reklama
natolin
Fanka BB :)
No to tym bardziej dobrze, że podałam Cię jako przykład STRIP, bo jej mężowi to też by się wychowanie po całości należało... Tylko, że mimo wszystko u nich jest jednak inaczej niż u Ciebie :-/NATOLINKO powiem ci ze ja meza sobie " wychowalam" bo do narodzin Leane to zeby zmusic go do umycia naczyn czy szklanki po sobie to granioczylo z cudem. po prostu sie zbuntowalam ktoregos dnia a swoja droga zacznalam go wcielac w robotki domowe, bo naprawde to wczesniej w jego obowiazku bylo wywalanie smieci i kuweta kota jak w ciazy bylam.
MALA MI Ty jak zwykle mnie zawstydzasz, ale buziak :-)
No i dobrze, że Łukasz bajek nie ogląda, u mnie to z lenistwa.
DORIS a co z Twoim humorkiem? Czemu znowu zły?
KANIA a jeśli wolno spytać ile taki obiad kosztuje u Was?
DOBRANOCKA dobrze, że u gina OK. No niestety sanki niektóre tutaj widziałam nawet pojedyncze kupują droższe :-/ ale na prezent świetne.
Kończę chyba na tym poście, bo mały wstał, a chcę wyjść zaraz do sklepu. On spał 2,5h, ja prawie 2. Uwielbiam takie dni :-)
czarodziejkaM
No więc odrabiam prace domową
Ida zdrowka dla dla was.Ktoś powinien wymyślec taką szczepionkę,żeby takie małe dzieci wcale nie chorowały O!
Roxi ogromne gratki dla Ptysia.:-)
Happy trzeba było nie sprzątac tego papieru,miałabyś różany zapach w całym domu hehe
Alicja przyłaczam się do Kani-Pozytywna z Ciebie duszyczka naprawdę!
Dawidowe,Natolin niezly spust mają wasze dzieci,gdzie im się to mleczko miesci,wow !:-)
Olena ciesze się,ze się odezwałaś,mam nadzieję że wiesz co robisz.Bądź jednak czujna i mądra.Współczuje nocek.
Rysia z mężem i powrotem do pracy to widzę,ze się rozumiemy w odczuciach hehe
Ikaa29 ja tez nie jadłam łazanek,musimy się zgadać na obiad hehe;-)
Doris mam nadzieję,że szybko dostaniesz pieniążki.
dobranocka ale z Ciebie super gospodyni.
wioli i jak tam wiesz juz coś?zmartwiło mnie to co pisałas:-(
Alicja ja tez cię podziwiam,ze o takich nieludzkich porach potrafisz robić np jajówę.Rozumiem,że mleko już u was całkowicie beee
Mamaagusi sporo wcześniej pisałaś o swoim charakterze,ale wiesz co ja uważam że masz bardzo dobry charakter.Co do ślinienia,bo pisałaś do Małej_Mi to u nas podobnie ostatnio,więc przewiduję równiez jakies nowe ząbki.
Strip cieszę się,że się odezwałaś no i podziwiam naprawdę,że jeszcze dajesz radę ze wszystkimi obowiązkami,nawet nie fizycznie,ale psychicznie.
Dziulka współczuję tak wczesnej pobudki,no i u nas dziś tez szaro i buro.
kania przykro mi że nocka kiepska,u nas niestety też-3 pobudki nie wiadomo dlaczego,bo ani jeść nie chcial,ani pić i tak już od dłuższego czasu,ehh
happy ale straszne to co wkleiłas,no i weź tu człowieku nie bój się szczepień.No i dzieki za pomysł na kuskus.Ja sama nigdy nie jadłam,więc nie pomyślałam,żeby malemu dać,ale pewnie spróbuje,tylko na zakupy musze się wieksze wybrać.
emis - fajnie ze mąż już w domu:-)
Natolin rozbroiła mnie sytuacja,którą opisałaś,że Piotruś oglądał bajeczkę,mąż spał a Ty w przychodni,no przekochany jest ten nasz/wasz Pudzianek:-)
Kahaa życzę aby Ci się synek szybko naprawił.
Elwirka super, że nocka oki.:-)
makuc gratulacje odstawienia cysia i jednocześnie współczuję zmiany gabarytów.

