reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
kahaaa współczuję buntu Tomcia :**** mam nadzieje ze szybko się opamięta i znów bedzie grzeczniutkim synusiem mamusi 
makuc Alutek poczuł się już za dorosły na cyca :-) ehh jak te dzieci szybko rosną ;-)
a jakby co to ja się chętnie tymi moimi śniadaniami o 5.00 podzielę ;-)

makuc Alutek poczuł się już za dorosły na cyca :-) ehh jak te dzieci szybko rosną ;-)

a jakby co to ja się chętnie tymi moimi śniadaniami o 5.00 podzielę ;-)

kahaaa
Fanka BB :)
makuc mnie tez pryszcze zniknely po odstawieniu. a tak mialam pieknie. nawet ostatnio moj m. tak tesknie powiedzial ogladajac jakis filmik sprzed roku - ale mialas duze cycki 

makuc
Fanka BB :)
KAHAAA
mój D. tez chodzi i porownuje moje gabaryty "przed" i "po"
;-)
ALICJA ja dzisiaj Alicję na oślep trochę przed 6 karmiłam, więc wiem co czujesz
a wczoraj jajecznic po 5 była także możemy sobie podać ręce w tej kwestii.
HAPPY jest dokładnie tak jak napisałaś i nie wiem czy sobie współczuć czy się cieszyć w tej sytuacji. Odnośnie mm to ja Alicji nawet ryż z mm robię, zeby cośtam przemycić.
mój D. tez chodzi i porownuje moje gabaryty "przed" i "po"
;-)ALICJA ja dzisiaj Alicję na oślep trochę przed 6 karmiłam, więc wiem co czujesz
a wczoraj jajecznic po 5 była także możemy sobie podać ręce w tej kwestii.HAPPY jest dokładnie tak jak napisałaś i nie wiem czy sobie współczuć czy się cieszyć w tej sytuacji. Odnośnie mm to ja Alicji nawet ryż z mm robię, zeby cośtam przemycić.
kahaaa
z tym seksem to chodziło mi że przedtem czekałam aż skończy, a od ostatniego jak mnie zbił to koniec przyjemności. Macie z alicją trochę racji, tylko chodzi o to że nie pozwole z siebie zrobić tej najgorszej, muszę tą sprawę załatwić mądrze, i tym razem już nie sms, tylko prosto w oczy bo jak widać sms-a potraktował tak jak by go nie było. Nie chce żeby było że kochany mąż wrócił do domu i dzieci taki grzeczny a niedobra żona go na zbity pysk wywaliła. Mam dziewczynki i muszę to wszystko załatwić mądrze, mam w planach wybrać się do radcy prawnego. zobaczymy jak to będzie, jedno co wiem to to że nie chce z nim już być.
z tym seksem to chodziło mi że przedtem czekałam aż skończy, a od ostatniego jak mnie zbił to koniec przyjemności. Macie z alicją trochę racji, tylko chodzi o to że nie pozwole z siebie zrobić tej najgorszej, muszę tą sprawę załatwić mądrze, i tym razem już nie sms, tylko prosto w oczy bo jak widać sms-a potraktował tak jak by go nie było. Nie chce żeby było że kochany mąż wrócił do domu i dzieci taki grzeczny a niedobra żona go na zbity pysk wywaliła. Mam dziewczynki i muszę to wszystko załatwić mądrze, mam w planach wybrać się do radcy prawnego. zobaczymy jak to będzie, jedno co wiem to to że nie chce z nim już być.
dzien dobry
nat twoj pudzianek jest taki jak ja jak bylam mala moja mama mowila ze wlaczyla mi bajke a ona pol miasta zleciala i jak wrocilas to siedzialam w tym samym miejscu
olena zszokowalo mnie to czekam az skonczy...niemam slow...
makuc gratulacje za odstawienie cyca
alicja wielki szacun za te sniadania o 5
kahaa oby synus szybko sie naprawil
dawidowe szczepiony byl na pneum,meningokoki i odra rozycz swinka 3 szczepionki
u nas noc z jedna pobudka ale tylko na smoka ja nie spalam pol nocy ze strachu kubus jeszcze nigdy tak nie plakal to byl przerazliwy placz jakby go ktos z boku szczypal byla 1min spokoju i za chwile przerazliwy placz siedzial caly czas wtulony we mnie co mu sie niezdarza bo on zawsze gdzies pedzi dzis jestem nieprzytomna bartek jedzie ze znajoma do szkoly naszczescie bo ledwo na oczy patrze dobrze ze teraz jest juz spokoj z tymi szczepieniami
nat twoj pudzianek jest taki jak ja jak bylam mala moja mama mowila ze wlaczyla mi bajke a ona pol miasta zleciala i jak wrocilas to siedzialam w tym samym miejscu
olena zszokowalo mnie to czekam az skonczy...niemam slow...
makuc gratulacje za odstawienie cyca
alicja wielki szacun za te sniadania o 5
kahaa oby synus szybko sie naprawil
dawidowe szczepiony byl na pneum,meningokoki i odra rozycz swinka 3 szczepionki
u nas noc z jedna pobudka ale tylko na smoka ja nie spalam pol nocy ze strachu kubus jeszcze nigdy tak nie plakal to byl przerazliwy placz jakby go ktos z boku szczypal byla 1min spokoju i za chwile przerazliwy placz siedzial caly czas wtulony we mnie co mu sie niezdarza bo on zawsze gdzies pedzi dzis jestem nieprzytomna bartek jedzie ze znajoma do szkoly naszczescie bo ledwo na oczy patrze dobrze ze teraz jest juz spokoj z tymi szczepieniami
Olena- bardzo sie ciesze,że chcesz to zrobic z planem
doczytałam
wioli- BAAARDZO martwi mnie to,co napisałas o szczepieniu Kubusia i jego reakcji:-(.Na mnie trzeba brac poprawke,bo ja w ogóle przewrażliwiona w tym temacie,ale....nie podoba mi sie to...myśle,że powinnas to zgłosic lekarzowi jako NOP.Z drugiej strony pamiętając,jakie podejście ma Wasza służba zdrowia...ech...no,u nas w tym temacie akurat tez nie lepiej...
doczytałam
wioli- BAAARDZO martwi mnie to,co napisałas o szczepieniu Kubusia i jego reakcji:-(.Na mnie trzeba brac poprawke,bo ja w ogóle przewrażliwiona w tym temacie,ale....nie podoba mi sie to...myśle,że powinnas to zgłosic lekarzowi jako NOP.Z drugiej strony pamiętając,jakie podejście ma Wasza służba zdrowia...ech...no,u nas w tym temacie akurat tez nie lepiej...

Ostatnia edycja:
reklama