reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc- heh,niby super i powinnam Ci pogratulować,ale z drugiej strony ,pamiętając o niechęci Aliczki do mm,to współczuje,bo od tej pory chyba z Alicją będziesz o 5.00 jajecznice czy placki smażyć:-:)sorry2:

reklama
kahaaa współczuję buntu Tomcia :**** mam nadzieje ze szybko się opamięta i znów bedzie grzeczniutkim synusiem mamusi :tak:

makuc Alutek poczuł się już za dorosły na cyca :-) ehh jak te dzieci szybko rosną ;-) :-p

a jakby co to ja się chętnie tymi moimi śniadaniami o 5.00 podzielę ;-) :-D

makuc mnie tez pryszcze zniknely po odstawieniu. a tak mialam pieknie. nawet ostatnio moj m. tak tesknie powiedzial ogladajac jakis filmik sprzed roku - ale mialas duze cycki :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

KAHAAA :laugh2: mój D. tez chodzi i porownuje moje gabaryty "przed" i "po" :rofl2:;-)
ALICJA ja dzisiaj Alicję na oślep trochę przed 6 karmiłam, więc wiem co czujesz :hmm: a wczoraj jajecznic po 5 była także możemy sobie podać ręce w tej kwestii.
HAPPY jest dokładnie tak jak napisałaś i nie wiem czy sobie współczuć czy się cieszyć w tej sytuacji. Odnośnie mm to ja Alicji nawet ryż z mm robię, zeby cośtam przemycić.

kahaaa
z tym seksem to chodziło mi że przedtem czekałam aż skończy, a od ostatniego jak mnie zbił to koniec przyjemności. Macie z alicją trochę racji, tylko chodzi o to że nie pozwole z siebie zrobić tej najgorszej, muszę tą sprawę załatwić mądrze, i tym razem już nie sms, tylko prosto w oczy bo jak widać sms-a potraktował tak jak by go nie było. Nie chce żeby było że kochany mąż wrócił do domu i dzieci taki grzeczny a niedobra żona go na zbity pysk wywaliła. Mam dziewczynki i muszę to wszystko załatwić mądrze, mam w planach wybrać się do radcy prawnego. zobaczymy jak to będzie, jedno co wiem to to że nie chce z nim już być.

dzien dobry

nat twoj pudzianek jest taki jak ja jak bylam mala moja mama mowila ze wlaczyla mi bajke a ona pol miasta zleciala i jak wrocilas to siedzialam w tym samym miejscu
olena zszokowalo mnie to czekam az skonczy...niemam slow...
makuc gratulacje za odstawienie cyca
alicja wielki szacun za te sniadania o 5
kahaa oby synus szybko sie naprawil
dawidowe szczepiony byl na pneum,meningokoki i odra rozycz swinka 3 szczepionki

u nas noc z jedna pobudka ale tylko na smoka ja nie spalam pol nocy ze strachu kubus jeszcze nigdy tak nie plakal to byl przerazliwy placz jakby go ktos z boku szczypal byla 1min spokoju i za chwile przerazliwy placz siedzial caly czas wtulony we mnie co mu sie niezdarza bo on zawsze gdzies pedzi dzis jestem nieprzytomna bartek jedzie ze znajoma do szkoly naszczescie bo ledwo na oczy patrze dobrze ze teraz jest juz spokoj z tymi szczepieniami

Olena- bardzo sie ciesze,że chcesz to zrobic z planem:)

doczytałam
wioli- BAAARDZO martwi mnie to,co napisałas o szczepieniu Kubusia i jego reakcji:-(.Na mnie trzeba brac poprawke,bo ja w ogóle przewrażliwiona w tym temacie,ale....nie podoba mi sie to...myśle,że powinnas to zgłosic lekarzowi jako NOP.Z drugiej strony pamiętając,jakie podejście ma Wasza służba zdrowia...ech...no,u nas w tym temacie akurat tez nie lepiej...:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Olena mądrze napisałaś, że trzeba z planem to rozwiązać.
Wioli to obserwuj go, jakoś strasznie dużo tych szczepionek na raz :baffled:

Do góry