reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kasis wielkie gratulacje :-)

u nas zasypianie na noc jest samodzielne i nieważne czy jestem w domu czy nie, choć zwykle jestem, ale dzisiaj np mnie nie było i też poszło dobrze.

Nie pamiętam co jeszcze chciałam.

reklama
moje dzieci bawia sie z tata jaka radosc mowie wam az milo popatrzec juz sie za nim stesknili szczegolnie bartek to teraz nadrabiaja a ja ogladam polnoc-poludnie setny raz zreszta chyba:tak:

właśnie przeżywam szczyt swoich możliwości wariowania ku uciesze Laurki. Niegam na czworaka po pokoju i jeszcze dodatkowo szczekam :szok:
hahaha :-D jakby ktoś popatrzył jak my z mężem się nieraz wygłupiamy żeby Patryk miał ubaw, to by nas w kaftany zawineli i do pokoju bez klamek wrzucili :laugh2::rofl2:;-)

kasis, wow tyle znalezisk jednego dnia, gratki :-)

eliza,
no z pianką do golenia zamiast odżywki to się jeszcze nie spotkałam :-D;-) A my już kończymy się pakować, ofkorz :tak::-) no niedługo przybywamy :cool2: a myślisz że bez wizy nas wpuszczą ? :rolleyes2: czy może najpierw do meksyku a stamtąd jakimś przetartym szlakiem do usa :rofl:

wioli,
nie dziwie się, że się wzruszyłaś na przedstawieniu synka, ja napewno bede ryczała jak bóbr :sorry: a jak byłam dzieckiem to uwielbiałam północ-południe i kochałam się w patricku swayze :-D miłego oglądania!

A ja ide suszyć włosy, naszczęście jak myłam włosy to użyłam zarówno szamponu jak i odżywki :-p

roxi juz teraz wiem skad ptys ma na imie patryk;-)ja go uwielbiam szkoda ze juz nigdzie nie zagra...
emis lesley ann down chyba o nie myslalas.

reklama
Do góry