reklama

emiliab
Fanka BB :)
emiliab chodziło ci o tą aktorkę co grała Aszton (nie wiem jak się pisze)
Już wioli mi napisała-Leslie Ann Down czy jakoś tak, nie pamietam,kogo ona grała...
emiliab
Fanka BB :)
dawidowe emis ona grala madeline
Nie ma to jak specjalistka od danego filmu;-). Dzięki

reklama

witam po nadrobieniu was pobieznie )
)
wiec tak co do OLENY to rozmawialam z mezem i tak tego nie mozna zostawic! wypowiem sie na zamknietym ale to za chwile.
co do imprezy -zdjecia na zamknietym bo kaszana ppp
ppp
DAWIDOWE zapomnialas o szamponie??? to ja mialam lepsze jajo bo mylam wlosy odzywka i darlam morde na pol dzielnicy ze zakichany szampon sie nie pieni wcale! a pzoa tym pokazywali dzis znowu zamieszki w Egipcie i ciagle mysle o tobie i twoim malzu zeby wreszcie wyjechal stamtad do was.
poza tym co u nas:
ledwo wyjechalam na impreze to po 5 minutach dzwonilam do mamy i pytalam o malutka. jak dotarlismy na impre to o 20.15 dzwoni moja mama -bo mowilam jej zeby czopek zapodala Leane na bole zabkowe ( dzis widzialam ze cos nowego wylazi tylko nie moge zdefiniowac czy to 3 czy 4 dolna) , tylko ze zanim ja odebralam telefon bylolo juz po ptokach.... mama sie pyta czy to mialo byc czerwone pudelko czy niebieskie, wiec mowie ze niebieskie, a ona " o kurrrrr.....!!!!! ja dalam z czerwonego"!! okazalo sie dala Leane czopek na kaszel!!!!!!!!!! umarlam ze smiechu )))) na imprezie bawilam sie niezle ale zboczenie jak i u ALICJI- myslami z Leane, i tez NIE UMIALAM SIE WYLUZOWAC i skrozystac z wolnosci i wypadu z malzem. bylo nas 26 osob, super zarcie, nie wspomne o trunkach, ale i tak zachowalam glowe na karku bo mimo ze mama u nas byla to chcialam byc w formie zeby rano sie bawic z glizdzusiem
)))) na imprezie bawilam sie niezle ale zboczenie jak i u ALICJI- myslami z Leane, i tez NIE UMIALAM SIE WYLUZOWAC i skrozystac z wolnosci i wypadu z malzem. bylo nas 26 osob, super zarcie, nie wspomne o trunkach, ale i tak zachowalam glowe na karku bo mimo ze mama u nas byla to chcialam byc w formie zeby rano sie bawic z glizdzusiem ) jak juz wspomnialam to fotki na zamknietym.
) jak juz wspomnialam to fotki na zamknietym. 
CZARODZIEJKA no zabujal sie twoj synus w mojej niebieskookiej blondynie )))) hahha
)))) hahha )
)
poza tym w pracy wczoraj myslalam ze zabije jednego palanta. zas zarzadzalam 4 kasami jednoczesnie na taktylnym ekranie i taki jeden murzynek kolo 50 mi cisnienie podniosl ze myslalam ze dojdzie do rekoaczynu.facet sie wpechal na ta kase automatyczna i nie wiedzialo co robi chyba a ja co chwila musialam na moim ekranie "poprawiac" bo jak sie skanuje towar to trzeba go odlozyc na taka poleczke po prawej stronie a on ladowal od razu do torby na podlodze. tlumacze debilowi ze tak nie powinno sie robic i to zakloca system. a on z ryjem ze jestem zlosliwa pizzzzda ze specjalnie naciskam ten ekran i mu to buczy i go to wqrwia!! jak uslyszalam ze mnei zwyzywalam to przy klientach zwyzywalam go jak jasny gwint, powiedzialam ze jeszcze slowo a za szmaty wywale go ze sklepu a jego nazwisko wywiesze na drzwiach wejsciowych ze ma zakaz wstepu! jak na zlosc nie bylo przy mnie ochroniarza ani rpzelozonej w poblizu. ten dalej do mnei ryjem tlucze az sie we mnei gotowalo, jazda taka byla ze kazalam mu zaplacic i wypierd...ac bo zadzwonie po policje!!! jak wrocilam do domu to maz od razu zweszyl ze mialam " akcje" bo podobno bylam zielona.
a tak poza tym to dzisiaj korzystalam duzo z Leane )) bawilysmy sie, bylysmy na spacerku
)) bawilysmy sie, bylysmy na spacerku )))))))) no i wieczorem parowe oczywiscie wsunela w mgnieniu oka
)))))))) no i wieczorem parowe oczywiscie wsunela w mgnieniu oka ) po mamusi to ma
) po mamusi to ma ))))))))))))))))
))))))))))))))))

