Wczoraj byłyśmy u lekarza to prawdopodobnie wirus, Natalka dostała Kreon10000 i osłonowy lek w saszetkach do rozpuszczania w wodzie(nie pamiętam nazwy) ale dzisiaj rano cuchnąca żółta kupka się powtórzyła i to zaraz po wypiciu kaszy więc zaczynam wątpić że to wirus raczej wygląda mi to na alergię na mleko kurcze chyba trzeba będzie zrobić testy alergiczne bo jeszcze trochę i mi się odwodni :-(
reklama
aniez
Fanka BB :)
Mamusia- przy wirusówkach nie powinno się podawać nabiału, potem sie go wprowadza, ale zaczynając od przetworzonego tzn. jogurt, a mleko na końcu. Jeśli Natalka do tej pory nie miała alergii na mleko, to raczej mało prawdopodobne, że ma. natomiast na pewno ma wymiecioną florę bakteryjną i trzeba czasu, żeby zaczęło być OK (lek osłownowy powinien pomóc). mam nadzieję, że szybko minie. jak się boisz odwodnienia podawaj małej Orsalit albo inny nawadniacz (sama woda to za mało, jeśli luźnych qupsztali jest dużo).
Nata- ja podaję obu moim zbójom. W zeszłym roku Kubie też podawałam, ale on dużo chorował (z tym, że nie wiem, jak byłoby bez tranu, no i miał przerośnięty ten nieszczęsny migdał).
Nata- ja podaję obu moim zbójom. W zeszłym roku Kubie też podawałam, ale on dużo chorował (z tym, że nie wiem, jak byłoby bez tranu, no i miał przerośnięty ten nieszczęsny migdał).
Love
zdrówka dla chorowitków
nie wiem gdzie o to zapytac , więc spróbuję tu... do mam które mają 2 maluchów.... kiedy wymieniałyście łóżeczko na większe ? moja w nocy wierci się niemiłosiernie, rozpycha, mam wrażenie, że jest jej już tam ciasno ...
nie wiem gdzie o to zapytac , więc spróbuję tu... do mam które mają 2 maluchów.... kiedy wymieniałyście łóżeczko na większe ? moja w nocy wierci się niemiłosiernie, rozpycha, mam wrażenie, że jest jej już tam ciasno ...
Katik
...jestem mamą...
Moja tez sie wierci jak cholera, w dodatku ostatnio wogole w nim nie chce spac. SKubana nawet na spiocha przekladana do lozeczka czuje sprawe, i sie budzi z rykiem!
Ale z drugiej strony jak na razie widze, ze to jeszcze nie pora na przeniosiny do niezabezpieczonego lozka, bo pewnie zaliczalaby glebe raz po raz.
Ale z drugiej strony jak na razie widze, ze to jeszcze nie pora na przeniosiny do niezabezpieczonego lozka, bo pewnie zaliczalaby glebe raz po raz.
a my się już powoli przymierzamy do zmiany łóżka - Julka ładnie spi, wierci się, ale łóżeczko które chcemy kupić ma zabezpieczenie
KRITTER null - biały - IKEA
HENSVIK Rama łóżka z dnem z listew - IKEA
tam gdzie nie ma "deseczki" będzi ściana
KRITTER null - biały - IKEA
HENSVIK Rama łóżka z dnem z listew - IKEA
tam gdzie nie ma "deseczki" będzi ściana
aniez
Nata- taki daję www.mollers.pl/produkty/aromat-cytrynowy.html
Kubie zmieniliśmy łóżeczko, jak już w ciąży byłam, więc miał pow. 2 lat :-) nie było powodu, żeby robić to wcześniej, też kupiliśmy mu z Ikei :-)
Kubie zmieniliśmy łóżeczko, jak już w ciąży byłam, więc miał pow. 2 lat :-) nie było powodu, żeby robić to wcześniej, też kupiliśmy mu z Ikei :-)
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
nie sadze zeby rozmiar lozka mial cokolwiek do rzeczy. mlodej lozeczko ma 90cm na 140cm i wcale jej nie odpowiada. ona po prostu MUSI spac ze mna. jak wleze do niej, to przespi cala noc, jesli nie -to bedzie wyc az ja zabiore do swojego lozka.