reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Z kremów na rozstępy to używam balsam palmers, narazie nic mi nie wyskoczyło ale wiem że to jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić czy jest skuteczny :)
Co do piersi to przed ciążą miałam takie duże B, ostatnio kupiłam staniki rozmiar c i już widzę ze jest za mały :(

Ja w pierwszej ciąży tez używałam Palmersa i żadnego rozstępu nie mam :) przyznam ze w tej jeszcze niczego nie używam, ale w przyszlym tygodniu sie przejde do rosmana i kupie

Dziewczyny widzę że tu czesto pojawiają się zdjęcia pysznych posiłków i tak sobie myślę necie też te "niezdrowe"? Ja to chyba przesadzam. Staram się jeść zdrowo ale mam parcie na pizze popcorn chipsy itp itd

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny widzę że tu czesto pojawiają się zdjęcia pysznych posiłków i tak sobie myślę necie też te "niezdrowe"? Ja to chyba przesadzam. Staram się jeść zdrowo ale mam parcie na pizze popcorn chipsy itp itd

Spokojnie :) myślę że każda z nas sobie czasem pozwala, ja teraz tez na deser sobie jem ciepłe lody :D a wczoraj jedliśmy z mężem pizze :)

Czesc dziewczynki...ja rez juz nie spie..
Fajnie ze dzis leniuchujecie....ja zaraz zjem sniadanko...wygonie meza na zakupy a sama szykuje sie na probe do kosciola...a tak zimno u nas ze mi sie nie chce...
Pozniej ide zamowic tort na komunie...wymyslec cos na obiad...i wstawic pranie...
Wczoraj bylam z moimi chlopakami na zakupach kupilam kiecke na komunie...w reserved...pudrowy roz i wyglada jak sukienka dla ciezarnej...super sie w niej czuje nic nie uciska...takze jestem zadowolona...
Weszlam tez do smyka poogladac wozki i przerazily mnie ceny ubranek dla dzieci tam...masakra zwykle body 40 zl...byl piekny pajac ala kombinezon kosztowal prawie 100zl..
Mam siostre w Irlandii mowi ze u nich teraz takie przeceny ze za grosze mozna kupic takie male ciuszki....ale jeszcze nie wiemy co bedzie wiec sie wstrzymuje..
Milego dzionka...
U mnie podobnie tyle ze tesciowa mieszka w Irl i juz by chciala kupowac ale musi sie wstrzymac bo plci jeszcze nie znamy :)

Oczywiście, że tak! :-) jeździmy na pizzę, do McDonalda, czasem pije barszcz czerwony w proszku, jemy lody, hot dogi z Orlenu :-) nie umialabym nie jeść nic niezdrowego :-) oczywiście głównie przy weekendzie nam się zdarzy, bo tak to cały tydzień siedze w domu, więc jemy domowe jedzenie :-)

Ja jak mam ochotę to jem. Dzisiaj po obiadku zjadłam cała paczke cheetosow, a przed obiadem lody czekoladowe :D jak mnie nadzieja ochota to jem zupke chińska z paczki. Ważne że nie codziennie

reklama
Joanna ja ten bio oil też już stosuję ze 3 tygodnie, ale wyhaczyłam promocję na duże opakowanie, wiec zamawiam to i inne przydatne rzeczy :-) Mąż się śmieje, że ta promocja się nie kalkuluje, bo nadrobie innymi pierdołami :-)
Ma rację :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry