reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej kobitki :-)

Nadrobiłam wątki poboczne ale na główny już zupełnie sił mi brak :sorry2: Za to pochwaliłam się moim jesiennym Ptyśkiem na galerii, w ramach rekompensaty :-p:-)

U nas wszystko ok, ja chodze do pracy, mąż siedzi w domu z Patrykiem i chyba całkiem nieźle im we dwójke ;-) Patryk już praktycznie zdrowy, jutro idą na kontrole to wtedy bedziemy decydować od kiedy go do żłobka znowu posłać, czy od środy czy już od poniedziałku :sorry2: Poza tym przygotowujemy się na imprezke urodzinową, którą przez chorobe Ptyśka przenieśliśmy na tę sobote :happy:

A co u was ? :rofl2: Mam nadzieje, że niedługo nadrobie i się dowiem :tak: Ale to pewnie nie prędko, jutro raczej wogóle nie dam rady zajrzeć bo ide do kina z psiapsiółką :-) więc nie tęsknijcie za bardzo :-p:rofl2:

ida odnosnie aparatu to ja gdybym potrzebowala to bym zalozyla czemu nie mi akurat sie podoba.doris fajnie ze wypad sie udal zreszta czy babskie wypady sie nie udaja?!;-)nat ja tez nie pracuje ale z checia poszlabym do pracy tyle ze nie zostawie kubusia w ang zlobku zostawilabym go tylko z moja mama a to odpada wiec siedze w domu zreszta moj k to nawet slyszec niechce o pracy!elona zdrowka dla malego dawidowe gratulacje dla laury!a co do nudy to ja tak jak kania marze jeden dzien bez nikogo nudy nudy nudy;-)dzieci juz spia,a ja topie smutki w zimnym millerze po smierci hanki mostowiak:-D:-D:rofl2: boze czasem sama sie smieje z siebie ze ogladam te seriale ale to nic ja jeszcze na nich placze moj k sie smieje ze od 3 mies wiedzialam co bedzie a teraz rycze:tak: a tak z innej beczki dziewczyny dlugo sie staralyscie o dzieci?

WIOLI ja się nie starałam ;-) znaczy się za drugim razem się nie staralam, bo za pierwszym i owszem. Ciąże 2 - poród 1, reszte wydedukujesz sama.

makuc tak sie nie robi ojoj ja teraz tez chcę kisiel
:*** mogę przesłać jak chcesz tylko nie wiem czy gołębie pocztowe w nocy "pracują" ;-)

a ja nie mieć drugiego wareckiego:-(maqc, przyslij no żurawia expresem!!!!!!!!!!!!:rofl2:ps. mam w szufladzie w kuchni kisieeeeeeeeeeeeelek <kusi>:-D

imagesCAR6A61L.jpg się robi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry