mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
dzień dobry,
u mnie również nastrój taki sobie to i nie będę smęcić, bo i tak dużo smutków u nas tutaj ostatnio.
Chciałam przytulić wszystkie zdołowane, zmęczone mamusie i życzyć poprawy nastrojów.
Ja dzisiaj znowu idę na uczelnię wieczorem i wiecie co? Zmęczona jestem już tym.
Jak G. wróci z pracy a Łukasz się prześpi to jedziemy do krainy zabaw bo dostaliśmy kiedyś taki kuponik na gratisowe 30 minut przy zakupie zabawki w jednym ze sklepów
Poza tym to Łukasz marudzi, może mu zęby idą?!
u mnie również nastrój taki sobie to i nie będę smęcić, bo i tak dużo smutków u nas tutaj ostatnio.
Chciałam przytulić wszystkie zdołowane, zmęczone mamusie i życzyć poprawy nastrojów.
Ja dzisiaj znowu idę na uczelnię wieczorem i wiecie co? Zmęczona jestem już tym.
Jak G. wróci z pracy a Łukasz się prześpi to jedziemy do krainy zabaw bo dostaliśmy kiedyś taki kuponik na gratisowe 30 minut przy zakupie zabawki w jednym ze sklepów
Poza tym to Łukasz marudzi, może mu zęby idą?!

Synek pieknie spał cała noc,wieczor tez byl bardzo mily...;-) wiec i moj nastroj dzis jest wyborny ,zreszta Tomusia poki co tez
. Tzn.on zaspał do pracy,ale ja go nie obudziłam,bo...nie słyszałam budzika-a na 100% był nastawiony
. A kawy bez cukru nie wypiję
.
,woli mielone. A przecież jedno i drugie robię tak samo,tylko pulpety gotuję
. A no i ziemniaki dzisiaj będą;-)