reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pets corner

Maobull oj nie podeszłabym do tego psa hihi ich mordki mnie przerażaja:)
Napisze do Ciebie na mamach z Irlandii odnośnie spotkania ok.

reklama
kamcia - poczekaj az wstawie jego fotki jak śpi z moim najmłodszym synem ha ha

mam nadzieje że teraz inaczej na niego popatrzysz

anineczko a może by tak połączyć ten temat z tematem :kotek: i bodajże było coś jeszcze o pieskach:-)
bo wszystko o tym samym...
ale to tylko propozycja;-)

ja mam kotka... miałam jes\zcze rybki , ale sie pochorowały i zostało samo akwarium..
i teraz się zastanawiamy co do tego akwarium dać...
czy znów rybki , czy może chomika czy jakiegoś węża albo jaszczurkę...
oczywiście wszystko by się dostosowało tak jak powinno być... :-D;-)

a ja mam meza i 5 dzieciakow:-D nie no zarcik

mamy 2 akwaria w jednym gupiki , kraba i glonojada a w drugim mamy 2 skalary,3 guraminy,2 szarki srebrne,1 szarka czarnego,1 molinezje i neonke( z 14 ocalala)2 glonojady:)

aaaa i krolika:-)ma klatke na dworzu zbudowana:-)

a latem w oczku wodnym mielismy zlote rybki:) sztuk 12 ale niestety tylko 2 przezyly zmiane temperatury:(

reklama
Ewelcia-nigdy w zyciu...ale myślałam,że moze mamy juz na kompie jakies foto-niestety...i w takim przypadku J musi walnąć fotę swoją komórą,bo od aparatu amba fatima z kablem:((((a to jest pan...

Do góry