiele innych.
Rysia, twój repertuar też mnie przekonuje, u mnie teraz królują "jagódki" i "huhuha nasza zima zła"
Natolin, wiem że nie jest ci łatwo bo chodzi o zdrowie twojego maleństwa ale napewno wszystko bedzie wporządku, najważniejsze że trzymasz rękę na pulsie i wszystko kontrolujesz. Będzie dobrze!
e-lona my chrzciny bedziemy robić w pierwszy dzień świąt wielkanocnych, ale wiem że wcześniej też można było spokojnie, nawet w tygodniu.
A co do stroju to u mnie też piżamka na pierwszym miejscu czasem nawet do 16
No to kolorowych snów
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
to ja zdążę pogratulować 5teczek - moni, e-lona, moriam i ...ktoś jeszcze czy coś mi sie porypało?????????
dzień jak dzień, ale na wieczór włączył mi się taki nerw że sama siebie się bałam....... nie mam pojęcia gdzie i w czym przyczyna...
na szybko:
Soad rules!!!!!!!!!!!!! + metallica, nirvana, ale do tego S,Brightman, A.Boccelli, i mnóstwo innych wykluczających się nawzajem gatunków i śpiewaków

odpaliłam dzisiaj spacerówkę! zarypista sprawa, choć nie wiem czy młodej się podoba zmiana bo ją przespała
ehhhhhhh, więcej nie piszę bo zacznę marudzić...
idę siusiu, ząbki, spać...
:*
natuś, zdrówka!!!
Onesmile, widziałam posty na innych wątkach - wracaj do nas!!! ja tęsknię...
dzień jak dzień, ale na wieczór włączył mi się taki nerw że sama siebie się bałam....... nie mam pojęcia gdzie i w czym przyczyna...
na szybko:
Soad rules!!!!!!!!!!!!! + metallica, nirvana, ale do tego S,Brightman, A.Boccelli, i mnóstwo innych wykluczających się nawzajem gatunków i śpiewaków
odpaliłam dzisiaj spacerówkę! zarypista sprawa, choć nie wiem czy młodej się podoba zmiana bo ją przespała
ehhhhhhh, więcej nie piszę bo zacznę marudzić...
idę siusiu, ząbki, spać...
:*
natuś, zdrówka!!!
Onesmile, widziałam posty na innych wątkach - wracaj do nas!!! ja tęsknię...