reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

ooo, u mnie z dwóch prań leżą w koszu ;-)
u mnie z jednego ale tresciwa kupeczka...chybaj utro pocaluje zelazko w ramach spalania kalorii dietowych:))
a ja od godizny już ponad prasuję ciuchy młodego...
ze coooooooooooo????????????????????????????, do lozka ale to juz!!!!! o tej porze????????????????? kochana juz przesadzasz, szanuj siebie troche,nie wypruwaj zsiebie flaczkow dla glupiego zelazka. a co do karmienia to naprawde zrobisz duzy krok do przodu i odzyjesz troche. powinnas odstawic jak najszybciej, twoja waga mnie przeraza!!! zdecydowanie za malo wazysz kochana.

reklama
sarisa - z tymi snami też tak mam. W ciąży śniło mi się dużo i prawie wszystkie pamiętałam a teraz wiem, że coś mi się śniło ale nie wiem co:) ja Ci powiem co jeszcze chciałaś:
ogłosić wszem i wobec, że zostawiasz zdjęcie Zuzki dalej w konkursie :)))
strip - ponawiam petycję o zaniechanie prasowania i pójście spać! lajf is brutal ale nie dla każdego :p Ty możesz wybrać;)

Ostatnia edycja:
kurde, ale ostatnio mały ma sporo nowych ciuszków i takie łądne są, że żal mi żeby w pogniecionych chodził... no i jutro zamierzam przebrać za małę odrzucić, bo w rozmiar 86 weszliśmy ładnie 80 za małe. :D KLOCUŚ moj:D

ok spadywuje bo ślepia mi odmawiają jakiegokolwiek posłuszeństwa. Nie siedźcie za długo :p i spokojnej nocy życzę. Baj i do jutra.

STRIP ja wczoraj przetrzepalam szafe i wielkie pudlo idzie spakwoane do piwnicy.(poczeka na nastepnego dzidziusia o ile bedzie i jak juz chcialabym dziewczynke-wtedy NIC nie musialabym juz kupowac poza pieluszkami)a co rozmiaru- na rozmiar nawet nei patrze bo ostatnio 74 bylo za male a w 68 weszla...!!! a nwoe ciuszki-powiem wam ze przestalam najpierw prac. ubieram jej nieraz tylko metke oderwe. nic jej nie ma. w sumie prasuje od niedawna dopiero bo chce zeby ladnie wygladala w ciuszkach a do niedawna nie prasowalam wcale.
MAKUC pamietam jak nieraz cos gadalas o snach w ciazy jak bylysmy:)))

u mnie z jednego ale tresciwa kupeczka...chybaj utro pocaluje zelazko w ramach spalania kalorii dietowych:))

ze coooooooooooo????????????????????????????, do lozka ale to juz!!!!! o tej porze????????????????? kochana juz przesadzasz, szanuj siebie troche,nie wypruwaj zsiebie flaczkow dla glupiego zelazka. a co do karmienia to naprawde zrobisz duzy krok do przodu i odzyjesz troche. powinnas odstawic jak najszybciej, twoja waga mnie przeraza!!! zdecydowanie za malo wazysz kochana.
odezwała sie ta co z siebie flaków nie wypruwa!!!!!!!!! najpierw daj przykład innym a potem doradzaj wyluzowanie:-Dtaaaaaa, jakbym ja była lepsza:rofl2:tylko ze ja przy mojej małej terrorist to g... mogę zrobić... ale lać na to!!! przynajmniej nie muszę wpuszczać nieproszonych gości... a mój gienialny małż podpowiada ze do tego przywykł!!! no gnojek, no!!! więc niech przywyka do bzzzzzzz-postu, na wielkanoc może mu odpuszczę winy:-pi od "pip" mnie jeszcze wyzywa, fiutasek:rofl2:

mąż kazał mi pokazać swoje posty, bo nie rozumie z czego wy tak sie śmiejecie (ja też nie:rofl2:), teraz się tłumaczy że chce mi tylko wytłumaczyc co w nich takiego śmiesznego - taaaaaaaa, siur siur:-Di tak bzzzzzzz to sobie moze pooglądać na discovery co najwyżej dzisiaj:-p(ten jęzor to do niego:-D)
:***

a nie... coś jeszcze miałam pisać i zapomniałam przez paszczura!!!!!!!!!!!!!
hmmmmmmmmm...
no nie pamiętam:-(

reklama
Do góry