reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Chcialam Wam tylko powiedziec,ze wyjscie do lekelandu bylo strzalem w dziesiatke.pomimo trgo,ze Tomuniu byl tylko po jednej drzemkce i przed samym wyjazdem prawie zasypial to bardzo mu sie tam podobalo.Miejsce swietne,mnostwo zabaw ,zjezdzalni,i innych atrakcji.Bylo widac,ze moje dziecko bylo takie szczesliwe ,ze ja do tej pory mam usmiech na twarzy.
:-) Uwielbiam jak jest taki szczesliwy bo wtedy i ja jestem mega szczesliwa i na pewno bedziemy tam jezdzic.Myslalam,ze moze jest jeszcze za maaly na takie miejsca ale absolutnie nie! A i fajnie sobie pogadalam z innymi mamami :-)
P.S sama tez poszalalam sobie :tak: Takze polecam wszystkim
Do jutra czas spac....

a zapomnialam wam napisac jeszcze ze dzisiaj mialam WENE i ogolilam MISIA:)))))))))) sie znaczy moje nogi:))))))))) w koncu sie zebralam:)))

a tak to jakos dzisiaj rano mnie dolek zlapal ale juz puscil....

hej kochane:)
kiedy ja mam chwile czasu to na bb pustki:)no nic melduje tylko że weekend w szkole zleciał całkiem szybko,humorek lepsiejszy,nastawienie do świata pozytywne (jak na razie),tylko jedyne utrapienie to chłop chory w domu (=marudny dzieciak) a tak poza tym to Roxi doczytałam że podobał nam się ten sam aktor Patric Swayze no i to tyle... reszte napiszę jutro a tymczasem dobrej nocy:)

Dzień dobry.
Coś niewiele od wczoraj mam do nadrobienia,a szczerze mówiąc,weny tez nie za bardzo:no:.chyba tak,jak Makuc "zmusze się",by coś napisać:sorry2:.
Kasis- gratuluję Błażejkowi już 11 ząbków:-).Może to one były przyczyną (nie bezpośrednoi,oczywiście) tego choróbska?Teraz szybko powinno być już lepiej:***
eliza-jak napisałaś o tym kremie do golenia,to od razu przypomniało mi się,jak mój friend,cholera jedna,kupił sobie kiedyś jakiś "wypasiony" w Niemczech,bo u nas wtedy jescze cięzko było dostać ,ale coś go podkusiło i powiedział żonie,że to dla niej krem na rozstępy.I ona,biedna sie tym smarowała:baffled::rofl2:.W końcu jej powiedział,bo...zal mu się...kremu zrobiło:baffled::szok::rofl2:.Zreszta on był taki "niedobry".Teściową częstował herbatnikami dla psa....:-p.Może to jakiś pomysł na jamochłony,nie?:-p;-):laugh2:
Nie wiem,co pisać....u mnie nic ciekawego...
W sumie wczoraj miałam coś do oleny jeszcze napisac,ale poczekam z tym,może dziś się zjawi i powie nam,co u niej.

reklama
A o pracy pozwólcie nie będę się wypowiadała na forum publicznym
Ja odezwałam się tylko dlatego, że sama zaczęłaś temat
dobra lece spać bo rano trzeba spać
masz rację, że rano trzeba spać ;-) choć myślałam, że idziesz do pracy ;-)
Sheeney super, że wyjście udane i że Ty też spędziłaś miło czas
Dziulka czyli jednak jechać było warto?
Rysia podoba mi się Twoje pozytywne nastawienie, za to brak weny u Happybeti nie :-( To z powodu wyjazdu męża?
U mnie humor taki sobie, niestety wczoraj ktoś dosyć bliski plus moja głupota skutecznie zadziałały, by dobry nie był.

Do góry