reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

czarodziejka współczuje pleśniawek, słyszałam że to cholerstwo jak sie przyczepi to lubi wracać :/ mam nadzieje że jednak szybko sie ich pozbędziecie i będziesz mogła odetchnąc. przesyłamy tulaski i buziaki :***

reklama
Witam wieczorowa pora bo mi ostanio dzien zlatuje przez palce. Najpierw nie mogłam sie zebrac z łózka i az wstyd przyznac ze dopiero wyszłam o 11.30 z przerwa tylko na zrobienie mleczka i potem kaszki. Potem sie ogranełma, spacerek z zakupami bo owocki małej sie konczyły i musiałam kupic gwozdzie bo bede naprawiała sobie łózko hihihihi. POtem przesiedziałam z mezem na necie i w teraz lece sie kapac. Młoa spi to sie powyleguje w wannie.
Czarodziejka gratulacje 6 a co do pleniawek moze przesadziłas od małego za bardzo z higiena i teraz reakcje jest na kazda najmniejsza bakterie.
Wózek jeszcze nie przyszedł a miałam tylko w sobote informacje ze kasa dotarł i wysla wiec sadze ze dopiero dzis albo jutro bo to sklep i kuriera w niedziele nie zamowiali. Oby doszło. Jutro wyparzanie nowego smoczka po 6 miesiacach i do butelek tez.
Której dziecko juz je kaszke ze smoczka z X i jak to działa?

witam wieczornie:))
NATOLIN - ja sie nei przejmuje bo zrobie moj gulasz do tego wiadro ryzu i kluchow i powpierdziela kazdy. a tak to bedzie francuskie zarcie wymyslone przez mnie:)))
Dzieki dziewczyny za mile slowa o tym wystroju zielonym. ja mialam to miec ale w zolciutko kremowym bardziej pdo dziewczynke ale ostatecznie znajoma mi dala po corkach oslonke na lozko zolta i tez jest misiu z pilka nozna i to dla dziewczynek kupowala wiec nei tragedia. w kazdym razie Leane zachwycona i w szczegolnosci ona kocha koldre!!!! jak ja!!! moze byc 50 stopni ale koldre na lozku musze miec chocbym miala sie nie przykrywac.

popoludnie na spacerze w nowej spacerowce -mloda oczarowana, ale potem padla i spala dluuugo. w sumie 15 w cieniu bylo po poludniu wiec 1.5h lazilam. po spacerze butla gigant, potem wyglupy na podlodze- nagralam w koncu video jak moje dziecie sie samo obraca i wrzuce zaraz na galerie (przy okazji pokaz mozliwosci wokalnych...). przy zabawie (wiercilam jej dziury w brzuchu moja glowa) powyrywala mi kilka garteczek wlosow a ile radosci przy tym miala... masakra... sasiedzi nieco mniej:pp

Mała Mi,chyba maszx racje z tymi kosmitami,co to dzieci podmieniają:(((.Ja tylko rano mogę na BB spokojnie posiedzieć,bo ona wtedy odsypia nocne cyrki...
co do horoskopu,to ja mam juz jedną Wagę- mojego Tomirka i potwierdzam- i jako dzieci,i jako dorosli Wagi są ...po prostu urocze:).Towarzyskie,miłe,wszyscy je lubią:).A co do zdolnosci artystycznych to mój synus gra na basie i bębnach,tworzy muzykę ,rysuje i kiedys pisał (fajny styl ma),ale zarzucił to,bo pewnie czasu nie stało na te wszystkie zajęcia:).

a z horoskopami gdyby to była prawda to by znaczyło, że wszystkie nasze dzieci (tzn większość) powinna mieć takie same charaktery...
Natlion ja to bardziej w żart obracam, a akurat trafiłam na stronę bebiko i tak jakoś poczytałam i nawineła się jeszcze historia Doris
Baśka ja też nie kojarzę ale witam,
Czarodziejka współczuję tych pleśniawek, ja myślałam że one bardziej z mleka się biorą hmmm mam nadzieję że szybko uda się ich pozbyć
Dawidowe podziwiam naprawdę, za to że dajesz sobie radę ze wszystkim sama