Ida zdrowka dla dla was.Ktoś powinien wymyślec taką szczepionkę,żeby takie małe dzieci wcale nie chorowały O!
Roxi ogromne gratki dla Ptysia.:-)
Happy trzeba było nie sprzątac tego papieru,miałabyś różany zapach w całym domu hehe
Alicja przyłaczam się do Kani-Pozytywna z Ciebie duszyczka naprawdę!
Dawidowe,Natolin niezly spust mają wasze dzieci,gdzie im się to mleczko miesci,wow !:-)

Olena ciesze się,ze się odezwałaś,mam nadzieję że wiesz co robisz.Bądź jednak czujna i mądra.Współczuje nocek.
Rysia z mężem i powrotem do pracy to widzę,ze się rozumiemy w odczuciach hehe
Ikaa29 ja tez nie jadłam łazanek,musimy się zgadać na obiad hehe;-)
Doris mam nadzieję,że szybko dostaniesz pieniążki.
dobranocka ale z Ciebie super gospodyni.

wioli i jak tam wiesz juz coś?zmartwiło mnie to co pisałas:-(
Alicja ja tez cię podziwiam,ze o takich nieludzkich porach potrafisz robić np jajówę.Rozumiem,że mleko już u was całkowicie beee
Mamaagusi sporo wcześniej pisałaś o swoim charakterze,ale wiesz co ja uważam że masz bardzo dobry charakter.Co do ślinienia,bo pisałaś do Małej_Mi to u nas podobnie ostatnio,więc przewiduję równiez jakies nowe ząbki.
Strip cieszę się,że się odezwałaś no i podziwiam naprawdę,że jeszcze dajesz radę ze wszystkimi obowiązkami,nawet nie fizycznie,ale psychicznie.
Dziulka współczuję tak wczesnej pobudki,no i u nas dziś tez szaro i buro.

kania przykro mi że nocka kiepska,u nas niestety też-3 pobudki nie wiadomo dlaczego,bo ani jeść nie chcial,ani pić i tak już od dłuższego czasu,ehh
happy ale straszne to co wkleiłas,no i weź tu człowieku nie bój się szczepień.No i dzieki za pomysł na kuskus.Ja sama nigdy nie jadłam,więc nie pomyślałam,żeby malemu dać,ale pewnie spróbuje,tylko na zakupy musze się wieksze wybrać.
emis - fajnie ze mąż już w domu:-)
Natolin rozbroiła mnie sytuacja,którą opisałaś,że Piotruś oglądał bajeczkę,mąż spał a Ty w przychodni,no przekochany jest ten nasz/wasz Pudzianek:-)

Kahaa życzę aby Ci się synek szybko naprawił.
Elwirka super, że nocka oki.:-)
makuc gratulacje odstawienia cysia i jednocześnie współczuję zmiany gabarytów.
Kania78
...
Obiad dwudaniowy kosztuje 9 zł.KANIA a jeśli wolno spytać ile taki obiad kosztuje u Was?
Czarodziejkam jestem pod wrażeniem :-)
dziewczyny jest nowa opcja która pomoże mi zrealizować mój plan, ja jestem na urlopie wychowawczym, jak na niego poszłam, to szef przyjął kogoś na moje miejsce, więc żeby wrócić do pracy musi się zwolnić miejsce ale się dowiedziałam że podobno dwie laski są w ciąży, więc będzie wolne i będę mogła do pracy wrócic, przyda się bo z 400zł nie da rady w 3 wyżyć, tylko teraz będę musiała coś wymyślić, gdzie będę zawozić dziewczynki.
szkoda że ja tak nie uważam i jest mi z nim okropnieMamaagusi sporo wcześniej pisałaś o swoim charakterze,ale wiesz co ja uważam że masz bardzo dobry charakter.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Skarby ja tak tylko na moment póki dyrekcja nie widzi ;-) wiadomo coś o Wioli?
Kania78
...
Kochana, mam nadzieję że nie jest aż tak źle jak piszesz...szkoda że ja tak nie uważam i jest mi z nim okropnie![]()
Olena trzymam kciuki za Twoje plany zawodowe.
Alicja - Wioli jeszcze się nie odezwała...
Chyba jakieś porządki dziś zrobię, bo jestem jakaś taka niespokojna...
czarodziejkaM
Olena po wychowawczym, możesz wrócić do pracy kiedy chcesz z tego co mi wiadomo i nie ważne czy ktos już pracuje na Twoim miejscu czy nie,to już jest już problem pracodawcy.
reklama
kania ja wiele w życiu straciłam przez mój charakter, wiele szans przepuściłam i nienawidze go bo często nie potrafię się niczym cieszyć. ja się dziwię, że mój mąż wziął w ogóle ślub ze mną i do tej pory ze mną jest,i dziwie się, że Michał nadal ma ochotę ze mną gadać i wierz mi, jest mi z tym wszystkim bardzo źle.