reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

To aż mi głupio że tak zaniedbałam Was. No ale powody takie same jak poprzednio, tyle że chociaż zdrowa jestem już . Jutro wyjeżdżamy od rodziców. Aż się boje powrotu do Krakowa.

reklama
witam sie i ja jeszcze w starym roku:)

kochane zycze wszystkiego najlepsiejszego w nowym roku:)aby kazdy proble znalazl rozwiazanie i aby chorubska trzymaly sie z dala:)zycze szczescia,milosci i zdrowka bo to ono jest najwazniejsze:)szczesliwego nowego roku 2012!!

my spedzamy sylwestra w domku bo mam maly szpital w domu glusior chorutek i moj A tez ale wiadomo faceci jak maja 36,8 to juz umeraja :)kolacyjka sie szykuje szampanik w lodoweczce zapowiada sie mily wieczor:)ja juz podklad robie tzn czerwone winko;)mam nadzieje ze dotrwam do 24:)pocztek stycznia mam troszke zajety ale po 12 sie juz odzywac bede obiecuje:)postaram sie jeszcze zagladnac do was w tym roku:)buziaki

MAŁAMI, MINIU :* dla Was!

a ja tak się zaczynam zastanawiac jak Alicja fajerwerki przetrwa, w senscie, czy będzie płacz, czy je zignoruje śpiąc sobie słodko? ech.

MAŁAMI, MINIU :* dla Was!

a ja tak się zaczynam zastanawiac jak Alicja fajerwerki przetrwa, w senscie, czy będzie płacz, czy je zignoruje śpiąc sobie słodko? ech.

makuc ja się nad tym samym zastanawiam, obawiam się że może być więcej dzisiaj pobudek.
Doczytałam właśnie o wypadku Alutki, eh straszne i oby rana się szybko zagoiła.

My jeszcze Łukasza nie kładziemy spać, myślę ze po 20 dopiero. Mama przyszykowała na dzisiejszy wieczór same smakołyki. Mam dzisiaj zamiar zażyć trochę %

U nas wlaśnie kończy się film zgrywać. Spędzimy wieczór przy % i TV :laugh2: Alicja już śpi od jakiś 20min. więc mam nadzieję, że trochę zdąży się wyspać zanim zacznie się szał Sylwestrowych fajerwerków. Chociaz pod blokiem już od 17 "dzieciarnia" dokazuje w tym temacie.
Wiecie co ja nie wiem, albo ja się starzeję albo po prostu pkt widzenia mi się zmienił, bo kiedyś jakoś mniej mi takie wygłupy przeszkadzały a teraz jak sobie pomyślę, że mi dziecko tym strzelaniem obudzą to aż mnie to wkurza wewnętrznie. Na dodatek nad nami sąsiedzi mają psa, który co raz to szczeka :no: dobrze przynajmniej, że my swojego pieruna na weekend teściom na działke oddaliśmy. Przynajmniej jemu stresu związanego z hałasem udało nam się zaoszczędzić.

P.S MAŁAMI bawcie się dzisiaj wyśmienicie!

Makuc a wiesz, że ja miałam właśnie napisać dokładnie to samo w zasadzie co Wy! Denerwują mnie te strzały cały dzień.
I ja obawiam się, że u nas to będzie miało wpływ na sen Pudzianka :baffled: Zresztą ostatnio w ogóle nie sypia jakoś super...
Mala mi miłego wieczoru. Ja to mogłabym tylko pringelsy jeść dzisiaj ;-)
Najgorzej, że nie mogę za dużo pić

NAT a Ty nie miałaś skorzystać z propozycji Twoich rodziców i Piotrusia im na nockę pod opiekę oddać? czy ja już coś poplątałam z tego wszystkiego?

Makuc miałam, ale mama jest niestety w kiepskiej formie :-( a jej propozycja dotyczyła przede wszystkim sytuacji kiedy byśmy gdzieś wychodzili, więc już nie chciałam nagabywać

reklama
Do góry