Aniez jak tylko odeszłam od kompa to właśnie pomyślałam, że właśnie u Bartusia widziałam a nie u Kubusia. To mnie uspokoiłyście. A swoją drogą, to dziwne,że bardziej zawsze liczę na wasze opinie niż pediatry, choć ona jest dobrym lekarzem. Hihi.
reklama
moja malutka tez strasznie placze na szczepieniach, ale po jest juz ok, dobrze to znosi i mam nadzieje te tak bedzie dalej bo za tydzien idziemy znowu.. sladow po szczepieniach nie ma, u nas szczepia w nozki nie w ramiona.
i zycze zdrowia dla dzieciaczkow ktore wlasnie choruja, niech szybko wracaja do zdrowia!!
i zycze zdrowia dla dzieciaczkow ktore wlasnie choruja, niech szybko wracaja do zdrowia!!
Katik
...jestem mamą...
Justa- wszystkie te 5 w 1 czy 6 w 1 pneumo, lub memingo sa w uda, ale dziewczyny tu debatuja o znaku na ramieniu po gruzlicowej szczepionce.
Polcia tez ma takie lekko czerwone caly czas, no ale podobno to w normie.
Co do tej morfologii - no to u nas niby wszytsko ok, ale tak sie zaczelam zastanawiac po tym jak pisalyscie, ze chodzicie. Np Forget pisala, ze zrobila kontrolnie, i jakies tam niedobory wyszly.... dlatego tak pomyslalam, ze moze warto zrobic profilaktycznie
Polcia tez ma takie lekko czerwone caly czas, no ale podobno to w normie.
Co do tej morfologii - no to u nas niby wszytsko ok, ale tak sie zaczelam zastanawiac po tym jak pisalyscie, ze chodzicie. Np Forget pisala, ze zrobila kontrolnie, i jakies tam niedobory wyszly.... dlatego tak pomyslalam, ze moze warto zrobic profilaktycznie

zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
U nas o morfologii nawet lekarz sie nie zajaknal. Slad po sczepieniu na ramieniu Konstancji jest dosc pokazny. W okolicach poludnia idziemy do lekarza sprawdzic co z tym dziaselkiem.
U mnie ola ma czerwony slad po gruźlicy a Szymek nie ma i nie miał prawie od razu z tego co pamiętam
Ja szczepie na pneumo jak Ola skończy 6 miechów . Szymka szczepiłam od razu .
Agnieszka - super wieści dotyczace Marka .

Ja szczepie na pneumo jak Ola skończy 6 miechów . Szymka szczepiłam od razu .
Agnieszka - super wieści dotyczace Marka .
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
justa, szczepionka przeciwko gruzlicy jest obowiazkowa. powinna byc zrobiona w ciegu pierwszych tygodni zycia
ja pierdziele, moja mala nie byla szczepiona nigdy w ramie! sprawdzilam w zeszycie szczepien i nie ma tego, nie wiem teraz o co kaman bo jesli sa szczepionki obowiazkowe to w kazdym kraju te same, to czego u nas tego nie ma, zapytam lekarza ale mam termin dopiero w piatek za tydzien, kurde nie bede teraz mogla tydzien spac...
reklama