reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

JOLI gratki.

mam do Was pytanie, uprzedzam, że będzie głupie :-D
jak pracowałam w dwóch szkołach to muszę tam gdzieś w PIT zaznaczyć, że dwa źródła dochodu? bo coś głupiego mi wyskakuje jak wypełniam ten PIT.

potem opiszę mój relaksacyjny dzień :-D

reklama
Wiesz, dziulka, ja wlasnie miedzy innymi jade po to do PL: spotkac sie z przyjaciolmi, wysmiac, wyzalic, poplakac, upic sie...zresetowac i naladowac na nowo baterie. I CHOLERNIE sie ciesze.
Zycze nam obu, abysmy nie zwariowaly od zbytniego poczucia obowiazku i przesadzonego macierzynstwa i zebysmy mogly sie w koncu WYLUZOWAC. Z korzyscia dla nas, partnerow i dzieci. Amen.

Spadam, bo po piwie szumi mi w glowie i zaraz z krzesla spadne. :szok: Pobudka o 4tej, czyli wlasciwie o 3ciej przez te zmiane czasu. Wrrrrrrrrrrrrrrrrr

SUGAR -tego psychologa to sama bym chyba zajechala! mnie tylko potrzeba mojej przyjaciolki i samotnego wieczoru tylko ja i ona:))no i wiadro dobrego alkoholu:)
ELONA -mam wiesci ze widzialas sie z ALICJA??:))) szpieg Dziulka wie wszystko:))))))))
ONESMILE-i sie luzuj!!!! i wracaj na bb:)))))))))))

A co ja mam powiedziec? Sami tu jak dwa żagle jesteśmy z trzecim małym żagielkiem. Zero znajomych, bo mąż nie umie się "zapoznawac", ja w pracy mam samych "podwładnych", więc nawet nie wypada... nie pochodzimy stąd, więc szkolnych znajomych nie ma. A jedyni jakich mieliśmy już nam od dłuższego czasu podpadali: zawistni, chytrzy, nieszczerzy... Matka mnie traktuje jak dzieciaka, a jak ostatnio się zwierzyłam, to stwierdziła "jejku, jaka ty jesteś popier...lona"... eh... Nikt nam nie pomaga, nie mamy nikogo kto mógłby się Artkiem zając na 15 minut chociaż. Ale dajemy radę :-) Musimy i chcemy- dla Niego, dla Nas :-)

happybeti Opel Astra III kombi, dotąd mieliśmy Astrę II w hatchbacku- kochane autko- może przekabacę męża i ją zostawimy :-)

dziulkom i jollikom suwaczkowe gratulacyje :-)

Artek dzisiaj marudkuje... chwilę się pobawi i lulu. Zwrócił dziś cały obiadek, minę miał kwaśną, a ilośc... szok, że tyle się w dziecku zmieściło. Aha... kilka dni temu 9 kg rozmieniliśmy ;-)

beti a kiedy twój men wraca???
onesmile, pisanie postów do nas przez twego lubego grozi że się w nim bujnę:-Dzawżdy, azaliż, zaliwżdy:-Dnormalnie aż mam miękkie kolana:-D
natuś, relaksujesz się w ciagu dalszym?;-)zazdraszczam...
M. wraca mniej- więcej za dwa tygodnie- jak dobrze "wyceluje',to akurat na pół roczku Amelki:)))
Co do postu małża Onesmile to też mi język na brodę nieświadomie wyleciał....;P
Sugar,dzięki:).
Ja co prawda samotnie się nie czuję,mam tu brata,siostrę,super przyjaciela no i siostra M. tez super.Ale na codzień tez sama z Amelką 24 na dobę...albo Dawidowe...ona męża ile juz nie widziała i musi dawać radę...a jak tamte akcje w Egipcie były...co ona musiała przeżywać...
Natolin ,jak miałaś dochody z dwoch różnych żródeł to nic nie szkodzi,tak,jak pisała Ulisia po prostu sumujesz wszystko.tylko musisz uważać,w jakie rubryki wpisywać,bo np. jak jeden był na umowę o pracę a inny np. z innego tytułu,to trzeba gdzie indziej wpisac:).Czemu ci coś dziwnego wychodzi?

Ostatnia edycja:
Wkoncu niunia sie obudziła po 30 minutach wiec ja wykapałam, posiedziała jeszcze i poogladała TV ze mna ;-) zjadła i juz spi. Była oburzna ze jej butelka zasłaniam ekran. Ciekawe jak mam ja karmic aby hrabiance nie zasłaniac.