Dziuluś to wyobraź sobie że ja śpie pod...dwoma kołdrami :-D i koniecznie w moherowych skarpeciochach :-D ja jestem straszny zmarzluch i jakiś miesiąc temu odkryłam że mamy w szafie jeszcze jedną kołdrę więc ja przygarnęłam do łóżka i sie przykrywam dwoma, mąż patrzy na mnie jak na wariatke i zawsze rzuca: "oho znów okopy robisz" :-D

Alicja hahahaha to tak jak mój małż, idzie spać w 2 koszulkach z długim rękawem, polarowych spodniach i skarpeciochach a później się rozbiera bo mu ciepło. Ja też z ciepłolubnych dlatego jak widzę co pisze Dziulka temperaturach to mnie aż skręca
Happybeti ale mi posłodziłaś- ja też waga :)

oj tak moja jest bardzo zrównoważona :-D w ogóle nie płacze, bawi sie w ciszy i spokoju, grzecznie śpi i daje mamusi odetchnąć :-D
taaaaaaaaa... jak u mnie:-D
średnia może tak, ale podium na razie zagrożone nie jest, więc mogę sobie trochę odpuścić nawet ;-)
a z horoskopami gdyby to była prawda to by znaczyło, że wszystkie nasze dzieci (tzn większość) powinna mieć takie same charaktery...
natuś, co prawda to prawda: podium jest absolutnie bezpieczne:tak::-D
a co do charakterków, to coś w tych znakach zodiaku jest, moze nie generalizując, ale część cech często u danego znaku się powtarza:tak:wyobraźcie sobie zjazd całego naszego forum z dzieciaczkami wypisz WYMALUJ z opisu z tego horoskopu!!! ciężarówka bloków i kredek a rodzice... hejaaaaaaaaaaaaaa i Warka rulz:-D:-D:-D

dzień całkiem całkiem. tylko że doszli my do wniosku że chodząc na wspólne spacery nigdy nic w domu nie zrobimy... więc teraz będzie chyba "dyżurowanie" przy wózku, co NIE PODOBA MI SIĘ:-(
co jeszcze? hmmmm, młodej przestały sie spacery podobać... w połowie zaczyna ryczeć i już dwa razy lecieliśmy do pierwszego możliwego przystanku (typu: babcia, albo ciocia) gdzie można by ją przewinąć - a w pampersie ECHO!!!!!!!!! dziecię najedzone a mimo to ryyyyyyyyk!!!!!!!!! kto coś z tego rozumie!!!!!!!!?????????? ja sie boję iść z nią na spacer sama:wściekła/y:siara po prostu!!!!!

czarodziejka, qrczę z tymi pleśniawkami... a może poszukaj opinii jakiegoś innego lekarza... może ktoś jednak ma podstępny sposób na te podstępne mendy?:confused:
dziulka, nasze córy powinny już zbierać kieszonkowe na peruki dla nas:-Da chrzciny, z tego co kojarzę, robisz w domu - pomieścisz tam wszystkich?bo jeśli wszyscy tacy "energiczni" to chate ci rozsadzi:tak:;-):-D

reklama
Leane tez waga, maz waga, a ja panna-stateczna spokojna zrownowazona.... ja pierd.... co za bajeczki!!!!!!! ale urodzilam sie w ascendencie raka i mam charakter kobitki rak, bo panny charakter to zgadza sie tylko ze upartosc w dazeniu do celu, dazenie do perfekcji, inteligencja (buhahaha), i pare innych.
IDA tak robie w domu bo knajpa by mnie wyniosla kolo 1000 euro a nie mam kasy na rozpier... , jak sie pomiescimy tak sie pomiescimy i leje na to, ciasno ale z jajami bedzie imprezka:))
FROGG teraz mamy cieplo a w lato wolalabym polskie upaly- 30 stopni a nie 47. bo w ciazy jak bylam i o 23.30 zobaczylam na liczniku 33 stopnie to prawie padlam...
ALICJA-to ty masz skarpetki tzw "antygwalty":))))))))

Do góry