reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

EMIŚ: Ty to chyba tulaśna Istotka jesteś?:) ja to wręcz uwielbiam sie tulać i odkąd D. do innego pokoju z kompem wyeksmitowalam to codziennie lula mnie do snu...

poza tym IDA poruszylam drazliwy dla mnie temat - samochody - u nas najpierw jakies ustrojstwo padlo, którego naprawa 1000zl kosztowała a wczoraj cala elektryka w gazie padla i teraz "tylko" 800zł w plecy jesteśmy. Jak się wali to z każdej strony. Bez kitu :wściekła/y:

ANIAWA: oby okazalo się, że nie o wypowiedzenie umowy dyrekcji chodzi tylko o cos zupelnie innego i błahego!

A moj Alutek jakies 30min temu usnęła dopiero i cos się już przewiercac zaczyna :cool2:

aaaa i nie robić mi tu smaka na desperadosy, bo u mnie lodówka pusta i własnie się sibatą z sokiem malinowym w pól litrowym kubku na pocieszenie delektuję :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Żeby mi nie było smutno i samotnie małż przywiózł mi desperadosiki :-p
ooo, super Ci! ja już czekam na jutrzejszy wieczór, bo zamierzam sobie kupić w ciągu dnia ;-) a dzisiaj musiałam się różowym winem pocieszyć, ale to jednak nie to ;-)

dzięki Wam za rady, zaraz kupię ten dentinox, chociaż nie wiem czy to to, ale jakiś bardziej marudny mi się wydaje, to sprawdzę, zawsze się może przydać.

Natuś, gdy Wojtek jest wybitnie marudny i cierpiący daję mu nurofen. Żelem czasami posmaruję, głównie w dzień.

poza tym IDA poruszylam drazliwy dla mnie temat - samochody - u nas najpierw jakies ustrojstwo padlo, którego naprawa 1000zl kosztowała a wczoraj cala elektryka w gazie padla i teraz "tylko" 800zł w plecy jesteśmy. Jak się wali to z każdej strony. Bez kitu :wściekła/y:

Na moje szczęście i nieszczęście zarazem małż jest mechanikiem. Szczęście, bo sam potrafi wszystko naprawić. Nieszczęście- nie ma czasu na naprawianie naszych samochodów, więc są w koszmarnym stanie. U mnie wszystko się tłucze, do wymiany mam chyba całe zawieszenie, ale nie ma kiedy tego zrobić. Stwierdził, że gdyby coś zagrażało naszemu bezpieczeństwu, zrobiłby od razu a z tym się nie pali :-( Olej wymieniał mi przez rok i zrobił to dopiero, gdy zaczęła mi się świecić kontrolka (oleju brak).

a mój małż sie bawi w kredyty i ja bym chciała żebysmy "bez butów chodzili":-p:-D;-)
YCD przestał mnie kręcić...ja się jakaś nienormalna robię:baffled::-D
makuc, moja po drzemce na spacerze obudziła się ok.15ej i nie dała się już potem nawet na 5minut przekonać do spania! kąpałam przed 8 bo już marudziła maxymalnie i z butli pociagnęła AŻ 30ml i padła!!!!!!! potem oczywiscie zaczęła się kręcić i stękać więc butla w dziobek na śpiocha i dopiła jeszcze 170ml:tak:
ja dzisiaj słomiana wdowa i miałam procenty zostawić w spokoju ale tak was czytałam czytałam (jakby było tego nie wiadomo ile:-p;-)) i warka z sokiem sama przypełzła:rofl2::rolleyes::biggrin2:

A'propos desperadosa- w gazetce tescowej widziałam dużego (580 ml) za coś około 4,90zł. Ostatnio Dziulka chyba mówiła o dużych desperadosikach,więc-my też już mamy;-)

nie tylko MOWILAM ale i PIJE:)))))))))))))))))))) a swoaj droga czy w PL jest desperados czerwony z guarana i cachaça??? albo z limonka i chyba agawa??

reklama
Ja jeszcze nie widziała takiego desperadosa, ale może się nie znam!! Też popija a jak..a co... tak jak wczoraj tatra-nie wiem czemu tak mi ręka po nią w sklepie sięga od wczoraj. Poza tym to jesteśmy po dniu spacerowania, teraz jeszcze prasowałam także dopijam taterkę i mykam zalegnąć do wanny...
buziolki:*

Do góry