dorisday2512
Fanka BB :)
masakra. nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. To grzanie wody Cię czeka, albo moze jakis wyjazd do kogos na 6 dni ? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile???? 35?? wowwitam się rano z łóżeczka oczywiście ;-)
DORIS, SHEENEY i EWELINA09065 (choć nie wiem czy jeszcze do nas zagląda:-( ) gratki wielkie!!
DZIULKA u nas też szafa pęka w szwach i też moja mama ciągle coś kupuje, a wiele rzeczy się zmarnuje, bo np długich spodni, które obecnie pasują na moje dziecko mamy ok.35 par...
Mam google chrome... grzebię w opcjach i nic... :-)ALICJA: [delikatnie powiedziawszy] porąbało ich
DORIS: i Tobie powodzenia na zakupach życzę. A z tym powrotem do pracy to ech... nie dziwię się, że masz dola. Współczuję.
SUGAR: (dla IE) narzędzia-opcje internetowe-zawartość-autouzupełnianie-nazwy użytkowników i hasła w formularzach![]()