wiec tak co do OLENY to rozmawialam z mezem i tak tego nie mozna zostawic! wypowiem sie na zamknietym ale to za chwile.
co do imprezy -zdjecia na zamknietym bo kaszana
DAWIDOWE zapomnialas o szamponie??? to ja mialam lepsze jajo bo mylam wlosy odzywka i darlam morde na pol dzielnicy ze zakichany szampon sie nie pieni wcale! a pzoa tym pokazywali dzis znowu zamieszki w Egipcie i ciagle mysle o tobie i twoim malzu zeby wreszcie wyjechal stamtad do was.
poza tym co u nas:
ledwo wyjechalam na impreze to po 5 minutach dzwonilam do mamy i pytalam o malutka. jak dotarlismy na impre to o 20.15 dzwoni moja mama -bo mowilam jej zeby czopek zapodala Leane na bole zabkowe ( dzis widzialam ze cos nowego wylazi tylko nie moge zdefiniowac czy to 3 czy 4 dolna) , tylko ze zanim ja odebralam telefon bylolo juz po ptokach.... mama sie pyta czy to mialo byc czerwone pudelko czy niebieskie, wiec mowie ze niebieskie, a ona " o kurrrrr.....!!!!! ja dalam z czerwonego"!! okazalo sie dala Leane czopek na kaszel!!!!!!!!!! umarlam ze smiechu
CZARODZIEJKA no zabujal sie twoj synus w mojej niebieskookiej blondynie
poza tym w pracy wczoraj myslalam ze zabije jednego palanta. zas zarzadzalam 4 kasami jednoczesnie na taktylnym ekranie i taki jeden murzynek kolo 50 mi cisnienie podniosl ze myslalam ze dojdzie do rekoaczynu.facet sie wpechal na ta kase automatyczna i nie wiedzialo co robi chyba a ja co chwila musialam na moim ekranie "poprawiac" bo jak sie skanuje towar to trzeba go odlozyc na taka poleczke po prawej stronie a on ladowal od razu do torby na podlodze. tlumacze debilowi ze tak nie powinno sie robic i to zakloca system. a on z ryjem ze jestem zlosliwa pizzzzda ze specjalnie naciskam ten ekran i mu to buczy i go to wqrwia!! jak uslyszalam ze mnei zwyzywalam to przy klientach zwyzywalam go jak jasny gwint, powiedzialam ze jeszcze slowo a za szmaty wywale go ze sklepu a jego nazwisko wywiesze na drzwiach wejsciowych ze ma zakaz wstepu! jak na zlosc nie bylo przy mnie ochroniarza ani rpzelozonej w poblizu. ten dalej do mnei ryjem tlucze az sie we mnei gotowalo, jazda taka byla ze kazalam mu zaplacic i wypierd...ac bo zadzwonie po policje!!! jak wrocilam do domu to maz od razu zweszyl ze mialam " akcje" bo podobno bylam zielona.
a tak poza tym to dzisiaj korzystalam duzo z Leane