reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dobranocka dziękujemy za wieści od Efy, rany współczuję im i zdrówka życzę dużo a jak Ty się czujesz??? Justysia pomaga w opiece nad Wojtusiem?
Makuc znowu weny brak??? Tulam mocno ***
Rysia współczuję tak wczesnych pobudek, u nas od jakiejś 3 zaczynają się takie jazdy jak napisałaś.
Dawidowe miłej pracy !!!
Sarisa taka ziminica a Ty znów przeciągiem :-(
Mała_mi przepadła a reszta się obija ;-)

helllo dziewczyny:)po ciezkich trudach zalogowania sie stwierdzilam ze bedzie latwiej zalorzyc nowe konto,nie wiem co sie stalo z moim starym nickiem:-(oby bylo jasnie to ja MINIU77:-)
uzupelnie wszystko w nowym koncie i wracam:)

Po nadrobieniu :-)
PIĄTEK

Natolin przykro mi ,że mialaś taką nerwową sytuację. Mam nadzieję ,ze to tylko zły dzień i już kiepskie relacje ze ślubnym i kolegą zażegnane ;-).

happy jestem w szoku,że Amelka tak pięknie Ci pospała ;-).

kania przykro mi ,ze noc u Was taka tragiczna i znów jakas infekcja się przyplątałą :-(. Zdróweczka!!!

rysia widzę, ze Miloszkowi pora nocna bardzo spodobała się jeśli chodzi o zabawy. Kurdę XXI wiek , a nie można w tych naszych dzieciach czasomierza ustawić?! Hmmmn ... pozostaje mi zyczyć Miłoszkowi normalnego trybu dnia i nocy ;-). No i święta racja z tym opróznianiem lodówki. Ja tam zawsze sprawy alkoholowe konsumuje na bieząco, coby się nic nie zdążyło zepsuć oczywiście.

dawidowe hehe z tymi żelkami haribo to nieźle Laurusia trafiła. Na pewno taki żelek się jej rozpuscił w mgnieniu oka ;-). Tylko teraz jak już poznała smak to musisz uważać ,zeby nie wywęszyła gdzie je chowasz.

Dziulka mam nadzieje ,ze ten dziwny okres buntu Leane szybko minie .

Lolisza fajnie ,ze się pojawiłas na głównym ;-). mam nadzieję ,ze u Was wszystko dobrze.

Mamaagusi mam nadzieję ,że na weselicho jednak poczułaś się lepiej i pojechaliście?!

Kroma poskromienia takich dwóch pedzących szkrabów życzę. Ehh wyobrażam sobie jak masz 'wesoło' z nimi w domu.

Roxi i u Was wirus zaatakował? Przykra sprawa , oby szybko przeszło Ptysiowi. Strasznie się cieszę ,ze jednak praca wyszła Ci na dobre ;-) pizzą narobiłas mi smaka ...

paolcia widzę ,ze Ty też swietnie godzisz pracę ż czasem dla córci. Babcie zawsze 'słodzą' te nasze dzieci , tak to już chyba musi być. Rozpieszczają , a potem my 'wredne' matki musimy wprowadzać ograniczenia.

Sarisa no wiesz, chociaż niechlujnie byś nas przeleciała , byłoby milej ;-) :-D. Fajnie ,ze jesteś!

Ida oby małzyk Ci się naprawił i grzecznie żonki słuchał.

Ja w piątek mialam wolne w pracy , na rzecz przygotowań do roczkowej imprezki i oczywiście ,zeby spędzic z tym moim chorowitkiem te trudne chwile . Także sprzatanie , zakupy, przygotowanie ciuszków na przemian z tulaniem , usypianiem i podawaniem lelkarstw Doriankowi. Taki to był dzień.

SOBOTA

sugar Najlepszego dla Arturo!

happy no brawo ,ze stan przespanych nocy utrzymuję się systematycznie ;-), chyba warto nawet zaakceptować jej wybryki wieczorne , skoro skutkuje to takimi pięknymi nockami. A sprawa z misiami baaaaardzo mi się spodobała.

