reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry !

Roxannka amoksiklav bierzemy, Oliwia w płynie oczywiście a jak nocka? doczytałam ojej to Patryka musi jednak boleć bardziej to uszko :-( Kaszelek??? Może zrób mu tego syropku z cebulki przynajmniej na próbę.
Rysia udanego weekendu mimo wszystko :-)
Dziulka najważniejsze, że stamtąd idziesz, choć tak jak Roxi napisała podzielam miło usłyszeć, że możesz zawsze wrócić :-) Kochana jak przy moim śpiewaniu jeszcze wszyscy mieszkają to myślę że u Ciebie nie bedzie tak źle.
Happy czyli kropelki w kąpieli widać że działają cuda :-) tylko szkoda że małolaci wybudzili Amelkę z błogiego snu :-( ale widzę że całkiem przyzwoita pora na wstawanie była :-)
Ty to zawsze jakieś dobre rady dla Nas Masz :-)
Elwirka znowu nocka nieudana? to teraz tak w kratkę będzie?
Mała_mi witaj ponownie :-) pisz co u Was? Łukasz zdrowy? z mężem dobrze? studia, kurs?
Doris przewrotne ale jakie "romantyczne" :-) miłego i spokojnego weekendu :-)
Efa uuu zdrówka dla taty, szkoda że z małżonkiem taka długa rozłąka :-( Trzymaj się ciepło i zdrowo, ucałowania dla Olusia.
Mamaagusi ja to Twojej Agusince zazdraszczam takiego spanka :-) a Ty w ciąży też takie spanie miałaś???
Makuc oj jak mnie dziś denerwują te reklamy, zresztą wszystko mnie dziś denerwuje... "znpm" :-( A gdzieś Ty???
Dawidowe super, ze Laura czuje się lepiej i że osłuchowo czyściutko. Miłej i spokojnej pracy, poza tym głosik oddany.
Natolin jak Piotruś?
Wyspałam się dziś :-)
Oliwia spała od 21 do 5 rano bez pobudki :-) po czym dostała mleczko i spała do 6.55 :-)
Mąż był z nią na kontroli, dr powiedziała, że córcia jest zdrowa i w poniedziałek do żłobka może iść.
Z tej radości tak szalała, że o drzwi lodówki guza na czole nabiła, ryk na całe osiedle był, wypadkowa dziewczyna.
Mimo tak dobrych wieści z rana, gdzieś w środku mnie tłucze...nerwy !!!

Ostatnia edycja:
reklama
no i minął już rok...
My jeszcze przed wielkim dniem:) już w sobote ups to już jutro robimy rodzinny roczek, zastanawiam sie jak zmieszczę tu 15osób, nie mam tyle krzeseł i tyle talerzy hehe:) a w srodę 26ego zaplanowałam kinder party:) będzie kilka dzieciaczków nie wiem jeszcze jak to zorganizować, ale może będzie fajnie:)
Dziulka chyba wspominała że 8ego mieliśmy śłub kościelny razem z chrztem Aluta, po opiniach gości impreza udana:)
Aleks też zaczął stawiać pierwsze kroki, ale widzę że jeszcze się boi, może tak jak piszecie 2-3tyg i się bardziej ośmieli. Poza tym jest wielkim wielkoludem:) przy starszych o miesiac dwa wygląda jak starszy:) no ale cóż się dziwić jak ma dużych rodziców:) Mówi mama, tata, am am am, słodko robi i mówi gilga gilga:), i ciągle mówi i pokazuje paluszkiem nunu:) np podchodząc do piekarnika, albo do jedzenia piesków:), ciągle jak zrobi coś po czym ja powiem ślicznie to bije sobie brawo:) no ale już na non stopie mówi nie i nie nie! Ogólnie jest łobuzem i wszystko próbuje wymusić! no a my się dajemy - to mamy!!
Ja strasznie Was podziwiam że macie czas pracować, zajmować się szkrabami i jeszcze być na bieżąco z bb i pisać. Ja jak np teraz Aleks śpi to coś sprzątam, jak nie śpi nie pozwala mi tu siedziec, od razu chce na kolana i wyrywa klawisze z lapsa... po południu jak wraca małż to wskocze tak z doskoku, ale raczej oglądamy coś wspólnie, albo ostatnio hitem jest u nas gra bo zakupiliśmy zestaw padów do playstation i gramy:)
także ja na prawde przepraszam za swą nieobecność, w końcu tyle z Wami przeżyłam:)

