reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Emilka,ale to o japońskim do Ciebie pośrednio też było:)***
A wszystkie,co czekaja na mojego posta,to może powiedzcie konkretnie,o czym mam napisac,to łatwiej mi będzie:-p

Że niby ja i japoński? I do Stargardu? Hmmmm, skoro moja dobra koleżanka znalazła sobie narzeczonego w Stargardzie i wychodzi za niego za mąż,to może ja znajdę sobie tam pracę i "wyjdę za nią":-D

A co do twojego posta,to... chcem przeczytać o wszystkim:-)

Zapomniałam sie pochwalic

Mamy SŁOŃCE!!!!!!!!!:-):-)

:-D

gratuluję!!!!!!

Kończę,bo młody zaraz wróci ze szkoły,więc obiadek trza wstawić:happy:

Będę wieczorkiem,może któraś tyż się pojawi. Może w końcu będę miała czas na nadrobienie innych wątków(w tym galerii,bo już śni mi się po nocach:-D:tak:)

doris i znowu szczęka opadła z wrażenia:szok::tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
Mała_mi Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin, zdrowia, radości, szczęścia, miłości, pociechy z Łukaszka i mężusia oraz spełnienia marzeń (m.in. mieszkaniowych) !!!

Witam się drogie koleżanki:)
Mała mi sto lat kochana,a czego Ci życzyć to sama wiesz chyba ,ale w tej chwili chyba wygranej w loterii aby wieść szczęśliwe życie samodzielnie:)))
U nas powoli do przodu,psychicznie jest lepiej,za to finansowo do bani,kiedyś wyjdę z dołka:)

witajcie, ale wy tu produkcję otworzyłyście postów, normalnie hurtowo lecicie.

Ja mam dzisiaj urwanie głowy, M w sądzie, okazało się, że lepiej, żebym ja tam była, bo się nie mógł połapać w dowodach. A nie miałam opieki dla dzieci i wujek przyjechał, teraz Arek mi przeszkadza.

miałam coś odpisać a dla Idy- że my skaczemy sobie ale z zabezpieczeniami jak na bandżi.

Mała Mi sto lat z okazji 23 urodzin zazdroszczę wieku :biggrin2:
Happy- a ja lubię cynamon plus jabłka, widzę mamy podobny gust kulinarny, ale jak za dużo cynamonu to nie lubię.

doris- pości szacun, mega długi i dzięki za zrozumienie. I szczęścia dla Dorianka, żeby się już nie wywracał mamie.
eliza- zdrówka dla Adasia
nie mam jak napisać mega postu, chyba jeszcze tego nie dokonałam, właśnie szaleją mi dzieci, włażą na łózko w sypialni i się tłuką, muszę na Arka patrzeć żeby nie spadł

Przypominam i molestuję was dogłębnie o głosach, chociaż widzę, że to walka z wiatrakami i dziękuje za wczorajsze głosy.

doris do wesela sie zagoi:tak: a mysle ze zuzi zaimponuje taki maly ''zolnierz'';-)kolezance caly czas walkuje ze niema sensu takie zycie ze tylko dzieci cierpia ale ona uczepila sie tezy ze on jej zyc nie da jak odejdzie albo zabierze dzieci...uk to panstwo prawa niemozna tak bezkarnie komus zabrac dzieci i znecac sie nad kims ahhh az jak sobie przypomne to wszystko to mnie nosi doris musze ci powiedziec ze bardzo przypominasz mi moja kolezanke z pl nieda sie jej nie lubic cos takiego bije od was jakas energia czy cus kroma zaglosowalam i dzieki temu znam juz haslo do bb kania co tak malutko?co tam u was jak oliwka?

Ostatnia edycja:
Mala mi to Ty mas dzisiaj urodziny??!!! Wszystkiego naj naj naj naj najlepszego!!!!!
Przede wszystkim ,zeby Wam sie wszystko poukładało,zebys pozdawała wszystkie egzaminy,znalazla super prace i zebyscie mogli w koncu wyprowadzic sie od tesciowej!!!

Doris jak zawsze jestem pod wrażeniem długości posta:-). Jak Ty to kobieto robisz że zawsze nikogo nie ominiesz. Hehe no tak 23, małż na mnie woła małolata:rofl2:. Oo wybieracie się na parapetówę do Sarisy?:-) Ja na weekend wyjeżdżam z Krakowa i jadę w Twoje strony a Ty na odwrót heh.

mamaagusi ja tez trzymam kciuki za kolegę Michała! Oj a skąd te poranne mdłości?

ika kurcze to straszne,że nie możecie w trójkę razem mieszkać. Oby udało się Wam to zmienić , chociaż wiem że niestety same chęci nie wystarczają bo niestety takie rzeczy są zależne od tej cholernej kasy!:angry:

natolin gdzie jesteś????

emilab kciuki zaciśnięte za rozmowę w sprawie pracy! a jak z mężem?

rysia przykro mi z powodu upadku Miłosza, ja to chyba w takiej sytuacji tego mojego chłopa rozniosłabym w powietrze! Kochana ja też biorę udział w tej kampanii tak więc może pomożemy sobie wzajemnie?:-)

wioli to oby i u Was słońce zaświeciło! Haha tak może jednak wolał ze mną Łuki dłużej poświętować ten dzień co bym nie przespała go :-D

dagisu pisz co tam u Was! Tak rzadko piszesz:-(

happybeti to i ja się wpraszam do Was na obiad, mniam. Chociaż sama nigdy nie robiłam takiego ryżu z jabłkami ale wiem jak to smakuje i że jest przepyszne!

dziulka a ten dzisiejsze sms od Ciebie do mnie to z pewnością Ty pisałaś a nie Leane:rofl2:?

sheeney i oby u Was te słoneczko długo pobyło. Pewnie jakiś spacer dzisiaj zaliczycie z tej okazji?

kania Kochana pisz co u Was.

Ostatnia edycja:
Wioli83, Mała_mi Oliwia poszła dziś do żłobka, ja jestem dziś w kiepskiej kondycji...
Może wieczorkiem Was nadrobię, przeczytałam wszystko (a było tego sporo) ale nie mam sił pisać.
Sarisa czasami zaglądam, może przeoczyłaś moje wypociny.

Obiadek będzie ...potem,bo ide spać z Amelką.Jak zrobię,to chętnie Was zapraszam:***
I juz zapomniałam,co miałam jeszcze napisać...chyba naprawdę dzis nie uda mi sie nic nadrobic,bo widze,atak weny trwa...:-D
Ale...wieczorkiem postanowiłam poimprezowac z Wami.Będzie Mr. Redds Jakiśtam ,więc Eliza- masz wreszcie szansę,póki w domku jesteś - wykorzystaj:-D
I tylko Wam powiem jeszcze,że doszłam do wniosku,że ciesze się,że ...nie mam M. przy ząbkowaniu Amelki.Tylko by mnie wkurzał dobrymi radami i tym,że się denerwuje bardziej ode mnie.Chyba...choc nie powiem,przy kolkach to nosił,a ja spałam....

reklama
Do góry