Mamaagusi buuuuu , a jednak z weselicha nici :-(. przykro mi i zdróweczka życzę!

Roxi super ,ze udało Ci się pospać i to do 10. 30 – WOW. Ja tez chcę!!!

dobranocka super ,ze tak swietnie sobie radzisz. No i fajowo ,ze pierwszy spacerek w podwójnym wózku zaliczony i udany!!! Co do oczyszczania po porodzie , to pozostaje mi zyczyć ,zeby szybko albo chociaż mniej się lało.

Dawidowe a jednak carefour'a zaliczyłaś ;-). A z tym butem, to nieźle. Chciałabym zobaczyc minę ekspedientki , kiedy oddawałas tego buta :-D

natolin omg 73 książeczki? Otwieraj biblioteke dla maluszków ;-)

makucek widzę ,ze tez brakuje Ci czasu na posiadówki na bb ostatnio. Fajnie ,ze w towarzystwie masz rówieśnika Alutka.

Emiliab bardzo dobra choc późna decyzja z tym drinkiem. Kilka miesięcy to stanowczo za długie leżakowanie ;-)

kroma oby szybciorkiem i bezbolesnie te zębacze Arkowi wyszły.

Margerita ja jeszcze nie zakładałam rękawiczek Doriankowi, ale zakupione już są. Pewnie niedługo trzeba będzie zakladać. Z tym dzieckiem sumo – to już przesada i to gruba :-D

kania współczuję kolejnego ciężkiego dnia.

No a u mnie wiadomo – w sobotę imprezka roczkowa się odbyla. Bylo bardzo fajnie , choć bylam mega zmęczona . Od rana biegalam , przygotowywałam ,zeby na wieczór wsyztsko pyszniutki i świezutkie. Dobrze ,ze przynajmniej ciepłe danie zamówiliśmy z restauracji , bo kompletnie nie mailabym kiedy tego zrobić. No i to byla dobra decyzja , bo wyszlo taniej niż jakbym jeszcze miala przygotować trzy rodzaje wymyślnych mięs. Torcik wyszedł sliczny, Dodo był grzeczny (wieczorkiem dopiero marudzil) , goscie dopisali i wszyscy bardzo zadowoleni. Było bardzo milo ,ale cieszę się ,ze mam to za sobą ;-)

NIEDZIELA

Mona , LutyMałgos Wszystkiego Najlepszego dla Waszych dzieciaczków z okazji ich święta!

Happy no przykro mi ,ze jednak ten piekny stan przespanych nocy został przerwany .... może tylko chwilowo.

Kroma zawody w pływaniu? Super. Mam nadzieję ,ze miejsce na podium zajęłą :-)

natolin miło tak z rana poleniuchować w łóżeczku :-). Zazdroszczę.

elwirka współczuję nocki.

Emiliab dobry pomysł z tymi zyczeniami dla sugar na FB ;-D.

kania no co za pech ,że jeszcze małż się pochorował :-( A Ty się trzymasz jakos?

Dziulka te chrostki to pewnie z powodu ilosci kup jakie zasadzala ostatnio . A z tych połowów to małżyk przywozi jakieś zdobycze??? Zjadłabym taką swieżusieńką rybke np. z grilla . Mmmmm

elizabenet takich temperatur to tylko pozazdroscic. U nas już przymrozki. Także Ty nawet myslec o rękawiczkach jeszcze nie musisz ;-) Zdróweczka życzę!!! No i tez nie wiem o co chodzi z tymi prawidłosciami ???

kasis myslę o Tobie kochana. Trzymaj się!

