reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam się rano z łóżeczka oczywiście ;-)
DORIS, SHEENEY i EWELINA09065 (choć nie wiem czy jeszcze do nas zagląda:-( ) gratki wielkie!!
DZIULKA u nas też szafa pęka w szwach i też moja mama ciągle coś kupuje, a wiele rzeczy się zmarnuje, bo np długich spodni, które obecnie pasują na moje dziecko mamy ok.35 par...
ile???? 35?? wow:szok: u nas pustki świecą bo ze wszystkiego powyrastała a nowych kupujemy po kilka par tylko a teściowa niestety ale kupuje tylko sukienki któych mamy całą szafę i w niektóych właśnie nawet nie chodzi no bo wyrasta albo kupuje za małe ale "była taka śliczna to wzięłam, najwyżej wyślecie Nikoli" tylko my nie mamy kasy żeby 2 razy w tyg paczkę wysyłać. aaa i kurtki też kupuje, za duże i za grube. no niestety nie dociera do niej co mówimy.

DORIS, SHEENEY i EWELINA09065 gratulacje dla maluchów!!!
Dziulka oby niania się sprawdziła
Happy przytulam i trzymam kciuki:*
Alicja współczuję. normalnie przegięcie z tą wodą i to jeszcze 6 dni??? u nas czasem nie było jak coś naprawiali ale to max pół dnia a nie tydzień!

MAMAAGUSI ale chyba żadnych z tych 35 par ja nie kupiłam, część jest od znajomych, którym oddamy wszystko jak wyrośnie.

Dorisku, czuję się całkiem całkiem - gdyby nie rzygaczka ciążowa to już w ogóle byłoby cudownie! :-) Dzieki :-) Lekarza mam dopiero pod koniec maja - pewnie przylecę do Was z newsem jaką płeć wypatrzyliśmy :-)

ALICJA: [delikatnie powiedziawszy] porąbało ich :confused::wściekła/y:
DORIS: i Tobie powodzenia na zakupach życzę. A z tym powrotem do pracy to ech... nie dziwię się, że masz dola. Współczuję.

SUGAR: (dla IE) narzędzia-opcje internetowe-zawartość-autouzupełnianie-nazwy użytkowników i hasła w formularzach :cool2:
Mam google chrome... grzebię w opcjach i nic... :-)

reklama
witam:-):-)
U nas dzień standarodowo rozpoczął się o 6...boszeee dlaczego Miłosz nie lubi spać tak długo jak jego mamusia??!!;-):tak:A tak poza tym za godz.wybywam do szkoły...za oknem szaro,buro (pierwszy raz cieszy mnie taka pogoda-bo jakby było pięknie to by mnie chyba skręciło ze złości w tej szkole;-))
Doris,Sheeney gratki suwaczkowe dla Was a dla DORIANKA i TOMKA wszystkiego naj naj naj lepszego:-)
Beti ja też trzymam kciuki by mąż szczęśliwie dojechał do celu:-)
Alicja współczuje z tą wodą (a raczej z jej brakiem)...ja bym ich chyba wszystkich pozabijała wzrokiem za taki suprajs:tak:
Doris,Czarodziejka fajnie że jesteście i piszcie jak najczęściej:-):-)
Makuc udanego buszowania po sklepach..obyś wróciła obkupiona i zadowolona z zakupów :-):-)

No nic uciekam się ubrać,nałożyć maskę (coby nie wystraszyć grupy) a Wam życzę miłego dnia (a sobie życzę by ten dzień minął jak najszybciej):-):-)

Do góry