angeliskax
Moderator
To juz zle wróży..Witam dzisiaj miałam robione usg dopochwowe i było tylko widać pęcherzyk ciążowy 12mm a zarodka nie było jestem prawie 9 tygodniu ciąży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To juz zle wróży..Witam dzisiaj miałam robione usg dopochwowe i było tylko widać pęcherzyk ciążowy 12mm a zarodka nie było jestem prawie 9 tygodniu ciąży
A skąd pewność, że to 9 tydzień ciąży? Masz pewność, że owulacja się nie przesunęła? U mnie na początku ciąży różnica między datą ostatniej miesiączki a faktyczną wielkością płodu wynosiła 2 tygodnie. Co mówi lekarz?Witam dzisiaj miałam robione usg dopochwowe i było tylko widać pęcherzyk ciążowy 12mm a zarodka nie było jestem prawie 9 tygodniu ciąży
Za tydzień mam kontrolne usgA skąd pewność, że to 9 tydzień ciąży? Masz pewność, że owulacja się nie przesunęła? U mnie na początku ciąży różnica między datą ostatniej miesiączki a faktyczną wielkością płodu wynosiła 2 tygodnie. Co mówi lekarz?
To za tydzien zobaczysz, licze ze w porządku bedzie i okaze sie ze ciaza jest młodsza.Za tydzień mam kontrolne usg