Witam się, dzisiaj dla równowagi niewyspana

żeby mamusi nie było za dobrze to synek obudził się dzisiaj o 4 !!!

i o spaniu nie było już mowy, padł dopiero koło 7

dobrze, że pogoda ładna to zaraz na spacer idziemy, to i humorek się poprawi
Roxannka chyba Patryki tak maja, bo jak ja mojemu spiewam to tez ubieranie bez lez

a co do muzyki, to
Efa to tez bym dokladnie to samo o sobie powiedziala, jak ja zdziadzialam, jeszcze bym dodala TOOL i SLIPKNOT I SYSTEM OF A DOWN

a noc u nas tragedia i to drugi z rzedu, 9 pobudek bylo, od 3 juz z nami "spal" bo ledwo tomna bylam w dzien tez 2 h placzu i nici z drzemki w dzien w lozeczku, sil mi brak...
kochana to nam się Patryki zgrały ;-) Mój wczoraj po kąpieli budził się średnio co 15 minut tylko na smoczka, no myślałam że mnie coś trafi
a co do muzyki o której piszecie to w większości nie wiem o co chodzi, ale to w głównej mierze dlatego, że ja z racji tego, że języki obce są mi obce to słucham polskiej muzyki
polską muzyke też lubie ale znowu głównie rocka itp. kiedyś miałam faze na słuchanie radia wawa bo tam tylko polskie kawałki ale znudziło mi się jak zaczeli mielić wkółko to samo. A moim idolem jest KAZIK :-)
Alicja, no to widze, że byśmy się dogadały, muzyka ta sama, no a jak napisałaś o tych wspomnieniach to jakbyś o mnie pisała ;-) ehh jak sobie przypomne jak sie na mnie ludzie patrzyli jak w lato w najwieksze upały w glanach szalałam oj działo się, pogo obowiązkowo, do tego tanie winko hihi

no i ludzie przede wszystkim, co prawda mój mąż z innej bajki ale nigdy nam to nie przeszkadzało, obydwoje jesteśmy bardzo otwarci i on czasem lubi moje klimaty a i ja potrafie z nim sie zgrać :-)
Ida, kciuki zaciśnięte, napewno wszystko będzie dobrze u koleżanki

z naszymi kciukami nie ma innej opcji
dawidowe, miłej wizyty u rodziców
happybeti, tobie też udanego wyjazdu, może jak wrócisz to napiszesz że nie było tak źle i może dobrze że cie te "wiedźmy" wyciągneły

))