reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mala mi nie tyle poranne co po jedzeniu te mdlosci. swego czasu mialam tak codziennie i jak widac wrocily. nie wiem moze na tle nerwowym... bo to juz wiele lat trwa. mija i wraca. tak czy siak to nie ciazowe mdlosci sa heh

no i znów jestem

Kasis najwazniejsze ,ze jest lepiej , a pieniądze rzecz nabyta. Przyjdą kiedyś ;-)

kroma do sądu? A z jakiego powodu? Głosik oddany ;-)

wioli szkoda ,ze ta koleżanka tak się oszukuje i boi się podjąc tego kroku. Wlasnie tym bardziej w UK , gdzie wsparcie socjalne jest takie mocne. No i dziękuję za miłe słowa.

mała_mi a jaka różnica wieku jest między Tobą a Twoim malżem?

Kania nadal gardło tak bardzo Ci dokucza? A małż nie proponował Ci ,ze witaminka h pomoże bardziej niż syropek?? :-D Mój to zawsze mi tak mówi. Tulam Cię mocno! :-*

happy będziesz miała dziś superowy wieczorek ;-) , ehh gdyby mi tak sił starczało wieczorkiem na forumową imprezkę .

Mamaagusi to fatalnie ,ze taka masz dolegliwosc. Nic nie da się z tym zrobić??? Ja pamiętam ,ze mialam tak jak postanowilam zażywac witaminy... i rzucilam nimi po tygodniu , bo po kazdym zażyciu mdliło mnie strasznie.

kania ... a nóż własnie to pomoże?!:-D
A tak powazniej , to dobrze ,ze z gardełkiem lepiej ... tylko się jeszcze rozchmurz wiewióreczko;-):-D

mała_mi 4 lata to taka fajna różnica, zwazywszy ,ze faceci są opóźnieni:-D

Niuńki kochane, nie nadążam... Wstyd się przyznać, ale od tygodnia nie mogę się wbić na forum i poczytać - komputer albo zajęty, albo ja z Olkiem zajęta. Nie wiem nawet, co u Was na bieżąco. Przepraszam...
My wczoraj mieliśmy szczepienie na ospę i w nocy Oluś miał dziwne ruchy w półśnie i był jakiś zimny. Wzięłam go do siebie i tuliłam do rana pod kołdrą, a on przez jakiś czas miał takie właśnie dziwne ruchy: raz rączki, raz nóżki, potem główka na boli i od nowa. Na szczęście po jakiejś półgodzinie przeszło i od rana jest znowu wesoły i broi, jak prawdziwy urwis.

reklama
Do góry