reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Oj to muszę trochę przystopować bo ja to się od razu wkurzam jak codziennie słyszę te same pytania iprzez to dochodzi między nami do kłótni.
Happy co do ząbków to ja bym była spokojna,ważne że już jakieś są na wierzchu a reszta wyjdzie w swiom czasie,mojemu chlopku to podobno po roczku zaczęly wychodzić.

Ostatnia edycja:
reklama
przeleciałam :-p:-D:rofl2:

ooo MAKUCIEK jest!:))) jak tam lasencjo nocki Alutka??? wieczorem to i ja bede ale pewnie kolo 22h jak znam zycie.
thx, że pytasz! wyobraź sobie, że od kilku dni nocki bez miauknięcia przesypia :szok: i czekam na Ciebie wieczorową porą. O!!!!
2) mamaagusi ma podwójnego bo widzę że pierwszy nie zadziałał:-p
3) u nas nocka cała przespana do 9!!!!!!!!!
4) mam wqr.wa bo jutro na 8:30 do lekarza i będę pewnie musiała ją obudzić...
5) mam jeszcze większego wqr.wa jak pomyślę że dzisiaj 3h korków
7) zastanawiam się nad aparatem ortodontycznym, bo przydałby mi sie, tylko zastanawiam sie czy nie głupio teraz jak stara krowa jestem... w sensie że głupio bym się czuła... siara no:baffled:marudzę wiem, bo znam prawidłową odpowiedź:-p
10) jak widać weny brak, więc tylko napiszę że maqc lofciam cię:-Dmarilyn mi trochę humor poprawiła:rofl2:
2) do kopa i ja się dołączam
3) wow :szok: i oby tak już zostało.
4) jakiego lekarza?
5) udalo się baranimłbom perfekta wtłoczyć?
7) u mnie ta opcja by nie przeszła ;-)
10) Cię ja też :*****
makuc a czy ty nie miałaś być zajęta do wiczora??
Ty tu już moja droga kota ogonem nie odwracaj :-p

Makuc kochana a pochwalisz się efektami?
jasne! P.S wiadomogdzie - wiadomoco napisane ;-):rofl2::happy::-D

Makuc witaj...w przeciąg się dziś bawisz jak takie zimnoooo, jak tam Alicja? jak po weekendzie?
niestety mimo, iz przeciągiem być nie chcem to muszem i nie ma wyjścia. Alicja dobrze, dziękuję a po weekendzie też całkiem ok. Szkoda tylko, że u mnie sob. i niedz. = dni pracujące :crazy::baffled::nerd:
Gardło mnie nadal tak boli, że śliny przełknąć nie mogę a do lekarza nie mam kiedy iść :-(
:-( zdrówka!
I tak jest, w ciąży to się nudziłam czasami a teraz nie mam czasu się po tyłku poskrobać i chętnie bym się ponudziła choć przez pół dnia...
witaj w klubie :rolleyes2:

Happy widać taki egzemlarz mi wpadł. Ja to czasem twierdze że grzesze bo niunia o 18 idzie spać i zasypia sama, nie płacze, nie lata śpibez budzenie, jedzenia, płaczu i wstawania do 6 a ja jeszcze wkurzona jestem o 6 że mi się dziecko wyspać nie da
ile ja bym dała, żeby i mi sie taki egzemplarz trafił. Ale wiesz - wydaje mi się, że Niunia i jej "łaskawość" jest rekompensatą za to, że póki co musisz sobie sama ze wszystkim radzić :**** swoją drogą to wiesz, że Cie właśnie za to podziwiam? zresztą juz chyba nie pierwszy raz to piszę.

A ja właśnie czekam na kuriera bo dzwonił tylko nie wiem który: z prezentem dla mnie czy dla niuni.
a sobie co zamawiałaś? no i dla kogo w końcu przesyłka była? bo chyba się nie chwalilaś, prawda?

No to mamy 9 ząbką - idziemy jak burza.Na marginesie które się starają już o pociechy????
a) zębowe GRATKI dla Niuni
b) u nas na 99% tylko jedno będzie, więc o staraniach mowy nie ma
Makuc tekst chyba sobie wydrukuję i przywieszę w domu :-)
nad tym samym myślałam właśnie.
Dzisiaj martini różowe ;-)W sklepie nie był żurawia!:wściekła/y:
robimy wymianę? Bo mam ochotę na coś inszego niż piwo a w lodówce mam 3 żurawie tylko ;-):rofl2:

Happy pewnie się śpieszył do Ciebie :-)
Ikaa29 to nie powód do kłótni a raczej do radości, niektórzy mężowie to mają to daleko...
Makuc super, że Alicja daje pospać, szkoda że masz taki zamęt, że przeciąg robisz z rana choć wcale tego nie chcesz. I przewalone w weekendy pracować, ja w tym temacie mam wolne ale i tak mi gdzieś te dwa dni uciekają i nie mam kiedy odpocząć.

Ostatnia edycja:
Kania a ja rozumiem Ikę, bo mnie też by to wkurzało ;-)
Makuc ja bym zamieniła się, ale już za wiele nie zostało ;-)

reklama
kania kłotni to może nie a bardziej obrażanie się na siebie,a ja się wkurzam bo on z tego typu co widzą wszystko w czarnych barwach to wiesz jak to zaś jest.

Do góry