Dawidowe pomyslałabym ,ześ w ciąży: sledzie i mleko czekoladowe? Może jednak odwiedzilas tego przystojnego sasiada? Hihi :-D O ... i napisalaś ,ze jednak sąsiad niewinny .... to się poddaję ;-)

mamaagusi zdrowia dla małza . W ogóle to precz już z tymi choróbskami!!!

sarisa imprezkę z pompą jeszcze nie jedna zrobisz! Zreszta zawsze mozesz zrobić jeszcze jedna imprezke roczkową na nowym miejscu:-) No przeciez niektóre obchodzily sylwestra w sierpniu , to Ty nie mozesz zrobic kolejnego roczku? :-D Powodzenia ze wszystkim.

Niedzielka minęła mi na odpoczynku po sobocie i wieczorkiem na prasowaniu ;-).
Nic specjalnego nie zrobilam , więc nie mam co pisac.

DZISIAJ

elwirka widze ,ze u Ciebie kiepskie noce to standard :-( . No niech się to wreszcie zmieni!

Happy ja to bym wolała walczyc z malym do północy w zamian za spanie do 10tej , chociaż w weekendy. No ale nie da rady. 6-7ma on zawsze jest gotowy do dzialania. :-( Szkoda ,ze ja nie.

Makuc, kania,dziulka,natolin,rysia no to Wam też współczuję niewyspania.

Efa o rany .... zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!!!

rysia u Ciebie to już w ogóle jazda. Nie dziwie się ,ze troszkę Cie poniosło.

Cass no musisz wpadac czesciej.,

miniu suuuuuuper ,ze jesteś!!!! Co u Ciebie?

NIE NO - przeciez mialam ładnie pogrubione to co trzeba .... i co? ehhh znów jakies kłopociki na tym forum.
Trudno , nie dam rady juz pozmieniac , bo robota czeka. Lecę. Pa

Ostatnia edycja:
Kochane wpadam na chwileczke bo u nas niestety nie za ciekawie :-( U Patryka gorączka aż do 40 stopni, zapalenie ucha i jeszcze ja się niewyraźnie czuje ehhh ... Mąż dzisiaj w domu został, bo nie wiem jak byśmy przetrwali :baffled:

kasis
, tulam Cie mocno i trzymam kciuki, żeby to już był koniec problemów w twoim życiu! :***

makuc, rysia, elwirka i inne niewyspane mamy, łącze się z wami w bólu bo u nas przez gorączke Patryka mamy od piątku nocki poprostu do bani :hmm: A dzisiaj jak musieliśmy z samego rana iść do lekarza, to jak na złość Patryk spał i spał, chyba ciężką nocke odsypiał ... gdyby nie ta wizyta to pewnie byśmy sobie pospali, ale nie, 7 i trzeba było z łóżka się zwlec wrrr...

mamaagusi, zdrówka!

nat, daj znać co lekarz powiedział! Zdrówka dla Piotrusia!

efa, trzymaj się kochana!!! Dużo zdrowia życze!

cass, miniu, fajnie, że jesteście! :-)

sarisa, roczkiem się nie przejmuj, najważniejsze, że spędzicie ten dzień razem, a urodzinki co roku bedziesz super wypasione Zuzi wyprawiała :tak:

doris, ciesze się że roczek udany :-) Ucałowania dla małego przystojniaka ;-)

i to tyle ... kiepsko się czuje :-(

Ostatnia edycja:
reklama
kochane dzieki bardzo za mile przywitanie:-)ojjj stesknilem sie i to bardzo:-)ale nie jestem w stanie nadrobic was:no:ale z tego co widze to chorubska rules:-(u nas tez cos nie halo ale to jutro wam napisze po wizycie u doktora,no coz teraz mam tydzien wolny od szkoly wiec bedzie wiecej czasu na bb:-)ale teraz zmykam bo jeszcze moja "komorke"musze ogarnac i smigac po glusiora do niani:-)

A WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH ROCZNIAKOW!!!!!!!!!!

i oczywiscie dla chorowitek zdrowka!
buziaki i do jutra

Do góry