Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze też bym tak chciałaprzynajmniej raz w zyciu nie musiałabym się głowić co podarować ukochanemu![]()
Ale kto wie, kiedy będzie chciał się urodzić nasz Synek
Niestety to prawda na poczatku ciąży bardzo często wymiototwałam wogóle nie maiałóam i nie mam nadal apetytu w dodatku dochodza problemy związane z faktem, że samotnie będę wychowywała dwójke dzieci myślę ze wszystko to daje znac o sobie właśnie teraz.cooo? 10 kg na minusie :O? jak to? no i czym sie tak denerwujesz?![]()
ja pierdacze. szczerze ci powiem, ja bym sie bała.JA jak narazie nic nie przytyłam za to pewnie za sprawą ciągłych nerwów mam 10kg na minusie, ale brzuszek rosnie wiec dzidzia tez to jedyne pocieszenie bo nie weim z czego maluch rosnie.
bez szalestw? a to da sie tak ? !Dopiero w ostanim miesiącu podowduje skurcze. Mi ginekolog kazała uważać na orgazmy, czyli seks jak najbardziej, ale bez szaleństw
![]()