reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

doris: osz kur*** :no: widzę, że kobieta porzebuje lekcji dot. "obsługi dziecka" na poziomie podstawowym. Ja rozumiem, że można czegośtam nie wiedzieć ale, żeby Szkraba (płaczącego na dodatek) z wózka nie wyciągnąć? żeby go nie rozebrać mimo ewidentnego przegrzania? :wściekła/y: Oby dzisiaj było lepiej.....
STRIP: ooo łaaaa ale kolekcja:)))) mnie z tym wzorem też pewnie conajmniej dwie kilkugodzinne sesje by czekały....
chcę coś takiego:
elf_tuli_dziecko_fc012_1_114.jpg
tylko kto by mi to był w stanie zrobić :confused: marzenia.... (swoją drogą to taka figurka stoi u nas w domu na honorowym miejscu hehe)

Ostatnia edycja:
reklama
makuc znam takie 3 osoby:)
doris mowisz i masz!
a ta kolekcja niepełna... części nie rozplątałam i drugiego pudła nie mogę znaleźć. W sumie ok 65 par kolczyków plus 30 tych ze stali chirurgicznej, tuneli itp, i inne błyskotki

strip pokaż ten tatoo. Ja uwielbiam tatuaze - oczywiscie ładne :-), sama tez mam na brzuchu :-( - to nie byl dobry pomysl , bo nie wzielam wtedy pod uwage rozstepów (robilam go jak mialam 19lat) , ale na szczescie moge go bez problemu zakryc.
A co do tuneli - to masz je dalej?? no bo to chyba sie juz potem nie zrasta?

Dzień doberek

Wczoraj jak byłam z Oliwką na spacerze - zaczepiły mnie dwie kobiety i powiedziały że umrożę dziecko noszzzzz ku......rka wodna - 11 stopni na plusie, lekki wiaterek, brak słońca to fakt ale, żeby zaraz umrozić dziecko, na jakim One kontynencie żyją wrrrrrrrrrrrrr?
Nocka zarwana na jedzenie, pobudka z płaczem i maruda maruda maruda odkąd oczy otworzyła.
Teraz drzemie, ale też przez sen popłakuje :-(
Kreseczkę na dwójeczce widać ale przebić się nie chce:-/
Właśnie się budzi z krzykiem, dałam smoka i śpi ale chyba już niedługo...
Dobrze, że przynajmniej ciepło to na spacer długi ją zabiorę.
Z rana walczyłam z pszczołą w pokoju brrrrrr - ubitaaaaaa !!!

Rysia, Emiliab wielkie suwaczkowe gratki dla Was i Waszych pociech.
Emiliab super, że udało się z tym zwolnieniem, jakiś spoko lekarz :-)
Doris to teściowa się nie popisała :-(
CzarodziejkaM jak spotkanie z teściową?
Frogg, Margerrita jak dziś nastroje? tęsknota napewno nie mniejsza niż wczoraj ale może mniej łez?
Strip butki świetne, tylko ja bym sie w nich połamała heh.
Ida jak stosunki damsko-męskie? mam nadzieję, że lepiej.
Natolin Mamaagusi jak dziś Wasze samopoczucie?
Ala jak po szczepieniu?
Makuc ja też myślę o tatuażu już od dwóch lat ale zawsze coś innego ważniejszego było, wzór też wybrany, miejsce też - może na urodzinki sobie sprawię prezent.
A Twój wzór rewelka :-)
Monimoni wyrazy współczucia :-(

Ostatnia edycja:
Strip - niezła kolekcja, ja sama robie biżuterię i też troszkę jej mam.

Poza tym dziewczyny mam zdechły humor, mój wujek zmarł dziś rano, 2 dni po wyjściu ze szpitala po operacji endoprotezy.. wszyscy są w szoku bo operacja sie udała.

monimoni przykro mi:-(
kania i dobrze,że ubita! Pszczoły a kyszszszszsz
doris,strip co do mody,to jestem trochę na bakier. Ciężko mi jest kupić samej coś fajnego. Dlatego wątek modowy chętnie odwiedzę. Może się czegoś nauczę;-)

Wpadam na chwilę zameldować że ledwo ale żyję...
Zaraziłam się od Zuzki i mam wstrętną anginę, stopni 39 (wzięłam czopa pyralginy, mimo że karmię bo nic innego nie miałam a nawet nie miałam siły żeby Majkę podnieść, na szczęście karmienie dopiero po 16), wymioty, biegunka i nic nie mogę przełknąć. Do tego Zuza nieznośna od razna a małż w pracy. Trzymajcie kciuki żebym wytrzymała do 15...

reklama
cass o kurczę!
trzymam kciuki, żebyś dała radę!! bidulko nasza... będzie dobrze
jak mał uśnie to będę pisać konspekty na zajęcia na uczelnie na pt i podeślę parę zdjęć ciuszków jak uda mi się zrobić

Do góry