reklama

Kroma,no własnie,też maiałam zapytac...kroma a co z dzieciatkiem?
mamaagusi niewiem co sie stalo ale tulam cie wirtualnie
renata borysek
Fanka BB :)
Kroma moja kuzynka w tym roku tez urodziła bliżniaki całe 3 m-ce przed terminem,jakieś półtora m-ca leżeli pozniej w szpitalu i wszystko się dobrze poukładało,trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze

kroma
natolin- ja tez na nadążam za laskami, ważne że jesteś 
dziewczynki więcej napisałam na zamkniętym, ale chyba nie jest tak źle, wiem jedynie że nie będzie pępkowego bo w takiej sytuacji nie wiadomo czy maluszek przeżyje, ja tam jestem dobrych myśli, ale wiem ile się starali i jak nie mogli i w sumie myśleli, że nie będą mogli, więc dla nich to dodatkowy stres.

dziewczynki więcej napisałam na zamkniętym, ale chyba nie jest tak źle, wiem jedynie że nie będzie pępkowego bo w takiej sytuacji nie wiadomo czy maluszek przeżyje, ja tam jestem dobrych myśli, ale wiem ile się starali i jak nie mogli i w sumie myśleli, że nie będą mogli, więc dla nich to dodatkowy stres.
dawidowe
No to wróciłam z pizzy hut. Niunia dostała bułe i z nudów całą ją rozkruszyła po podłodze a kelnerzy wkurzeni zbierali.No cóż nasz klient nasz pan. A w drodze powrotnej zahacyzłam o rodziców i przywiozłam pół bagażnika zabawek, wielką krowe do skakania przez niunie i karton pampersów. Niunia cala podminowana spacerami po hipermarkecie i ilością zabawek poszła właśnie spać. ALbo pośpi dłużej bo zmeczona albo wcześniej aby się pobawić. Już długo jej nic nie kupie bo chyba pod sufitem zrobie magazyn na zabawki. Ida świeta i zapewne a dziadkowie zaczną szaleć w hipermarketach na dziale zabawkowym. Wiem bo z bratanicą było podobnie. Ledow sie pakowali do samochodu z wszystkim wracając z wigili. No cóż ale niech kupują ja im nie bronie skoro mają radość a ja grubszy portfel.
Olena zagłosowałam
kahaaa zdrowia dla obydwojga oby było lepiej
renata jak nie wiem jak bym żyła jak by niunia spać chodziła o 23. Padła bym na pysk w pracy.
Kania moja po żłobku to raz już o 17.20 była wykapana, ubrana najedzona i chrapała.
rysia nie wiem co mam powiedzieć. Szkoda ma takich maluchów.
Kroma koleżanka wyliże się zobacz mnie i Laure. Dopiero w październiku po roku wyszło że wróciłam do stanu normalnego i jest wkońci zdrowa.
Mam nadzieje że maleństwo zdrowe.
A co do ciasta to już jade do Ciebie bo takie uwielbiam
Główny nadgoniłam hehe

Olena zagłosowałam
kahaaa zdrowia dla obydwojga oby było lepiej
renata jak nie wiem jak bym żyła jak by niunia spać chodziła o 23. Padła bym na pysk w pracy.
Kania moja po żłobku to raz już o 17.20 była wykapana, ubrana najedzona i chrapała.
rysia nie wiem co mam powiedzieć. Szkoda ma takich maluchów.
Kroma koleżanka wyliże się zobacz mnie i Laure. Dopiero w październiku po roku wyszło że wróciłam do stanu normalnego i jest wkońci zdrowa.
Mam nadzieje że maleństwo zdrowe.
A co do ciasta to już jade do Ciebie bo takie uwielbiam
Główny nadgoniłam hehe
reklama

ja ,jak pisałam,przeczytałam.Ale czy dziś się cofne i wszystkim poodpisuję?Głupio mi,że ta się nie wyrabiam nawet z forum:/
W kazdym razie Amelka połóżona,ale daje czadu.Ciągle wywala smoczka i Abdullacha z łóżeczka,a ja musze chodzic i podawać,bo jest piiisk .
Dziś w Tesco ukradła zabawkę.Tzn . nie ukradła,bo zauważyłam i zapłaciłam- ale byłaby siara,jakbym nie zauważyła.A stałam przy regale z aet. dla dzieci,bo "rzucili" różne talerzyki,niekapki,smoczki itp.No i sobie oglądałam.A na niższej półce były zabawki.Złapała jakiegos stworka-aliena z wybałuszonymi oczami.
A po drodze oczywiście zdążyła go 3 razy z wózka wyrzucić:/- taklie to jej zainteresowanie:/

W kazdym razie Amelka połóżona,ale daje czadu.Ciągle wywala smoczka i Abdullacha z łóżeczka,a ja musze chodzic i podawać,bo jest piiisk .
Dziś w Tesco ukradła zabawkę.Tzn . nie ukradła,bo zauważyłam i zapłaciłam- ale byłaby siara,jakbym nie zauważyła.A stałam przy regale z aet. dla dzieci,bo "rzucili" różne talerzyki,niekapki,smoczki itp.No i sobie oglądałam.A na niższej półce były zabawki.Złapała jakiegos stworka-aliena z wybałuszonymi oczami.
A po drodze oczywiście zdążyła go 3 razy z wózka wyrzucić:/- taklie to jej zainteresowanie:/