Happybeti gdybym wiedziała jak to sie potoczy to bym nie wrociła do Polski. Dosłała zwolnie lekarskie, przesiedziała tm macierzynski i przyjechała załatwic wychowaczyale dosłownie na tydzien. Teraz juz nie mam wyjscia i musze czekac. Pocieszył mnie znajomy ze ten dokument który moj maz dowozi 15 kwietnia odbiera sie po miesiacu a myslałam ze po 3 wiec juz blizej niz dalej. A do samotnosci zaczynam sie przyzwyczajac. Szkoda ze na codzien ciezko jest mi posprzatac. Ale moze wkoncu kupie kojec i bedzie mnie bałaganu

no,ja wiem,że nie byłaś w stanie tego wszystkiego przewidziec.a nie boisz się czasem,że po tak długiej jego nieobecności ciężko Wam będzie teraz "odnaleźć sie " we troje?

Dziewczynki hejo :)

Kasis prosiła Was serdecznie pozdrowic. Jednak nie mam dobrych wiesci. Jest załamana :( i nie ma siły na BB wchodzic ( niestety problemy z mezem). Napisala tylko, ze postara sie jak najszybciej pojawic.

A teraz lece Was nadrabiac, a juz widze, ze troche tego jest....

no,ja wiem,że nie byłaś w stanie tego wszystkiego przewidziec.a nie boisz się czasem,że po tak długiej jego nieobecności ciężko Wam będzie teraz "odnaleźć sie " we troje?

juz raz zycie sprawdziło jak bardzo checemy ze soba byc i wygralismy mysle ze teraz klolejne proba która mam nadzieje przejdziemy pozytywnie i wkoncu sie to cos co nam zle zyczy odczepi raz na zawsze. Łatwo nie bedzie ale wyjscia nie mam. Rozmawiamy praktycznie codziennie niby nic a duzo dla nas znaczy ta kamera. Ja płacze czesto a teraz moj maz zaczł. Zawsze mnie wkurzał płaczacy facet ale teraz jakos wzrusza i ja zaczynam wyc

Dawidowe,to trzymam kciuki za jak najszybszy przyjazd męża,żebyście już zawsze byli razem:)****.
Sariska ,no,wreszcie:)))!buciki skończone?

reklama
1dziewczyny, a możecie polecić jakiś telefon (komórkowy, of coz) z DOBRYM aparatem? Najchętniej Nokia, bo ten model najlepiej się u mnie sprawdza:tak:na forach można sporo poczytać, ale jakos wolę wasze opinie;-)
najpierw powiedz ile chcesz kasy przeznaczyć mój małżyk siedzi w telefonach no i przede wszystkim nowy czy używany. :-)
a co do uczestników spotkania... chętnie "zaliczyłabym" wieeeeeeeeeleeeeeeeee z Was!!!!!!!!!!!!!!:-D
:cool2:hmmmmm :-)
Ida ja to tylko od wielkiego dzwonu mogę się z kimś z bb spotkać, bo Ci co są z okolicy to wyemigrowali :(
Wszystkie pewnie na spacery poszłyście, a mnie gardło boli, że hej! :wściekła/y:
Hmm przypomnij mi skąd jesteś?? :-) zdrówka
Dzięki dziewczyny za pamięć:0 )

Dziulka dla was też gratki:-)
Kurcze już pół roku minęło.Niestety nic wiecej nie napisze bo moja starsza córka tydzień pochodziła do przedszkola i znowu złapała jakiegoś wirusa( ropieją jej oczka, temperatura) Jutro idziemy do lekarza.Mam nadzieję że Gabi nic nie załapie.
Pozdrawiam
Gratki suwaczkowe, zdówka dla starszej i oby Gabi nie załapała wiruska

dagisu gratki wczorajszej 5
Dziulka Gratki dla mojej małej kochanej glizdeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dawidowe znalazłaś zabawkę której szukałaś ??/

Melduje się po szkole nawet znośnie. Natomiast ja czuje się fatalnie i do tego młody ma dalej katar. Jutro chyba nie obędzie się bez wizyty u lekarza :((( Apetyt ma, śmieszek nie usiekł nigdzie. I bądź tu człoweku mądry albo ja go zarodziłam, albo efekt po szczepionce, albo ząbki albo nie wiem HELPPPPP!!!!!!!!!!
A teraz Xfactor:-)

Ostatnia edycja:
Do góry