witam poludniowo, nocka do bani, bo spac sie nei da jest taka duchota w nocy ze wiatrak hula okna otwarte a moja koszulke mozna bylo wykrecac! jak usnelam to byla...nie wiem ktora w kazdym razie mldoa wstala dzisiaj o 4.30!!!! cholera co z nia??? pojedzona, cieniej ubralam do spania-ta tez mokra jak cholera w lzoeczku, moze tez z duchoty nie mogla spac? w kazdym razie zjadla 150 i do spania. rozwalila mnie bo ja w zylm humorze nad ranem bylam a ta po jedzeniu usiadla sobie na moich kolanach z lezenia i patrze co ona robi a ta kreci stopkami wkolo kostek i sie gapi na te stopki i smieje...normalnie myslalam ze wybuchne hihih

) potem udalo sie usnac bo nad ranem chlodniej deko i dospalam do 9h.
DAGISU ale wypas!!!!!!!!!!!!!! zarypiste zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piekna chata!!!!!!!!!!!!!!!! a co do mojego malza to jak on sie przytaszczyl do sypialni to ja juz mialam odlot i poczulam tylko jak mnie klepnal w gola dupe

pp
IDA zeby nie bylo ja tez za toba tesknilam!!
a co do pracy-dokladnie- jak totek albo wygrasz albo nie, w kazdym razie nie chce klamac w cv ze mam mniej dyplomow albo wcale badz wiecej nzi mam bo to bezsens. wiem doskonale ze pracodawcy sie boja ludzi wlasnie z wyksztalceniem zeby ich nei wygryzc czasem.
DORIS- mnie tez czeka pworot do keiratu neidlugo i juz mam nerwa... chyba ze cudem dostane nowa prace a jak na razie same odpowiedzi na NIE!! nawet mnie nie zaprosza na rozmowe a juz mam NIE. co za sqrwysyny!!!! slow mi brak.
poza tym gratki suwaczkowe dla dzisiejszych dzidziolkow

))))))))))))))))))))))
a teraz Leane ucina drzemke, ja pochlaniam polski luksus: kromki z pasztetem polskim Duda i ogorkami kiszonymi

ppp luksus co??????? a przy okazji pichce jzu pieczen na obiad z paprykami pieczarkami i cebulka.