onesmile
Świat według Pafffcia
Heloł,
pedziwiatr onesmile melduje ze:
Jestesmy dzis w mmiare wyspani, bo pobudka byla o 3ciej na herbatke i 5tej na mleczko, a wstalismy o 7.30, czyli nienajgorzej.
Paffcio na macie sie cwiczy, Jerzy Michal, a raczej Wham saczy sie z glosnika, ja robie przymiarki z pakowania na wylot i podczytuje BB:-)
natolin - napisz mi na priv date, godzine i miejsce urodzenia, a wysle Ci link do Twojego kosmogramu (niestety po angielsku), ale bedzie tam ascendent, descendent itp. I trzymam kciuki za odzwyczajenie od suszarki.
happy - z tym ascendentem to jest troche inaczej. Zainteresowanych odsylam do np.: Ascendent – Wikipedia, wolna encyklopedia
margerrita - hahaha, buziak dla Ciebie :-)
Jak chcesz, to tez wyslij mi swoje dane, to wysle Ci link do Twojego horoskopu urodzeniowego.
mamaagusi -Dzieki wielkie za troske.:-) Na lotnisko to przyjedzie po nas pol rodziny, mnie chodzilo o odebranie bagazy, zanim dotre do wyjscia. Bede kogos z pasazerow o pomoc prosic i tyle.
Zmykam teraz do dziecia.
pedziwiatr onesmile melduje ze:
Jestesmy dzis w mmiare wyspani, bo pobudka byla o 3ciej na herbatke i 5tej na mleczko, a wstalismy o 7.30, czyli nienajgorzej.
Paffcio na macie sie cwiczy, Jerzy Michal, a raczej Wham saczy sie z glosnika, ja robie przymiarki z pakowania na wylot i podczytuje BB:-)
natolin - napisz mi na priv date, godzine i miejsce urodzenia, a wysle Ci link do Twojego kosmogramu (niestety po angielsku), ale bedzie tam ascendent, descendent itp. I trzymam kciuki za odzwyczajenie od suszarki.
Co do ascendentu,to znak zodiaku zalezy od tego,w którym znaku jest słońce w czasie narodzin.A ascendent pokazuje,gdzie w tym momencie był księżyc,który,jako najbliższe nam ciało niebieskie ma ponoć tez duzy wpływ na naszą osobowość.Więc jeśli jesteś np. Panną z ascendentem w Rybach,to masz większość cech Panny,ale i trochę "rybich".To,oczywiście wielkie uproszczenie,ale tak to mniej-więcej wygląda.
happy - z tym ascendentem to jest troche inaczej. Zainteresowanych odsylam do np.: Ascendent – Wikipedia, wolna encyklopedia
UWAGA! mamy na forum wilkolaka
ja tez, ale wieze, moze ktos mi chce horoskop posatwic![]()
margerrita - hahaha, buziak dla Ciebie :-)
Jak chcesz, to tez wyslij mi swoje dane, to wysle Ci link do Twojego horoskopu urodzeniowego.
ja się urodziłam w Zgierzu:-) ale mieszkam w Łodzi. chętnie bym pomogła z przyjazdem ale raczej nie namówię męża żeby zrobił sobie kursik do Zgierza;-)
mamaagusi -Dzieki wielkie za troske.:-) Na lotnisko to przyjedzie po nas pol rodziny, mnie chodzilo o odebranie bagazy, zanim dotre do wyjscia. Bede kogos z pasazerow o pomoc prosic i tyle.
Zmykam teraz do dziecia.