• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Na pewno macie rację dziewczyny ! Ja tylko tak chwilowo pewnie tak myślę, muszę się przestawić. Odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży czułam, że to dziewczynka, tak też przez kilka miesięcy myślałam. Więc wiecie...w jeden dzień ciężko to zmienić. Ale dziękuję Bogu, że dzidzia zdrowa.

reklama
A moja teściowa powiedziała, że ją oszukałam. I zaczęła się śmiać. Bo już sukienek przez to moje czucie nakupowała...:-D:-D:-D

A tak w ogóle to ja z moim tatkiem też mam super kontakt, więc może będzie dobrze.

No musi byc dobrze wyscia innego nie ma:P moja mamuska to bajek i zabawek nakupowala typowo dla dziewczynki to jej powiedzialam ze jak siostra nie bedzie miala corci(w przyszlosci...:P)to niech mi da troche odsapnac tak ze 4 lata bo tym brzdacem chce sie nacieszyc i moze wtedy dziewczynke zmajstrujemy babci:P haha

A może będziesz miała chłopczyka, który będzie takie bajki i zabawki lubił...:cool2:Czasem chłopcy lubią się dziewczęcymi zabawkami bawić... Moja kumpela dla swego 4-letniego synka kupiła lalkę i taką głowę do czesania włosów i Piotruś wniebowzięty. :-)

A my....no zobaczymy...może do 3 razy sztuka ! Mam 27 lat to może zdążymy jeszcze córcię zmajstrować.

A może będziesz miała chłopczyka, który będzie takie bajki i zabawki lubił...:cool2:Czasem chłopcy lubią się dziewczęcymi zabawkami bawić... Moja kumpela dla swego 4-letniego synka kupiła lalkę i taką głowę do czesania włosów i Piotruś wniebowzięty. :-)

A my....no zobaczymy...może do 3 razy sztuka ! Mam 27 lat to może zdążymy jeszcze córcię zmajstrować.
Na pewno;-) ja też jestem tego zdania jak nie za drugim razem to za 3 musi być córa:-) Kochana to masz czasu a czasu na kolejnego dzidziusia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry