Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
a ja nie choć rozsądek podpowiada paść

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Za to pochwaliłam się moim jesiennym Ptyśkiem na galerii, w ramach rekompensaty
 Za to pochwaliłam się moim jesiennym Ptyśkiem na galerii, w ramach rekompensaty  :-)
:-) Poza tym przygotowujemy się na imprezke urodzinową, którą przez chorobe Ptyśka przenieśliśmy na tę sobote
 Poza tym przygotowujemy się na imprezke urodzinową, którą przez chorobe Ptyśka przenieśliśmy na tę sobote 
 Mam nadzieje, że niedługo nadrobie i się dowiem
 Mam nadzieje, że niedługo nadrobie i się dowiem  Ale to pewnie nie prędko, jutro raczej wogóle nie dam rady zajrzeć bo ide do kina z psiapsiółką :-) więc nie tęsknijcie za bardzo
 Ale to pewnie nie prędko, jutro raczej wogóle nie dam rady zajrzeć bo ide do kina z psiapsiółką :-) więc nie tęsknijcie za bardzo 

boze czasem sama sie smieje z siebie ze ogladam te seriale ale to nic ja jeszcze na nich placze moj k sie smieje ze od 3 mies wiedzialam co bedzie a teraz rycze
 boze czasem sama sie smieje z siebie ze ogladam te seriale ale to nic ja jeszcze na nich placze moj k sie smieje ze od 3 mies wiedzialam co bedzie a teraz rycze a tak z innej beczki dziewczyny dlugo sie staralyscie o dzieci?
 a tak z innej beczki dziewczyny dlugo sie staralyscie o dzieci? ps. mam w szufladzie w kuchni kisieeeeeeeeeeeeelek <kusi>
ps. mam w szufladzie w kuchni kisieeeeeeeeeeeeelek <kusi>
:*** mogę przesłać jak chcesz tylko nie wiem czy gołębie pocztowe w nocy "pracują" ;-)makuc tak sie nie robi ojoj ja teraz tez chcę kisiel
a ja nie mieć drugiego wareckiego:-(maqc, przyslij no żurawia expresem!!!!!!!!!!!!ps. mam w szufladzie w kuchni kisieeeeeeeeeeeeelek <kusi>

się robi
 się robi 
 ajajaj........
ajajaj........