reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

mała mi szkoda, że zrezygnowałaś bo o marzenia trzeba walczyć. poza tym nigdy nic nie wiadomo może jeszcze się uda? na studiowanie nigdy nie jest za późno. ja sama nie wiem czy nam finanse pozwolą na to ale chcemy spróbować.
emiliab oczywiście gratuluję imponującej liczby ząbków.

Ostatnia edycja:
reklama
hej:-)ja tylko tak szybciutko chciałam powiedzieć że mojej siostrze wyniki się poprawiły...nie wiemy jakim cudem (może to tylko i wyłącznie sprawa waszych kciuków:-))ale wczoraj była du.pa a dzisiaj parametry poprawiły się o niebo i najprawdopodobniej wraca do domu:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki kochane, niewiele czasu mogę spędzić przed komputerem, bo kręgosłup nadal mnie bardzo boli. Właściwie nie wiadomo, czy to kręgosłup, czy może płuca odbite po tym omdleniu? A może obolałe mięśnie/płuca po tym całym wydarzeniu... nie wiem, czekam jeszcze parę dni, aż przejdzie. Ostatnie 2 dni spędziłam leżąc, a Olkiem zajmowała się rodzinka.
Cambria, Renata, daa sto lat dla Waszych maluszków!

rysiaczku, extra!!!!!!!! co nie zmienia faktu że kciuki nadal 3mam, tak na zaś:tak::tak::tak::-):-):-)
małż uśpił MIsiaka, ja zjadłam sniadanko, a teraz zdałoby sie na ludzi znowu zrobic, bo te jeansy w których rano byłam zostały opawiowane przez córcie, która chciała sobie kawałek chlebka prosto do żołądka paluchem wsadzic:crazy:nie chceeeeeeeeeee mi sieęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

...a Amelka właśnie oprotestowała żałosnym płaczem kanapke z szynką i jajkiem na twardo:baffled:- tylko kakao jej "podeszło".Ech,pewnie to był błąd- jakby dostała najpierw samą kanapke ,bez tego słodkiego napoju,to pewnie by jadła:baffled:.No,nic,wcześniej obiadek dostanie...

wiecie co albo Aga coś sobie zrobiła w dziąsło albo nie wiem. na zęby przestałam póki co liczyć. ma takie czerwone dziąsło w miejscu prawej dolnej 1. już czasem tak miała jak się udrapnęła ale teraz ma takie wybrzuszenie tam jakby obrzęk jakiś. zobaczymy lekarz obejrzy dziś i się okaże co to.

reklama
wiecie co albo Aga coś sobie zrobiła w dziąsło albo nie wiem. na zęby przestałam póki co liczyć. ma takie czerwone dziąsło w miejscu prawej dolnej 1. już czasem tak miała jak się udrapnęła ale teraz ma takie wybrzuszenie tam jakby obrzęk jakiś. zobaczymy lekarz obejrzy dziś i się okaże co to.

Oby to jednak był w końcu ząbek:tak:. Tak na to wygląda. Trzymam kciuki za ząbka:***

rysiu strasznie się cieszę!!!!!!!
efa jak nie przejdzie za kilka dni,to idź do lekarza:*****
Ida ojjj to nieźle cię obsmarowała twoja Inka;-)
happy a ty Amelce to kakałko na mm robisz?

Franek zasnął,Kuba w szkole,a ja zabieram się za obiad i porządki. Jak synuś wstanie,to musi mieć coś do roboty(czyli robienie bałaganu:-D:tak:).

Do góry