Dziulka słowa "pełno tego było" dziwnie zabrzmiało.
echhh sie czepiacie

pppppp zapomnialam wsadzic slowo "towarzystwa", bo to moje powiedzenie " pelno towarzystwa bylo " albo " pelno luda"

)))))))) nic zlego nei mialam na mysli chociaz niektorym przydalby sie wpierd.ol za brak szacunku do francuzow. dokad mi krzywdy nikt nei zrobil to mi nei przeszkadza, a jak zrobi mnie albo komus z mojej rodziny to uuuuuuuuuuu suchej nitki nei zostawie. swojego bronie jak dziki lew.
witam wieczornie

w pracy sajgon. w dzien spokojniej z racji ramadanu ( duuuuzo mniej muzulmanow niz zazwyczaj) i jakos pusto bylo w sklepie, no ale zajecie sie znalazlo, rypalam z szefowa palety zeby podgonic robote tym co rzy towarach pracuja. najpierw kosmetyki i produkty czystosci, potem mrozonki.
poza tym po powrocie napascia dostalam i upieklam rogaliczki z francuskeigo ciasta z dzemem truskawkowym i wisniowym i nutella, upieklam ciasto czekoladowe bo jutro jedziemy nad jezioro z poslkimi znajomymi z wioski obok mnie, o ktorych ostatnio pisalam, dzieci sie pobawia a ja sie troszke poopalam z kumpela

chlopy rybki polowia, grila zrobimy

teraz na wieczor na dodatek zrobilam salatke z ryzu tunczyka jajek i kukurydzy. zarcia fulllllll i picia fullllllllll. w przerwie miedzy turami rogaliczkow poszlismy na spacer na plac zabaw i poznalismy takie malzenstwo cos jak my, tzn w naszym wieku, byli z coreczka starsa od naszej mlodej o 2 miesiace. stwierdzam jedno: Leane to dzikus! tamta malutka brala Leane za raczke, przytulila Leane, pocalowala w poliko, garnela sie do niej, a moja co??? najpierw zabrala pilke odwrocila dupencje i poszla w pieruny a za kolejnym razem wolala tatusia na pomoc i powiedziala dziewczynce ze ona juz nie chce buziakow. noz cholera!!! rodzicow tej dziewczynki sie nie bala, gadala z nimi smiala sie a ich corci sie bala. widze ze potrzebne jej towarzystwo bo puki co mloda w wiekszosci obraca sie w swiecie doroslych, z dziecmi ma malo kontaktu bo wszelkie podejcia dzieci odpycha i nie da swoich zabawek i po prostu jest na NIE,mam tylko nadzieje ze nowa niania ja ucywilizuje bardziej. mamy ochote zaprzyjaznic sie z tymi ludzmi bo i fajni sie wydaja, fajnie sie gada, czysta rodzina zadbani a to dla mnie sie liczy bo nie lubie jak rodzice i ich dzieci wygladaja brudno i niechlujnie. no i tyle u nas