reklama

Chcialam Wam tylko powiedziec,ze wyjscie do lekelandu bylo strzalem w dziesiatke.pomimo trgo,ze Tomuniu byl tylko po jednej drzemkce i przed samym wyjazdem prawie zasypial to bardzo mu sie tam podobalo.Miejsce swietne,mnostwo zabaw ,zjezdzalni,i innych atrakcji.Bylo widac,ze moje dziecko bylo takie szczesliwe ,ze ja do tej pory mam usmiech na twarzy.
:-) Uwielbiam jak jest taki szczesliwy bo wtedy i ja jestem mega szczesliwa i na pewno bedziemy tam jezdzic.Myslalam,ze moze jest jeszcze za maaly na takie miejsca ale absolutnie nie! A i fajnie sobie pogadalam z innymi mamami :-)
P.S sama tez poszalalam sobie Takze polecam wszystkim
  Takze polecam wszystkim
Do jutra czas spac....

:-) Uwielbiam jak jest taki szczesliwy bo wtedy i ja jestem mega szczesliwa i na pewno bedziemy tam jezdzic.Myslalam,ze moze jest jeszcze za maaly na takie miejsca ale absolutnie nie! A i fajnie sobie pogadalam z innymi mamami :-)
P.S sama tez poszalalam sobie
 Takze polecam wszystkim
  Takze polecam wszystkimDo jutra czas spac....

R 

rysia85
Gość
hej kochane
kiedy ja mam chwile czasu to na bb pustki no nic melduje tylko że weekend w szkole zleciał całkiem szybko,humorek lepsiejszy,nastawienie do świata pozytywne (jak na razie),tylko jedyne utrapienie to chłop chory w domu (=marudny dzieciak) a tak poza tym to Roxi doczytałam że podobał nam się ten sam aktor Patric Swayze no i to tyle... reszte napiszę jutro a tymczasem dobrej nocy
no nic melduje tylko że weekend w szkole zleciał całkiem szybko,humorek lepsiejszy,nastawienie do świata pozytywne (jak na razie),tylko jedyne utrapienie to chłop chory w domu (=marudny dzieciak) a tak poza tym to Roxi doczytałam że podobał nam się ten sam aktor Patric Swayze no i to tyle... reszte napiszę jutro a tymczasem dobrej nocy

kiedy ja mam chwile czasu to na bb pustki
Dzień dobry.
Coś niewiele od wczoraj mam do nadrobienia,a szczerze mówiąc,weny tez nie za bardzo .chyba tak,jak Makuc "zmusze się",by coś napisać
.chyba tak,jak Makuc "zmusze się",by coś napisać .
.
Kasis- gratuluję Błażejkowi już 11 ząbków:-).Może to one były przyczyną (nie bezpośrednoi,oczywiście) tego choróbska?Teraz szybko powinno być już lepiej:***
eliza-jak napisałaś o tym kremie do golenia,to od razu przypomniało mi się,jak mój friend,cholera jedna,kupił sobie kiedyś jakiś "wypasiony" w Niemczech,bo u nas wtedy jescze cięzko było dostać ,ale coś go podkusiło i powiedział żonie,że to dla niej krem na rozstępy.I ona,biedna sie tym smarowała
 .W końcu jej powiedział,bo...zal mu się...kremu zrobiło

.Zreszta on był taki "niedobry".Teściową częstował herbatnikami dla psa....
.Zreszta on był taki "niedobry".Teściową częstował herbatnikami dla psa.... .Może to jakiś pomysł na jamochłony,nie?
.Może to jakiś pomysł na jamochłony,nie? ;-)
;-)
Nie wiem,co pisać....u mnie nic ciekawego...
W sumie wczoraj miałam coś do oleny jeszcze napisac,ale poczekam z tym,może dziś się zjawi i powie nam,co u niej.

Coś niewiele od wczoraj mam do nadrobienia,a szczerze mówiąc,weny tez nie za bardzo
 .chyba tak,jak Makuc "zmusze się",by coś napisać
.chyba tak,jak Makuc "zmusze się",by coś napisać .
.Kasis- gratuluję Błażejkowi już 11 ząbków:-).Może to one były przyczyną (nie bezpośrednoi,oczywiście) tego choróbska?Teraz szybko powinno być już lepiej:***
eliza-jak napisałaś o tym kremie do golenia,to od razu przypomniało mi się,jak mój friend,cholera jedna,kupił sobie kiedyś jakiś "wypasiony" w Niemczech,bo u nas wtedy jescze cięzko było dostać ,ale coś go podkusiło i powiedział żonie,że to dla niej krem na rozstępy.I ona,biedna sie tym smarowała

.Zreszta on był taki "niedobry".Teściową częstował herbatnikami dla psa....
.Zreszta on był taki "niedobry".Teściową częstował herbatnikami dla psa.... .Może to jakiś pomysł na jamochłony,nie?
.Może to jakiś pomysł na jamochłony,nie? ;-)
;-)
Nie wiem,co pisać....u mnie nic ciekawego...
W sumie wczoraj miałam coś do oleny jeszcze napisac,ale poczekam z tym,może dziś się zjawi i powie nam,co u niej.
reklama

natolin
Fanka BB :)
Ja odezwałam się tylko dlatego, że sama zaczęłaś tematA o pracy pozwólcie nie będę się wypowiadała na forum publicznym
masz rację, że rano trzeba spać ;-) choć myślałam, że idziesz do pracy ;-)dobra lece spać bo rano trzeba spać
Sheeney super, że wyjście udane i że Ty też spędziłaś miło czas
Dziulka czyli jednak jechać było warto?
Rysia podoba mi się Twoje pozytywne nastawienie, za to brak weny u Happybeti nie :-( To z powodu wyjazdu męża?
U mnie humor taki sobie, niestety wczoraj ktoś dosyć bliski plus moja głupota skutecznie zadziałały, by dobry nie był.