Teraz robie wielkie pranie czyli czeka mnie też wielkie prasowanie, a bede musiała to zrobic do jutra skoro nawiedza nas teściowa:(

postaram sie wpadać częśniej i przynajmniej Was podczytywać, żeby wiedzieć co się u Was dzieje:)
A i jeszcze przy okazji dla wszystkich dziabągów mnóstwo usmiechu z okazji roczku:)

Dagisu wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia, fajnie że imprezka podwójna z chrzcinami się udała:-) Życzę udanej imprezki roczkowej, poza tym gratulacje dla Aleksa za pierwsze samodzielne kroczki, słowa i inne umiejętności :-)

Emiliab jak Twoje poszukiwania pracy??? coś ostatnio mało piszesz :-( jak tam Franio? a Kuba? z mężem wszystko ok??? zdrowy???

Panienka wstała więc się zmywam :-)
Miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:
dopiero mam chwilkę, żeby usiąść i nadrobić, a i teraz nie wiem ile to potrwa, bo mały pewnie zaraz wstanie. ooo, już go słyszę chyba :-/

STRIP zdrówka dla Wojtusia!

a jeszcze odniosę się do Waszych dyskusji o zamkniętych - niektóre piszą tylko tam, a poza tym myślę, że jest to dobre miejsce do pisania rzeczy, których może nie chciałoby się, żeby czytał cały świat, no przynajmniej ja mam takie wrażenie.

ROXANNKA dzięki, że rozumiesz odnośnie wrażliwości, chociaż w takim razie Ci nie zazdroszczę skoro to rozumiesz, bo pewnie z autopsji to znasz...
widzę, że wczoraj jak poszłam spać to pisałaś, że i woda wróciła i z Patryczkiem lepiej, super!
(zawsze jak piszesz o nim Ptysiek to robi mi się wielka ochota na ptysia :p )
ooo, doczytałam, że dzisiaj jakoś gorzej :-/
a i dzięki, że o nas pytałaś!

KASIS nie zawsze docenia się tych, co są dobrzy, niestety. Z dobraniem się ludzi to trochę większy problem

RYSIA jak to nie tęsknimy, ja będę tęsknić, nie dałoby się neciku na uczelnię? ;-)
a i zazdroszczę, że potrafiłaś wyciągnąć wnioski i po doświadczeniach z wrażliwością jednak czasem być wyrachowaną i nieczułą. ja niestety jakoś się nauczyć nie umiem i często po d... za to dostaję.

DZIULKA Twoje teksty rządzą! :-) i też się zastanawiam po co IDZIE majtki wyszczuplające???

mój też sobie książeczki jak Inka sam czyta.

no i niestety zdolności alpinistyczne coraz bardziej zdobywa. tylko kombinuje gdzie by wejść, a dzisiaj był już na stole w tym czasie kiedy ja ekspress do kawy nabijałam, a trwa to przecież chwilunię...

HAPPYBETI a co to za robota Cię czeka dziś? :-)
No chyba faktycznie "chodzenie" po górach tak na niego wpłynęło ;-)

ELWIRKA przykro, że nocka znowu kiepska :-(

MALA MI super, że w końcu jesteś :-)

DORIS może dziewczyna chciała sprawdzić czy Mikiemu naprawdę na niej zależy ;-)
i jak dla mnie to super, że piszesz o "starszaku" i wcale nie mam w planach duszenia Cię za to ;-)
a i mój synek też w zasadzie nie mówi nic zrozumiałego :-)

EFA zdrówka dla taty!

DAWIDOWE zagłosowane!

ooo, i KANIA o nas pytała - dzięki!
a zły humor u Ciebie to jak widzę wina zbliżającego się @...

DAGISU prosimy o więcej relacji z tych ważnych uroczystości :-)
no dobra, z małymi przerwami udało mi się nadrobić, to idę może dokończyć obiad robić

reklama
jestem :laugh2: "przeleciałam" poboczne a na główny już czasu niet gdyż zaraz na zakupy wybywam. Stwierdziłam, że muszę odsapnąć od jęczenia Alutki i zostawiam ja D. a sama idę Mlodej prezentu na roczek szukać :rofl2:;-) kij z tym, że pomyslu brak. Ważne, że idę w swiat, bo jeszcze trochę i bym maczugą wszystkich z domu pogoniła tak mnie irytują te 4 ściany dzisiaj.

Do góry